Quote:
Originally posted by break
Ax Elaki πως σε καταλαβαίνω!!!!
Κ εμένα όταν με πιάνει μανία για αυτές τις τροφές, εκείνοι οι δαίμονες του μυαλού που λέγαμε,δεν μου περνάει :flaming: κ θέλω συγκεκριμένα τρόφιμα κ σε συγκεκριμένες ποσότητες για να πω οκ:regan: π.χ το Σάββατο εως το μεσημέρι όλα μια χαρά, το απόγευμα που βγήκα έφαγα μισή κρέπα με μια μπάλα παγωτό κ αργότερα ένα χάμπουργκερ με κοτόπουλο, οκ δεν είναι κ οι πιο υγιεινές επιλογές αλλά θα μπορούσα να σταματήσω εκεί. Για το Σάββατο σταμάτησα αλλά επειδή μου είχε καρφωθεί στο μυαλό πως χάλασα τη διατροφή μου ήθελα να φάω συγκεκριμένα πράγματα, τη Κυριακή είχα μια βαρεμάρα που δεν βγήκα καν απο το σπίτι μου, ε κ τη Δευτέρα έκανα το υπερφαγικό όπως το ήθελα:flaming::flaming::flaming:
Σήμερα επανήλθα κ έχω παρατηρήσει πως μετά απο τα υπερφαγικά έχω μεγαλύτερη επιθυμία να μπω σε σωστή διατροφή κ αυτό με τις τρυάδες - δυάδες!!!!!
Για εμένα είναι πολύ μεγάλο βήμα γιατι παλαιότερα δυσανασχετούσα κ σκεφτόμουνα το επόμενο υπερφαγικό :crazy:
Αχ Break μου αυτή είναι η διατροφική διαταραχή μας... το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθώ για το μέλλον είναι ότι αν συνεχίσεις να προσπαθείς, αυτά τα υπερφαγικά θα αραιώσουν. Δεν ξέρω πότε όμως θα εκλείψουν, ελπίζω να γίνεται και αυτό! Πάντως και εγώ μετά από κρεπάλες νιώθω μεγάλη επιθυμία να επανέλθω στην διατροφή μου. Πως να το πω είναι σαν καταφύγιο με κάνει να νιώθω καλά και ασφαλής...παρόλα αυτά αν μου γυρίσει το μάτι ακόμη δεν μπορώ να αντισταθώ γμτ!!!!