το τελειο ζευγάρι με τον Τιμολέοντα Φανφάρα μου!
Καλή δουλειά Αβάκιον!
Καλημερούδια Τζινάκιον!
Printable View
το τελειο ζευγάρι με τον Τιμολέοντα Φανφάρα μου!
Καλή δουλειά Αβάκιον!
Καλημερούδια Τζινάκιον!
Καλή δουλειά ʼβα και το νου σου με τα τακούνια!! Να συνεισφέρω κι εγώ στον πρωϊνό οίστρο με την αγαπημένη μου ατάκα :lol: http://www.youtube.com/watch?v=OCgbRPs12Z4
:lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλή δουλειά ʼβα και το νου σου με τα τακούνια!! Να συνεισφέρω κι εγώ στον πρωϊνό οίστρο με την αγαπημένη μου ατάκα :lol: http://www.youtube.com/watch?v=OCgbRPs12Z4
Περασα κ εγω να καλημερισω την ομορφη παρεα.:starhit: Μακ παρε το τζινακι κ ελατε μια βολτιτσα Κορινθο καλε.Αντε σας περιμενωω
good morning τσουπρες μου!!!!!!!!!!!
Καλημέρααααα!
Πιάσαμε πρωινή κουβεντούλα βλέπω αχα! Και για τρίωρα και τριάδες διαβάζω αχααααα! :cool:
Κορίτσια μου γέλασα πολύ με το πρωινό ποιητικό σας αφιέρωμα και με τον κουλουρτζή και με τις μπούργκες της ʼβας :lol::lol:
ʼβα μου καλή επιτυχία με τα τριωράκια σου, σου στέλνω μήνυμα τώρα με τις λεπτομέρειες για να πάρεις μία ιδέα και ότι χρειαστείς καρδιά μου εδώ είμαι. Και η μαμά της Τζίνας τα ίδια έπαθε με το που έκοψε το τσιγάρο και μετά δεν μπορούσε να σταματήσει να τρώει η γυναίκα. Τώρα κάνει τριωράκια και μπορεί και τρώει σαν άνθρωπος απ΄ ότι μου λέει η Τζίνα και χωρίς τις υπερβολές που έκανε μήνες τώρα.
Είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει και εσένα αρκεί να κάνεις όλα τα γεύματα σου στην ώρα σου και με τους σωστούς συνδυασμούς.
Οι συνδυασμοί είναι για τα κυρίως γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) τριάδες με πρωτείνη (γάλα, γιαούρτι, τυρί, κρέας, αυγό κτλ) , υδατάνθρακα (ψωμί ολ. άλεσης, ρύζι, ζυμαρικά, πατάτες, παξιμάδια, καλαμπόκι, δημητριακά κτλ) και κάτι φρέσκο (σαλάτα, λαχανικά βραστά, ωμά κτλ)
Ενδιάμεσα των κυρίων γευμάτων θα τρως σνακ με ένα φρούτο ή χυμό και λίγους ξηρούς καρπούς (ανάλατους - αψητους) ή ένα κουλουράκι, ή μία μπάρα δημητριακών, ή μισό κουλούρι Θεσσαλονίκης κτλ. Τα σνακ είναι οι δυάδες που κατά προτίμηση καλό είναι να αποτελούνται από έναν σύνθετο υδατάνθρακα και φρούτο για να κρατάν την γλυκόζη στο αίμα σταθερή. Αν όμως και στο σνακ πεινάς πολύ θα κάνεις μίνι τριάδα, δηλαδή φρούτο με ένα mini παξιμάδι ή ένα κράκερ ή ένα κριτσίνι κτλ και με μία μικρή μερίδα τυρί.
Αυτά και σου στέλνω και μηνυματάκι :)
http://www.youtube.com/watch?v=CvJ3hbSSV54
Χεχεχεχεχε!!!
Πήγα λαική και τι λέτε ότι πήρα; Φοβερό ανσάμπλ, νυχτικό, ρόμπα ασορτί και παζάρεψα και πήρα δώρο και ασορτί παντόφλες. Κρεμ μεταξωτό, με κέντημα στον ποδόγυρο του νυχτικού και στα μανίκια της ρόμπας, σατέν παντόφλες με φιόγκους, μάρκας elizabeth παρακαλώ, στη συγκλονιστική τιμή των 10 ευρώ όλα μαζί! Ήθελε να μου τα δώσει από 10 το κάθε κομμάτι, γιατί τέτοιας μάρκας είπε, τζάμπα είναι. Ενώ το ξέρω, η άτιμη, μιας και στο παρελθόν είχα ακριβοπληρώσει τέτοια νυχτικά σε επώνυμα καταστήματα, τώρα είπα ότι δεν είναι εποχές για τα έξοδα, έκανα τη γυφτουλιά μου και τα πήρα όλα στα 10! Έλα, πάρε, πάρε, πάρε, διαλιέχτε! :lol:
Πολύ σουσού θα είμαι με αυτά, κανονικά θέλω απλά νυχτικά για να μπορώ να κινούμαι, να κάνω δουλειές, αλλά δε βαριέσαι, ας έχουμε και κάτι πιο κομψό. Κι αν λερωθούν, σκιστούν, χαλάσουν, ας είναι καλά η λαική!
