Αν πω ότι ξέρω δε σασ βλέπω καλά πάντως γτ έχει παίξει πολύ κατάχρηση εξουσίας από ολουσ
Printable View
Αν πω ότι ξέρω δε σασ βλέπω καλά πάντως γτ έχει παίξει πολύ κατάχρηση εξουσίας από ολουσ
Μα δεν είπα ότι της σύστησα την πιο αξιόλογη συγγραφέα όλων των εποχών ώστε να ανοίξει το πνεύμα της. Δεν μπορείς ένα παιδί από το Α να το πας στο Ω. Αλλά την έβαλα στον κόσμο των βιβλίων ώστε από εκεί και πέρα να ψάξει μόνη της. Δεν θα μπορούσα να της δώσω Ντοστογιέφσκι πχ γιατί δεν θα τον καταλάβαινε. Ήμουν σίγουρη ότι έπρεπε να της δώσω κάτι πιο ανάλαφρο και πιασάρικο. Πάντως το κόλπο έπιασε. Και είμαι χαρούμενη γι' αυτό. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως άνοιξε τους ορίζοντες της και ποιος ξέρει ίσως κάποτε διαβάσει και Τολστόι. Πάντως ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος όταν τελείωσε την ανάγνωση του βιβλίου και η εμπειρία της. (Όσο για την Δημουλίδου ούτε εγώ είμαι φαν όπως είπα και πολλά χρόνια δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο της γιατί δεν είναι του στυλ μου. Πάντως κι εγώ με αυτήν ξεκίνησα :Ρ)
Είμαι φαντάρος με επιταξανε αμοιβομαι με 13 ευρώ τη μέρα κι ήθελαν τα χωράφια μου και τη δουλειά γενικά γτ έβγαζα πολλά χρήματα όπου θέλουν με πάνε ότι θέλουν με κάνουν υπηρέτησα στρατιώτης και μου είπαν ότι αν υπηρετησεισ μετά ανήκεις στο στρατό δεν ξέρω για λεφτά πάντως έκανα ότι καλύτερο μπορούσα να ξέρετε
χα χα τέλος καλό, όλα καλά.!
εγώ παίζει να έχω διαβάσει μόνο αποσπάσματα από τα ίντερνετς, είμαι πολύ ελιτίστρια θα έλεγα για τα βιβλία μου και τα τελευταία χρόνια που άρχισα να ξανοίγομαι το μετανιώνω συχνά.
Εμένα αυτό που θέλω είναι να γίνει πολυεθνική για το λάδι το μέλι και το κρασί σε ολεσ ΤΙΣ χώρες κ να βγάλουν λεφτά πολλά να πάρω κι εγώ τα λεφτά που πρέπει
Σκέφτομαι ότι τα κωλοχαπια δεν με βοηθανε.
Αλλά από την άλλη, άμα τα κόψω πως θα γίνω; Καλύτερα η χειρότερα;
Σκέφτομαι πως δυστυχώς βλέπω πως έχω επηρεάσει το παιδάκι μου κ έχει φοβίες ...
Ρώτα τον γιατρό σου
Σκέφτομαι ότι την Πέμπτη έχω πάλι θέατρο και πάλι με έπιασε στεναχώρια, περισσότερο θα είμαι χάλια Τετάρτη.
Σκέφτομαι το πρώτο πρώτο θέμα του forum που δημοσιεύτηκε ποιο είναι και γενικά από πότε υπάρχει αυτό το forum;
Γνώμη για το Click to Therapy κανείς;
Σκέφτομαι ότι τα πιεσόμετρα και η επιστημονική αδαημοσύνη έχουν καταστρέψει πολύ κόσμο!
Εγώ δουλεύω από το 1996 τώρα έχουμε 2024 πως έζησα δεν έχω ιδέα πως πέρασα δεν έχω ιδέα αθλητής ήμουν κ μάζευα ελιές βοηθός κουβάλημα κ τέτοια μετά βρήκα δουλειά εδώ στην πόλη και είχα την σχολή μηχανικός ΤΕΙ ΠΩΣ την έβγαλα ιδέα δεν έχω πως τα έκανα όλα αυτά ιδέα δεν έχω
Εγώ είμαι δεξιοσ τέρμα ακρο αλλά αυτά που λέει η ΝΔ για τις δουλειές δεν συμφωνώ κ δεύτερον ο Θεός δεν κάνει γτ πεθαίνουμε κ γενιομαστε με ανισότητες ο Θεός παράγει ανισότητες κ κανένας δεν ΤΙΣ διορθώνει
Κι οι αριστεροί να απαιτήσουν από το κρατοσ να αναλάβει να διορθωσει ΤΙΣ ανισότητες θα πρέπει να ζούμε με αντικειμενικά κριτήρια