όχι δεν το είπα για αυτό... κούκλα είσαι και άβαφτη και φυσική... αλλά όσο να'ναι το βάψιμο μας κάνει πιο glamourous!!!
Printable View
όχι δεν το είπα για αυτό... κούκλα είσαι και άβαφτη και φυσική... αλλά όσο να'ναι το βάψιμο μας κάνει πιο glamourous!!!
χαχαχαχα για να είμαι ειλικρηνής εγώ περίμενα να σχολιάσεις το ότι είμαι επιτέλους "χτενισμένη"!!!! Ο άντρας μου μόλις με είδε μου λέει "Ε δεν περίμενα κάτι πιο χτενισμένο από σένα... Πάει ο καιρός που απλά τα ίσιωνες, τώρα έγινες άλλη γυναίκα με το ίδιο όνομα!!!"Quote:
Originally posted by alalumaki
Ο γιος μου ρωτούσε γιατί έβαλα λουλούδι στα μαλιά και γιατί φοράω μόνο ένα σκουλαρίκι και έψαχνε κάτω από τους καναπέδες να βρει και το άλλο γιατί λέει το είχα χάσει!! χαχαχα
αχαχαχαχαχα! και εγω ειχα ενα μακρυ σκουλαρικι μονο, που ηταν αλυσιδα που κατέληγε σε φτερο. Το γουσταω πολυ αυτο το στυλ. Επισεις μερικες φορες φοραω μονο ενα γαντι, στον κοσμο λεω απο στυλ, στη πραγματικοτητα ειχα χασει το αλλο! Και μια φορα φορεσα ενα μαυρο φορεμα με μια ασπρη ζωνη, και ενα ασπρο παππουτσι και το αλλο μαυρο. Ειχα λαβει σχολια θετικα και απλα ειπα οτι σκεφτηκα να το δοκιμασω, Ετσι! γιατι μου'ρθε. Στη πραγματικοτητα το βρωμοσκυλο μου μου ειχε φαει τη μια μαυρη γοβα και δεν εβρισκα τη αλλη τη λευκη. Και δεν ειχα αλλα να φορεσω =P.
Τα μαλλια σου ειναι -απιστευτα- στη φωτο. Αν τα'κανες μονη σου προσκηνω.
Πωλίνα καλά τα τελευταία 2-3 κιλά έχουν δείξει για 10!! Εγώ έχω ξετρελαθεί βέβαια και με το φορεματάκι το πορτοκαλί. Δικαίως ήσουν το επίκεντρο των συζητήσεων , λάμπεις κορίτσι μου!!
:cool::cool:
Όσο για την δουλειά σου.... απλά θα πω ότι είναι πολύ κρίμα που είσαι μακριά... αριστούργημα είναι όλα!!!
Συνέχισε Πωλινάκι και μην σε πτοεί τπτ.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::P:P: P:P:P:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: :love::love::love::love::love::love::tumble::tumbl e::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble: :wink2::wink2::wink2::wink2::wink2::wink2::wink2:: wink2::wink2::wink2::wink2::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::wink1::wink1::wink1::wink1::wink1::wi nk1::wink1::wink1::wink1::wink1::wink1::P:P:P:P:P: P:P:P:P:love::love::love::love::love::love::love:: love::love::love::love::love::love::love::love:
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ.....:tumble:
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!!!!
Κατερίνα μου, το φορεματάκι το πορτοκαλί και εγώ το λατρεύω πολύ, και ψάχνω να βρω το κατάλληλο καλτσόν για να το φοράω χωρίς κολάν!!! (Αν βέβαια το επιτρέψει και ο σύζυγος που όσο βλέπει τα φορέματα όχι μόνο να παίρνουν τις θέσεις του στην ντουλάπα μου, αλλά να στερούνται και υφάσματος ανεβαίνοντας όλο και πιο πάνω, τόσο του ανάβουν κόκκινα λαμπάκια και ξεκινάν συναγερμοί!!!!)