Α! Πήρα και κάτι ντομάτες και πατάτες και μπανάνες, αλλά ποιος τα υπολογίζει τώρα αυτά; Πολύ χάρηκα με την αγορά μου!
Ελπίζω ʼβα μου η Ελίζαμπεθ να μην ξεβάφει όπως η προηγούμενη αγορά σου... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Τα προηγούμενα ήταν δώρο από κάποια που με αγαπούσε πολύ!
Κατέστρεψα μία καρέκλα, ένα σεντόνι και ένα ζευγάρι κάλτσες!
Αυτά ευτυχώς είναι τέτοιου χρώματος, που δεν ξεβάφουν. Πάλι καλά!
Χιχιχιχιχι!!!
Αν δε μπει τώρα η Ναταλία να ρίξει μπουρλότα, πολλά μπουρλότα όμως, δε θα μπει ποτέ!
Τραγουδάκι για δύο λόγους: Για τη φάτσα του αοιδού και για το πρώτο σχόλιο. Και τα δύο απίστευτα!
http://www.youtube.com/watch?v=hbZgcpHrTYg
Καλημέρες κοριτσάρες!!
Λιλακο πως είσαι σήμερα? πονάς ακόμη?
Τζινά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ εισαι πια μια σφραγιδάτη!!!
Αβακι , μεγεια οι νέες αγορές σου ευχομαι να τις χαρείς και μαλιστα να σε χαρουν και αλλοι..:wink1:
Πολύ χαίρομαι που θα κάνεις και εσύ τριαδες και τριωρα ..αισθάνομαι οτι εξαπλωνόμαστε σαν αρρωστια!!!! Και εγώ μόλις έκανα την τριαδουλα μου και είναι χαρουμενη.
Μετά την δουλειά θα πάω στην αφή για καφεδιασμα και για να παρω τα ψωνια του σουπερ μαρκετ μου . Μετα θα παω το ερημο σπιτακι μου που ο συζυγος ακόμη να εμφανιστει . Εφυγε χθες στις 12 το μεσημερι και ακομη δεν εχει γυρίσει σπιτι. Ευελπιστώ απόψε να παραδώσουν το project και να έρθει να ταβλιαστει για κανενα 48ωρο.
Ήθελα από χθες να σου απαντήσω στο μήνυμα σου αλλά δεν βρήκα την κατάλληλη στιγμή. ʼβα μου για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει να εκθειάζω την σχέση μου ούτε θεωρώ ότι είναι ιδανική. Έχουμε και εμείς τα τρωτά μας σημεία και τα μειονεκτήματα μας ως άτομα και ως ζευγάρι. Παρόλα αυτά δέσαμε γιατί απλά ταίριαζαν οι χαρακτήρες μας, επειδή και οι δύο δεν είχαμε ανασφάλειες και επειδή διαθέτουμε άφθονο χιούμορ που πάντα λειτουργούσε ως κυματοθραύστης σε πολλές διαφωνίες μας. Ήταν η χημεία τι να πω...Quote:
Originally posted by Ava
Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη, είναι φάρος, ενεργοποιεί δυνάμεις ή τουλάχιστον έτσι τον αντιλαμβάνομαι εγώ. Το ευκολότερο είναι να θυματοποιούμαστε και να παριστάνουμε τους κακομοίρηδες, μπας και μας λυπηθεί ο άλλος και μας βάλει στη ζωή του. Ο γάμος δεν είναι ψυχικό. Είναι σοβαρή απόφαση, γι' αυτό και αντιμετωπίζω πλέον με πολύ σκεπτικισμό άτομα που "διαφέρουμε". Γιατί περιπτώσεις σαν τη δική σου είναι μία στο εκατομμύριο.
Ωστόσο για να ταιριάξουν δύο διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικά βιώματα είναι σημαντικό να έχουν κάποιες κοινές πεποιθήσεις για την ζωή και όρεξη για να παλέψουν, να βελτιωθούν και βεβαίως κάπου να συγκλίνουν. Δεν μπορούμε να μεταλλαχτούμε για χάρη του συντρόφου μας αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε. Να αναβαθμίσουμε την προσωπική μας έκδοση! Οι δυνατότητες κάθε ανθρώπου είναι απεριόριστες αρκεί να το πιστέψει και να το θελήσει... Στην δική σου περίπτωση ειδικά για τον δεύτερο σύντροφο είναι λυπηρό που δεν μπορούσε να αλλάξει ούτε στο τόσο. Η σχέση δυστυχώς ήταν καταδικασμένη από την αρχή. Το ζητούμενο είναι πάντα να βελτιωνόμαστε και όχι να παραμένουμε στάσιμοι ή να γινόμαστε χειρότεροι. Ήσουν άτυχη μπορώ να πω... έχω υπάρξει και εγώ στο παρελθόν και πολλές άλλες γυναίκες. Όταν ο άντρας λειτουργεί ανταγωνιστικά στην σχέση του και θεωρεί ότι πρέπει να έχει πάντα το πάνω χέρι και να είναι ανώτερος στα όλα του από την σύντροφο του τότε δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει η σχέση και αν επιβιώσει τότε δεν θα είναι μία ευτυχισμένη σχέση. Στην σημερινή εποχή που ζούμε αυτό το μοτίβο της σχέσης έχει πεθάνει, πλέον τα ζευγάρια συμπορεύονται χέρι χέρι και παλεύουν ισότιμα τις δυσκολίες της ζωής σε όλα τα επίπεδα. Το μυστικό για μένα είναι να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον και όχι να τον ανταγωνίζεται :).
