Μπράβο Ελένη! Πάντα τέτοια!! :D:D
Printable View
Μπράβο Ελένη! Πάντα τέτοια!! :D:D
Ευχαριστώ, ήλπιζα βέβαια σε κάτι καλύτερο... αλλά οκ ελπίζω στο εγγύς μέλλον!
Καλημέρα και καλό μήνα!!!!
4/9/16 101.
11/9/16 99,2.
17/9/16 97,1.
24/9/16 95,6
1/10/16 95,8.
Και.... ναι, κόλλησα. Δεν με χαλάει γιατί 1ον, αυτή την εβδομάδα αδιαθέτησα (την Τρίτη, στο νοσοκομείο), 2ον, δεν μπορώ να πω ότι ξέφυγα αυτή την εβδομάδα εκτός από μία ημέρα και όχι κάτι τραγικό και 3ον, βλέπω διαφορά πάνω μου. Φόρεσα ένα παντελόνι που είχα να το φορέσω δύο χρόνια! Πήγα γυμναστήριο Πέμπτη και Παρασκευή και μάλλον σήμερα.
μπραβο σε ολες για τις απωλειες ειτα σε κιλα ειτε σε λιπος !!!!!!!!!!
Αθηνά μου χαίρομαι πολύ για τα αποτελέσματα αυτά, δεν έχεις κολλήσεις, είναι κατακράτηση λόγω της περιόδου σου, σε 3 μέρες μετά την περίοδο θα φανεί η απώλεια! Μπράβο για το γυμναστήριο και για το παντελόνι! Τέλεια νέα!!Quote:
Originally posted by Αθηνά.1971.
Καλημέρα και καλό μήνα!!!!
4/9/16 101.
11/9/16 99,2.
17/9/16 97,1.
24/9/16 95,6
1/10/16 95,8.
Και.... ναι, κόλλησα. Δεν με χαλάει γιατί 1ον, αυτή την εβδομάδα αδιαθέτησα (την Τρίτη, στο νοσοκομείο), 2ον, δεν μπορώ να πω ότι ξέφυγα αυτή την εβδομάδα εκτός από μία ημέρα και όχι κάτι τραγικό και 3ον, βλέπω διαφορά πάνω μου. Φόρεσα ένα παντελόνι που είχα να το φορέσω δύο χρόνια! Πήγα γυμναστήριο Πέμπτη και Παρασκευή και μάλλον σήμερα.
20/6: 110,4
27/6: 108,2
4/7 : 107,6
13/7: 105,4
26/7 : 103,5
5/8 : 102,6
8/8 : 101,8
16/8 : 100,5
26/8 : 99,8
4/9 : 98,9
12/9: 98,1
28/9 : 97,4
1/10 : 96,4
Ελένη, ανταμοίφθηκες για την υπομονή σου. -1 κιλό!!!!
Μπράβο!
Εγώ, σκ..... Έφαγα δύο μερίδες γερές (ας πούμε, τρεις;;;) κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι. Το πρωί, βρώμη με γάλα και φρυγανιές με τυρί γαλοπούλα και τίποτα άλλο. Έφαγα στις 4 και δεν έχω χωνέψει ακόμη. Βγήκα για περπάτημα, εννοείται, περίπου 45'.
Σύνολο θερμίδων, περίπου 1400.
Κλαψ.....
Ο γιος μου φταίει. Το είχα φτιάξει και για τους δυο μας και δεν έφαγε, το σκασμένο....
Ναι, είχα μείνει στάσιμη για 2 εβδομάδες περίπου, ενώ και σωστά έτρωγα και περπατούσα πάρα πολύ, και μου είχε κάνει εντύπωση, κυρίως για το περπάτημα, αλλά ναι, χάρηκα πολύ σήμερα που το είδα..
Δεν πειράζει που έφαγες, για μια μέρα, σιγά το πράγμα.. αφού γυμνάζεσαι κιόλας..
γεια σε ολους κ απο μενα! ειμαι καινουργια εδω και ελπιζω να ειναι η τελευταια μου προσπαθεια! ξεκινησα πριν απο 15 μερες την διατροφη μου και γυμναστικη στα 111. σημερα ζυγιστηκα και ειμαι 106,900. ευχομαι να παει καλα . καλη συνεχεια σε ολους !
Καλημέρα Ιρένε μου! Μέσα σε 2 εβδομάδες 4 κιλά? Φοβερή απώλεια, τι πρόγραμμα ακολουθείς? Πες μας λίγα πράγματα για σένα, ηλικία, αν έχεις κάνει πολλές προσπάθειες κλπ. Και εγώ σε αυτά τα κιλά ξεκίνησα, είχα πρώτο στόχο να πέσω κάτω από τα 100, το πόσο χάρηκα δεν το φαντάζεσαι.. Και τώρα σκοπεύω να αποκτήσω απόσταση ασφαλείας από τα 100. Ελπίζω να μην το ξαναδώ!
καλημερααα! ειμαι 27 χρονων με υψος 178. εχω κανει παρα πολλες προσπαθειες στη ζωη μου με διαιτολογους μονη μου με χημικες(ντουκαν) και πηγαινα απο το καλο στο καλυτερο χαχα. ειχα πολλα υπερφαγικα επεισοδια σχεδον καθημερινα. μεχρι που μια μερα κουραστηκα. και ειπα να αρχισω να τρωω πιο υγιεινα. τρωω τα παντα απλα εχω αντικαταστησει το αλευρι με ολικη αλεση. κρεας 1 στις 15 και τα 5 γευματα τα κανω μεχρι τις 7 μιση το βραδυ.(αυτο με βοηθησε πολυ με τα υπερφαγικα ) επισης πηγαινω 3 φορες την βδομαδα γιογκα και 2 για τρεξιμο. αχ ελενη κ εγω το 99 θελω να δω χαχα.ετσι κ αλλιως δεν εχω κ τεραστιες απαιτησεις στα 90 μια χαρα θα ειμαι. μπραβο σου που τα καταφερες και δεν θα τα ξαναδεις!!αυτο το 100 ενω θα επρεπε να μας ξυπναει πιο πολυ μας κοιμηζει δεν ξερω :spin: εσυ τι προγραμμα ακολουθουσες?
Εγώ είμαι 30 κ έχω ύψος 1.72, το 2008 είχα φτάσει στα 85 κιλά και ήμουν μια χαρά με την εικόνα μου, αυτός είναι ο στόχος μου και τώρα, αν όχι τα 85 έστω 88 με 90, ευχαριστημένη θα είμαι. Πέρσι πάλι με δίαιτα και πολύ ζούμπα είχα φτάσει τα 95, αλλά μετά ξέφυγα πάλι, και τον Ιούνιο με ταρακούνησε πολύ η μητέρα μου που μου είπε να πάω σε διαιτολόγο γιατί έχω αυξητική πορεία. Και πήγα και ήμουν στα 110,4, είχα να δω τέτοιο νούμερο από το σχολείο που είχα φτάσει στα 113 όταν το τελείωσα. Ξεκίνησα λοιπόν με διαιτολόγο που με βοήθησε πολύ, να μάθω ποιες είναι οι ενδεικτικές μερίδες και όχι αυτές στις οποίες είχα συνηθίσει εγώ. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό, μετρούσα κλπ... αλλά τώρα τις βλέπω με το μάτι, και έχω κάπως συνηθίσει. Εγώ δεν είμαι του φαγητού, είμαι των γλυκών, αυτά με παχαίνουν. Έφτασα στα 103 με την διαιτολόγο, αλλά μετά ήρθε ο Αύγουστος, έφυγε αυτή έφυγα και εγώ για διακοπές, και συνέχισα μόνη μου, πάνω κάτω στα δικά της πρότυπα. Τρώω 5 γεύματα ανελλιπώς, εγώ δουλεύω ως αργά το απόγευμα οπότε το κυρίως μου είναι το βράδυ, δηλαδή γύρω στις 8 με 9 τρώω το τελευταίο γεύμα μου το οποίο είναι και το κυρίως μου. Και τελικά έχω απομυθοποιήσει αυτό που λένε για το βραδινό. Μια χαρά χάνεις και με το βραδινό φαγητό. Επίσης περπατάω πολύ και λόγω της δουλειάς μου, αλλά και το προσπαθώ να κάνω αποστάσεις με τα πόδια αντί να πάρω μέσα μεταφοράς.
ειδα πιο πανω την πορεια σου μπραβο ελενη!!k χιλια μπραβο που κρατησες το προγραμμα του διατροφολογου εγω δεν μπορεσα ποτε. οταν τελειωνα την διατροφη ξανααρχιζα τις παλιες μου συνηθειες. μαλλον δεν ημουν ετοιμη! θα φτασω κ εγω εκει καποτε :spin: φυσικα κ χανεις μια χαρα αφου παιρνεις λιγοτερες θερμιδες κ ας τις τρως το βραδυ. απλα εγω το βραδυ δεν ξερω ενιωθα οτι μπορω να φαω τα παντα . οταν ημουν κ φοιτητρια αλλαξα τελειως τις ωρες μου.και το βραδυ παντα πλακωνομουν στο φαι. με φοβαμαι το βραδυ για αυτο καλυτερα ετσι :spin: οσο για τα γλυκα που λες εμενα με εχει βοηθησει πολυ το μελι και πολλες συνταγες χωρις ζαχαρη που εχει στο ιντερνετ με αλευρι βρωμης κ τετοια. κ αμα θελω κ πολυ να φαω ενα γλυκο θα το φαω. αλλα ενα οχι ολο το ταψι :smilegrin:
Εγώ αυτό δεν μπορώ να κάνω, θέλω όλο το ταψί για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω, αν είναι μόνο ένα προτιμώ να μην φάω καθόλου... Τουλάχιστον προς το παρόν, ίσως αργότερα (αισιοδοξία) τα καταφέρω. Τρελαίνομαι για τα γλυκά.
καλη συνεχεια σου ευχομαι κ θα τα καταφερεις δεν καταφερες λιγα! και εγω πολυ μιλαω ενω ειναι νωρις ακομα ξερω αλλα κ εγω εχω αισιοδοξια. πρεπει να φυγω. θα τα λεμε! χαρηκα πολυ
Κ εγω χάρηκα πολυ φυσικα θα τα λεμε!! Εχουμε δρομο ακομα!!
Γεια σας παιδιά.
ιρένε, καλώς ήρθες. Κι εσύ ντουκάν, ε; Από τότε που τη σταμάτησα κάνω τα υπερφαγικά. Συμφωνώ για το βραδυνό, μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Ελένη, δλδ τί μερίδες σού είπε να τρως; Ο τελευταίος διαιτολόγος που πήγα, μού είπε για το κρέας να το μετράω με την παλάμη (δική μου), το συνοδευτικό με γροθιά, τα μακαρόνια με το κεσεδάκι του γιαουρτιού.
Αχ παιδιά, με πήρε από κάτω. Τί έπαθα ρε γαμώτο, ΠΑΛΙ!Δεν λέω λεπτομέρειες. Σταμάτησα στις 4 και δεν ξαναέφαγα.
Το πρωί η ζυγαριά, 96,6.
Νομίζω ότι κουράστηκα με τον άντρα μου, με το νοσοκομείο, με το σπίτι, με τα παιδιά και θέλω απλά να τεμπελιάζω και να τρώω.....
Αθηνα μου περασατε δυσκολη φαση μεχρι ο αντρας σου να αρχισει να αναρρωνει, ηρεμησε κ απο αυριο παμε στο προγραμμα μας.. μου εβαζε 90 γραμμαρια κρεας η κοτοπιυλο η ψαρι κ φλιτζανι γαλα οσπρια.. ελαχιστες ποσοτητες, κ τα αυξησα της το ειπα δλδ κ το πηγαμε 120 γραμμαρια κ 1,5 φλιτζανι. Πλεον δεν μετραω γιατι υπολογιζω περιπου ..
20/6: 110,4
27/6: 108,2
4/7 : 107,6
13/7: 105,4
26/7 : 103,5
5/8 : 102,6
8/8 : 101,8
16/8 : 100,5
26/8 : 99,8
4/9 : 98,9
12/9: 98,1
28/9 : 97,4
1/10 : 96,4
7/10 : 95,5
Μπράβο Ελένη! σε μια ευδομάδα - 1 κιλό!!
τα πάς πολύ καλα!!:bouncing:
Ευχαριστω πολυ αιλουριτα μου! Δεν εφαγα πολυ καλα αυτην την εβδομαδα, αγχος, πιεση....
Να σε προσέχεις Λενιώ!
Καλό αγώνα καλή δύναμη :)
φτου φτου φτου
Χαχαχαχα!!! Ευχαριστω μαρουλενια μου!!!!
γεια σου αθηνα! καλως σας βρηκα.ναι με την ντουκαν κ εγω ηρθα κ εδεσα!καλη αναρρωση και απο μενα! ελενη ποοοσο ζηλευω αυτο το 95 :D ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Bλεπω εσενα που αρχισαμε σχεδον στα ιδια και παιρνω κουραγιο.
Ευχαριστω πολυ ιρενε μου!! Κ εγω ζηλευα το κατω απο 100 αλλα πραγματικα το ποτε περασε ο καιρος ουτε που το καταλαβα, η πρωτη εβδομαδα ηταν πολη δυσκολη, αλλα δεν σκεφτομουν οτι κανω διαιτα κ στερουμαι, σκεφτομουν οτι αφου σεαυτα τα κιλα δεν μπορω , θα τρωω ισορροπημενα.. κ χανονται κ τα κιλα!!! Εσυ πως τα πας?
οτι και να πω ειναι λιγο ελενη. πραγματικα μπραβο! καλα τα παω,σημερα ζυγίστηκα αν και δεν επρεπε χαχα κρυφοκοιταξα γιατι προχθες πηγαμε να φαμε εξω μεσημερι με κατι φιλους κ εφαγα. (καλα οταν λεμε εφαγα οχι σαν να μην υπαρχει αυριο, αλλα εφαγα) ειχα πει θα πηγαινα για φαι αν επιανα τον πρωτο στοχο τα 105 αλλα δεν τα βολευε τα παιδια και το καναμε πιο νωρις. τελος παντων 105,600 ημουν σημερα! :spin: κανονικα ζυγίζομαι στις 15. με φοβομουν λιγο να σου πω την αληθεια μετα το φαι αλλα συνεχισα την επομενη κανονικα το προγραμμα μου.
Δεν πειράζει που έφαγες μια μέρα, και εγώ στις διακοπές μου έφαγα, και μια χαρά συνέχισα το πρόγραμμά μου! Μην ζυγιστείς ξανά ως τις 15, κάνε υπομονή!! Θα δεις όταν θα φύγουν τα επόμενα 5 κιλάκια μετά θα είσαι πιο δυνατή και πιο σίγουρη ακόμα για τον στόχο σου!! Να τηρείς τα μικρά και συχνά γεύματα γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός σου! Εμένα αυτό με βοήθησε και τώρα ακόμα και κάτι παραπάνω να φάω, δεν θα νιώσω τύψεις αλλά ούτε και θα παχύνω γιατί έχει συνηθίσει ο οργανισμός.
Καλημέρα!!!
4/9/16 101.
11/9/16 99,2.
17/9/16 97,1.
24/9/16 95,6
1/10/16 95,8.
8/10/16 94,9.
Ένα κιλό μείον, μετά από 2 εβδομάδες. Αυτή την εβδομάδα πήγα καλά, δεν ξέφυγα. Έτρωγα κανονικές ποσότητες και καθόλου το βράδυ. Α, και δεν έφαγα μακαρόνια. Όχι ότι είναι απαγορευμένα, αλλά ξέρω ότι δεν θα σταματήσω στο ένα πιάτο, οπότε θα τα αφήσω για όταν θα έχω χάσει κανα κιλάκι ακόμη.
Πήγα γυμναστήριο, 3 μέρες και χθες έκανα μόνο βάρη γιατί το αριστερό πόδι μου πονούσε, αφού τόσες μέρες έχω πεθάνει με τον άντρα μου και τα παιδιά. Έχουμε μεζονέτα και ανεβοκατέβηκα χθες, άπειρες φορές με τις δουλειές του σπιτιού. Μαγειρεύω για τον άντρα μου ξεχωριστά, έχω στο νου μου να παίρνει τα χάπια του στην ώρα τους..... Έχω τα ιδιαίτερα των παιδιών... παιδιά, έχω χάσει το μυαλό μου, χτυπάει το κουδούνι και δεν θυμάμαι ποιος θα έρθει. Αγγλικά, μαθηματικά, φιλόλογος;;
Τέλος πάντων, όλα καλά, δεν πρέπει να παραπονιέμαι. Ευτυχώς, ο άντρας μου πάει καλύτερα και σιγά σιγά μπαίνει σε ένα ρυθμό.
Ιρένε, θα το έχεις καταλάβει και από την Ντουκάν, ο μεταβολισμός χρειάζεται που και που τις παρασπονδίες του, αρκεί να ξαναμπαίνεις στο πρόγραμμα αμέσως. Κάποιες φορές, όταν κολλάω, έχω παρατηρήσει ότι αν φάω παραπάνω (όχι πάρα πολύ) και συνεχίσω μετά, σε κανα δυο μέρες κατεβαίνει πάλι η ζυγαριά! Σε καμία περίπτωση δεν το συνιστώ, απλά λέω τί ισχύει για 'μένα!
