Πολλές κοπέλες δεν ψάχνουν εμφανίσιμο αλλά καλό παιδί, με ωραίο λόγο και μορφωμένο και δυσκολεύονται. Κρίμα στις κοπέλες αυτές που ψάχνουν κάτι το σοβαρό και δεν το βρίσκουν στις εποχές μας.
Printable View
Πολλές κοπέλες δεν ψάχνουν εμφανίσιμο αλλά καλό παιδί, με ωραίο λόγο και μορφωμένο και δυσκολεύονται. Κρίμα στις κοπέλες αυτές που ψάχνουν κάτι το σοβαρό και δεν το βρίσκουν στις εποχές μας.
Αχλάδη δεν τρολάρεις. Δεν είσαι καλά.
αμα ειναι ανυποφορες, τι περιμενεις;
νομίζω παίζει αρκετά αυτό πλεον, και εντωμεταξύ να μου λένε για κάποιους καραχάλια που τους έκλασαν..και σκέφτομαι εντάξει κάτι δεν πάει καλά στο κόσμο.. Δηλαδή αυτές πραγματικά θέλουν κάποιον να είναι δίπλα τους και να είναι εκεί, δεν ζητάνε κάτι παραπάνω ούτε να έχει χρήματα ούτε να είναι ωραίος
ψεματα λενε μωρε
Άμα βρεθεί ένας καλός, ντόμπρος άντρας πιστεύω θα τον εκτιμήσουν.
Αυτές οι γυναίκες θέλουν ρομαντικούς που σπανίζουν.
όχι ρ παιδιά δν λένε ψέματα, τς ξέρω χρόνια απλά χαθήκαμε για κάποιο διάστημα.. είναι πολύ καλά κορίτσια σε σημείο αηδίας, ναι και εγώ αυτό πιστεύω ότι θέλουν κάποιον ντόμπρο να μην μασάει και να είναι δίπλα τους
αχ βρε axl άμα ήξερες εμείς οι γυναίκες πόσα σκατά έχουμε φάει, και αυτές περισσότερα. Άπλα ψάχνουν κάποιον με κατανόηση που να είναι δίπλα τους να ρωτάει απλά πως είσαι .. τόσο δύσκολο στις μέρες μας
γτ, δεν σε βλεπει ο αλλος πως εισαι;
σε βλέπει αλλά που κολλάει αυτό
συνηθως ρωταμε για πραγματα που δεν ξερουμε
δεν καταλαβαίνω τι λες axl εξηγησέ το μου με απλά λόγια
Απλα οι αντρες δεν επικοινωνουν ετσι. Αντρας για να σε ρωτησει πως εισαι σημαινει πως υπαρχει προβλημα. Δεν ρωτας τον αλλον στα καλα καθουμενα "Πως εισαι;"
axl έχεις μπερδέψει τη βούρτσα να μην πω με τι ...
λέμε γενικά να σε ρωτά ο άλλος πως είσαι, πως ήταν η μέρα σου.. νορμαλ πράγματα
και αν ηταν σκατα θα πρεπει να του πεις ψεματα για να μην του χαλασεις την διαθεση
γιατι να του πεις ψέματα ?δν καταλαβα
γτ δεν λεει να επιβαρυνουμε τους αλλους με τα δικα μας.
δν καταλαβαινω.. ποιος τ λεει αυτο
Εμ, τι να σου πω τωρα αν δεν καταλαβαινεις.