Πλάκα πλάκα, προχτές, και αφού πια σχεδόν όλο με φορεματάκια με βλέπει, ή μπλουζοφορέματα με κολάν στην καλύτερη περίπτωση, γυρνάει και μου λέει κανά παντελόνι δεν έχεις? Και λέω έχω 2. Και λέει γιατί δεν τα φοράς? Του λέω τα φοράω, αλλά πια δεν στρώνουν και τόσο καλά πάνω μου, αφού έχουν χαλαρώσει στα πόδια (ναι, ακόμα και εκείνο το γκρι έχει χαλαρώσει στα πόδια και κάνει σακούλα!!!!) και αποφάσισα του λέω πως δεν θα πάρω άλλα, μόνο φορέματα και φούστες 1) γιατί μου αρέσουν πολύ με τα καλτσόν τώρα που είναι χειμώνας και 2) γιατί θα με καλύψουν για πιο πολλά κιλά. Και λέει ελπίζω να μην μου έρθεις καμιά μέρα με μίνι έτσι όπως πας!!!!!
Εν το μεταξύ, αν και δεν χάνω κιλά, έχω προσέξει πως έχω χάσει αρκετά σε όγκο τους τελευταίους μήνες. Δηλαδή δεν γίνετε το πανελόνι που μου ήταν τσίτα στα 96, τώρα να είναι αρκετά χαλαρό με μόνο 3 κιλά κάτω!
Πρέπει να κάνω καμιά μέτριση να δούμε πως παν οι πόντοι μου. Πάντως έχω χάσει και αρκετά από το στήθος και αυτό δεν μου αρέσει...
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love:
Καλημέρα Μαράκι μου. Τί μου κάνεις?
ετσι κ ετσι....χθες πηρα τις εξετασεις μου ( εξαμηνου αλλα καθυστερησα) και απεκτησα αναιμια...εξου κ η παρολιγο καραφλα που θα αποκτουσα..... πολυ χαμηλα φεριτινη, σιδηρος, ερυθρα κτλ....αρχισα σημερα θεραπεια και δεν την παλευω με τα φαρμακα.....:sniffle::sniffle::sniffle:
τώρα μίλάς σοβαρά? αχ λυπάμαι καλή μου, ελπίζω οι επόμενες αναλύσεις σου να είναι καλές... Καλά βρε κούκλα μου, δεν τρως κρεατάκι? Δεν τρως γαλακτοκομικά?
Εμένα που πάντα το σίδηρο και οι φεριτίνες μου ήταν πολύ πολύ χαμηλά, σχεδόν ανύπαρκτα, μετά το χειρουργείο όλα πήγαν μέσα στα όρια.
η αληθεια ειναι οτι γαλακτοκομικα δεν πολυτρωω και κρεατικα εως καθολου...ποτε δεν ημουν φιλος... αλλα γενικα και οι ποσοτητες μου ειναι πολυ μικρες και αυτο επιβαρυνει την κατασταση!!!!!!!!
Ναι κούκλα μου, και εμένα οι ποσότητες μου είναι μικρές, αλλά πρέπει πρώτα να τρώμε πρωτείνη και μετά οτιδήποτε άλλο. Προσπάθησέ το να εντάξεις κανά αυγουλάκι, λίγο κιμά, κανα κοτοπουλάκι κάτι περισσότερο στο πρόγραμμά σου να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
κοτοπουλο τρωω και πολυ μαλιστα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν προσφερει τιποτα!!!! αυγα εχω να φαω ουουουουυου ουτε που θυμαμαι απο ποτε!!!!αστα......απο σημερα φαρμακα και απο παρασκευη θα ξεκινησω διατροφη απο το τοπικ καρουζελ...εκει νομιζω θα βρω τα ισια μου γιατι το εχω παρακανει με την αφαγια........
Ναι το είδα ότι θα ξεκινήσεις εκείν την διατροφή. Ελπίζω να σε βοηθήσεις και να καλυτερέψουν όλα!!! Θα περιμένω νέα σου!
και εγω το ελπιζω.....θα τρωω και κρεας και αυγα και μακαρονια και σαλατες....ε τι στο καλο? και μια σακκουλα φαρμακα δεν θα με φερουν στα ισια μου???????? αντε να δουμε....εσυ πως τα πας κοπελα μου????