Ελένη, 60 γρ μπιφτέκι έβαλε ο διαιτολόγος στον άντρα μου, που είναι εγχειρισμένος, σού έβαλε 90 γρ η διαιτολόγος;;; Εγώ χθες έφαγα δύο μπιφτέκια ζυγισμένα 180 γρ και σούπα με κολοκυθάκι και καρότο, από αυτή που έφτιαξα για τον άντρα μου. Ωχ, μωρέ, δεν θα σκάσουμε κιόλας.... Θα περπατήσω και θα έρθω στα ίσια μου.
Μπραβο Αθηνα!!! Αντε, αντιστροφα για τα 90 μετρας!!! Οι υποχρεωσεις αυτες ειναι κουραστικες αλλα ευχαριστες!! Ναι κ φαντασου ειχα παει στα 110 κιλα, σε εναν ανθρωπο 110 κιλων ο,τι κ να του βαλεις πιο προσεγμενα θα χασει, δηλαδη αν πηγαι α στα 70 κιλα θα μου εβαζε 10 γραμμαρια; ειχα χαλαστει τοτε της ειπα αν κ το τηρησα 2 εβδομαδες οτι δεν μπορω.. κ το ανεβασα στα 120 , τωρα τρωω περιπου τοσο ισωςλιγο πιο πολυ αλλα χανω..
Ναι, ντρέπομαι όμως, που έφτασα στο σημείο να ιδρώνω για να φτάσω στα 90 κιλά.
Σε καταλαβαινω, αλλα εχεις κανει κ παιδακια κ σχεδον ολες οι γυναικες αποκτουν επιπλεον κιλα μετα.Εσυ ησουν κ λεπτη αν θυμαμαι καλα, εγω δεν ημουν ποτε.. οποτε ειναι μια εμπειρια που δεν εχω ζησει!!
Να μην ντρέπεσε καθόλου Αθηνά μας!
ίσα ίσα θα πρέπει να είσαι περήφανη που παρά την τόσο γεμάτη καθημερινότητα, τις τόσες δουλείες καταφέρνεις και να προσέχεις τον εαφτό σου και να χάνεις και κιλα!
Απο εμένα μπράβο!
Εδω βλέπεις άλλες γυναίκες μετα τον γάμο και τα παιδια και έχουν παρατήσει τελείως τον εαυτό τους:puzzled:
ήρθε και η σειρά μου να γράψω χεχε!
λοιπον..
21/9 ειμουν 82,4
11/10 80,9
περίμενα κάτι καλύτερο αλλα και αυτά πάλι καλά ειναι!
BRAVA!!!!!!!
γκέρλ λούκ ατ δις μπόντι, αι γουόρκ μιάουτ! χεχεχεχε
Καλησπέρα!! Συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ καλή πορεία που έχουν! Ζήλεψα κι εγώ, κι αποφάσισα να ξεκινήσω κι εγω να την γράφω!
~1/8 119,2
~10/10 109,9
Ξεκίνησα με ντουκαν 1/8 αλλά εδω και μια βδομάδα σχεδόν την έχω αφήσει για να ξεκινήσω με διατροφολόγο απο βδομάδα.
Ελπίζω μόνο να μην ανέβω μέχρι να πάω και απο κει και έπειτα σε μια καθοδική πορεία!
Καλή συνέχεια και δύναμη σε όλους μας!
Χμμμ.... μα, κι εγώ μία από αυτές είμαι αλλά ελπίζω να το αφήσω πίσω μου, αυτό.....Quote:
Originally posted by ailouros
Εδω βλέπεις άλλες γυναίκες μετα τον γάμο και τα παιδια και έχουν παρατήσει τελείως τον εαυτό τους:puzzled:
Παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενη. Σήμερα, 93,5.
Δεν τρώω μετά το απόγευμα και πλένω τα δόντια μου νωρίς. Δεν ξέρω, νομίζω ότι βοηθάει.
Δεν είσαι, εσύ έχεις κάνει μια όμορφη οικογένεια, στηρίζεις τον άντρα σου, και πλέον ομορφαίνεις! Μπράβο Αθηνά μου!!
Λοιπόν ας ξεκινήσω και εγω
06/10/16 : 115,5
13/10/16 : 114.5
Νομίζω πως για το ξεκίνημα καλά τα πήγα :)
Συνεχίζουμε λοιπόν..
Αχ, βρε Ελένη, πάντα έχεις ένα καλό λόγο για όλους! Είσαι πολύ καλή, ελπίζω όμως, να ἐχεις την ίδια θετική εικόνα και για τον εαυτό σου!