σε μια σχέση ακόμη και σε μια γνωριμία είναι ανθρώπινο κάποια στιγμή να μην νιώσεις καλά για δικούς σου λόγους
ο άλλος όταν δεν είναι μλκας απλά σε ακούει και προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα όσο μπορείς
δεν πρέπει να κρύβεις τα συναισθηματά σου axl, όταν δεν είσαι καλά να το εκφράζεις ακόμη και εδώ
οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι
ισχύει όμως δεν πρέπει να αλλάξεις εσύ για να γίνεις σαν τους άλλους, να είσαι απλά ο εαυτός σου, και να το λες όταν δεν είσαι καλά
η διαθεση ειναι κολλητικη
Θέλω να παρακολουθήσω μια σειρά της προκοπής στην ελληνική τηλεόραση και είναι όλα μάπα. Δε βλέπονται. Μου άρεσαν τα καλύτερά μας χρόνια. Μου άρεσαν αυτές οι σειρές εποχής από βιβλία, όπως το προξενιό της Ιουλίας και το Ναυάγιο. Από τις Μέλισσες οι δυο πρώτοι κύκλοι. Φέτος δεν έχει τίποτα του γούστου μου.
Η πρωιν μου που δεν χωνευε την μανα μου ποτέ τωρα εχουν γινει πρωτες φιλες μετα απο 20 χρονια. Τι τραβανε οι καημενες παναγιες χαχαχαχα
Πενθερά είναι το σωστό. Από το «πένθος»… :p
οχι πως ενδιαφερει καποιον, αλλα τα καταφερα πηγα λεξξ, αλλα δεν μπορεσα να τον δω απο κοντα, μονο απο τις οθονες, και μου ηρθε η σκεψη πως οσο περισσοτερο κοσμο εχει τοσο πιο απομονωμενος νιωθεις, γιατι ο καθενας ηταν στο δικο του μικροκοσμο, και τα τειχη που καπως διαμορφονωνται απο μικρες παρεες σε εγκλωβιζουν, ουτε καν σε περιθωριοποιηθουν, δεν υπηρχε πολυ πνευμα! αλλα ο λεξ απιστευτη φωνη, φλο, υπεροχος!!
Mην εχεις τυψεις που θες να πεις δυο μλκιες με καποιο αγνωστο.
Φυσικα και μας ενδιαφερει και χαιρομαστε που πηγες και που περασες καλα :) Αυτο που λες ειναι αληθεια, ειναι συμπτωμα της συγχρονης κοινωνιας μας και αφορμη για εντονο προβληματισμο για το πως φτασαμε να ειμαστε ετσι. Το κοντραστ της μοναξιας ειναι ακομα πιο εντονο μεσα στον πολυ κοσμο που ομως ειναι απλα συνωστισμενοι ανθρωποι ο καθενας απορροφημενος και ερμητικα κλειστος στο δικο του μικροκοσμο η τη δικη του ολιγομελη παρεα. Εχει χαθει πλεον αυτη η αισθηση του γενικου συνολου, της μεγαλης ας το πουμε παρεας..
Εγω περιμενω πως και πως να παω να δω σε λιγες μερες Goran Bregovic. Ολο το λεω εδω και ποσα χρονια να παω και φετος επιτελους ηρθε η ωρα να γινει. :)
Κι εγώ είχα δει τον Λεξ στην Αθήνα με την φίλη Μαριλού και της την χάλασα με τον απίστευτο μπάφο που εισέπνεα εκεί πέρα ώσπο στο τέλος δεν άντεξα και ήθελα να φύγω.
Και δεν ένιωσα καμία απομόνωση αλλά ομόνοια απ' όλους τους φαν, ένα τεράστιο πάρτι.
Προσωπικά στεναχωριέμαι που οι System Of A Down ανακοίνωσαν περιοδεία στην Ευρώπη και γι' άλλη μια φορά δεν είναι μέσα η Ελλάδα... Έγινα γερούκλα πια, κι ακόμη δεν αξιώθηκα να δω μια συναυλία εδώ.. Δεν ξέρω γιατί μας σνομπάρουν τόσο πολύ..
Εσείς έχετε πάει εκεί που ήσασταν πριν γεννηθείτε?
https://www.youtube.com/watch?v=hTA9-wtD8eI
Ρε συ, τετοια εβλεπε ο γιος μου και σαλταρε.