Όσο για το επίπεδο του κάθε ανθρώπου πιστεύω ότι πρώτα φαίνεται από το ήθος του, την ανθρωπιά του και την παιδεία του, δεύτερον από τις εμπειρίες του στην ζωή και τελευταίως από τις σπουδές του. Τώρα αν τα έχει όλα.... ουυυυυ τζακ ποτ!!!!!
Καλημέρες!
Σήμερα δεν έχω προλάβει να φτύσω στο γραφείο από το πρωι.... είδα και με το καλημέρα σας ότι άλλαξε η βάρδια μου η αυριανη και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο.
Anyway δεν πειράζει, αφού μπορεί η μαμά να κρατήσει τον μικρό και δεν έχει πρόβλημα χαλαλι....
Μπορεί κάποια (Ελλη ή Κατερινα ή οποια αλλη γνωρίζει) να μου εξηγήσει τι είναι αυτό με τις τιάδες και τα τρίωρα??? pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee
Εχω φτάσει πλέον στον πάτο με την διατροφή μου και κοντεύω να χάσω τα λογικά μου! κάτι που δεν μπορώ να πάω στον διατροφολόγο (να ναι καλά οι αλλαγές στο πρόγραμμα) κάτι που δεν πολυπρολαβαίνω να μαγειρέψω....
Βοηθήστε σας παρακαλώ την γεματούλα (να μην το πω αλλιως)!
Καλησπέρα. Δεν θα γκρινιάξω τελικά γιατί το κούρεμά μου έγινε πολύ καλό, τα έκοψα κοντό καρέ σαγονάτο και τώρα φαίνεται σαν να έχω περισσότερα μαλλιά γιατί πήραν όγκο επειδή είναι σγουρά, εκτός βέβαια από το ξέφωτο μπροστά που φέρνω βόλτες τις μπούκλες για να το καλύψω! :lol: Τα βάζω και πίσω από τα αυτιά και φαίνεται το πρόσωπό μου που με είχε πρήξει η μητέρα μου ότι τα μαλλιά μου καλύπτουν το πρόσωπο. Πήγα και στο σπίτι της να με δει και να χαρεί επιτέλους! Έψηνε μπριζόλες και όση ώρα περίμενα για να ετοιμαστούν προσπάθησα να μπω εδώ από τον υπολογιστή της αδερφής μου αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν έπαιρνε τον κωδικό μου. Συνήθως βάζω παντού τον ίδιο κωδικό για να μην τον ξεχνάω αλλά τώρα δεν έχω ιδέα τι έχω βάλει!
Eli εγώ έβαλα τις φυτιλιές στην ʼβα για τα τρίωρα και τριάδες γιατί όταν μου είπε τι της συμβαίνει ήταν σα να ακούω τη μητέρα μου! Κι αφού έκοψε κι η ʼβα το κάπνισμα κι έχει την ίδια ακριβώς συμπεριφορά με τη μητέρα μου δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Γι'αυτό της εξήγησα ότι πρέπει να το κουμαντάρει τώρα που είναι ακόμα νωρίς αφού στη μητέρα μου είχε πολύ καλά αποτελέσματα. Με τη δική σου βοήθεια που γνωρίζεις καλύτερα αυτό το σύστημα ελπίζω να τα καταφέρει και να επανέλθει σύντομα στη φυσιολογική της κατάσταση.
Quote:
Originally posted by Eli
Δεν μπορούμε να μεταλλαχτούμε για χάρη του συντρόφου μας αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε. Να αναβαθμίσουμε την προσωπική μας έκδοση!
Αγαπητό περιοδικό PC Tech.
Πέρσι, έκανα αναβάθμιση απο το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος v.9.9 και εγκατέστησε άλλα, ανεπιθύμητα, όπως τα ChampionLeague 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0 .
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 .. αλλα εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα.
--- Απάντηση ---
Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα",
Έχε υπ'όψην πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα.
Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:/Nomiza pws me agapouses και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2. Λογικά, το Σύζυγος 1.0 θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0. ΠΡΟΣΟΧΗ !! Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των Κατσούφικη Μουγγαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό" ).
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε, καν, να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής και Γκόμενος (δεν είναι συμβατα με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος)
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ενα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοσή του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαί 3.0 και Καυτά Εσώρουχα 5.3.
Με εκτίμηση, PC Tech.
:lol: :lol: :lol: