:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Printable View
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλά, φοβερό Τζίνα! :lol:
Σήμερα είναι η μέρα των φτηνών αγορών μου φαίνεται! Μετά το σχολείο πέρασα από μια κινεζούλα χαμογελαστούλα (ενώ οι περισσότερες είναι μουρτζούφλες στα κινέζικα μαγαζιά) και αγόρασα ένα αέρινο φόρεμα λευκο με τιρκουάζ λέλουδα, μακρύ, με τρίγωνο στο στηθος και ραντάκι! Δεν νομίζω ότι έχω αφησει ποτέ τόσο δέρμα ακάλυπτο με ρούχο! Σημειωτέον, θα το φορέσω άνευ σουτιενακίου! Και όλο αυτό στην εξωφρενική τιμή των 10 ευρώ! Που τελικά δεν τα πλήρωσα γιατί μου τα έκανε δώρο η φίλη-συνάδελφος που ήμασταν παρέα!
Μακ καλοφόρετο το φορεματάκι σου, ανυπομονώ να το δω και άνευ σουτιενακίου βεβαίως βεβαίως.
Η εικόνα μου μέσα σε ένα τόσο θηλυκό φόρεμα με σόκαρε ελαφρώς! Αλλά την ευχαριστήθηκα ταυτόχρονα! Πάω για σιέστα , τα λέμε αργότερα!
Με γεια το φόρεμα Μακόνες μου!
Ανυπομονώ να το δω live!Χαίρομαι που έχεις αγκαλιάσει την αλλαγή σου και τολμάς να πάρεις ρούχα που δεν έχεις φορέσει ποτέ ξανά!Θα είναι υπέροχο με σανδάλια ή πλατφόρμες και καλοκαιρινά παιχνιδιάρικα μπιζού! Η πεταλουδίτσα μας άνοιξε τα φτερά της και πετάει!!!! :love:
φορολογομουρλαθηκα.εφτιαχ� �α δηλωσεις το μεσημερι και τραβαμε τα μαλλια μας.εμας θα μας ερθει 430 φορος και του παππου μου 900
Μεγεια το φορεμα Μακ μου , να το χαρείς και να το καμαρωνεις!!!!
Τζινα απεχτο το απόφθεγμα!!! γελασα με την ψυχη μου!!!
Λιλουκο πρεπει να το κανω και εγω αυτο και φοβαμαι τι θα μας ερθει παλι......
Καλησπέρα Τζινόκοσμε αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!!
Απο τη μια θέλω να σας πω, να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας αλλά απο την άλλη εαν δεν γίνει κάτι δεν θέλω να φανώ πως είμαι μόνο λόγια :bigsmile:
Λοιπόν θα σας πω ώστε να μου μεταδώσετε απο τη θετική σας ενέργεια κ κάτι απ΄ όλα να πάει καλά γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο κ κάτι γίνετε(όσον αφορά τη δουλειά) σαν να με περιτριγυρίζει αλλά δεν μου κάθετε!
Σήμερα το μεσημέρι με παίρνει τηλ μια συμφοιτήτριά μου κ μου λέει μα καλά που είσαι σε ψάχνει η τάδε (η διευθύνουσα του νοσοκομείου που είχαμε κάνει πρακτική πριν απο ένα χρόνο) κ είπε να επικοινωνήσεις μαζί της, δεν μπορεί να σε βρει. Έχω ένα θεματάκι με τα κινήτά ή τα ξεχνάω κ δεν τα ακούω ή μένω από μπαταρία κ ξεχνάω να τα ανοίξω, ε αυτό που έχω είναι κ ψιλοχαλασμένο οπότε ήρθε κ έδεσε!
Της τηλεφωνώ αμέσως κ μου είπε πως θα πάρουνε προσωπικό όχι άμεσα αλλά θέλει να έχει το βιογραφικό μου ώστε να μη τρέχει τελευταία στιγμή!!!!!
Επίσης σχεδόν έχω κλείσει δουλειά σε ένα νησί για τους καλοκαιρινούς μήνες κ λέω σχεδόν γιατί περιμένω τηλ να μου πούνε την ημερομηνία που θα ξεκινήσω.
Ελπίζω κάτι να γίνει, θα πάω στο νησί κ όταν με καλέσουν από το νοσοκομείο θα πάω δεν θα την πατήσω όπως στο παρελθόν που με είχανε πάρει σε μια δουλειά για τρεις μήνες κ δεν πήγα διότι περίμενα να με πάρουν απο αλλού που είχε μεσολαβήσει ένας οικογενειακός γνωστός μας δεν ήθελα να τον εκθέσω κ ακόμα περιμένω για εκείνη τη δουλειά :flaming:
Γι΄αυτό Katie μου ας υπάρχει δουλίτσα κ ας λείπει ο άντρας σου όλη μέρα από το σπίτι, δεν βλέπεις κ εμάς τι περνάμε? αλλά οκ καταλαβαίνω τον θέλεις κοντά σας.
Τζινάκο μεγειά το μαλλί εγώ κάθε φορά που πάω σε κομμωτήριο με κλάματα φεύγω, ποτέ μα ποτέ δεν μου έχουν πετύχει αυτό που ζητάω λες κ είμαι καμιά περίεργη....... λέμε τώρα!!!
Μακ μεγειά κ το φορεματάκι σου!
Αva τι βλέπω θα αρχίσεις τα τρίωρα? Θα σωθείς, τα ακολουθώ κ εγώ εδώ κ ένα εξάμηνο εντάξει όχι κ καταγράμμα κ γι αυτό δεν έχω χάσει κιλά αλλά βλέπω πρόοδο στον τρόπο σκέψης μου απέναντι στο φαγητό. Πλέον δεν έχω τις βουλιμικές τάσεις που είχα παλαιότερα, μπορώ να ελέγχω καλύτερα τη συμπεριφορά μου καλύτερα όσον αφορά το φαγητό γιατί είχα ξεφύγει πολύ.
Μακ κάνεις κ εσύ τρίωρα?
http://www.youtube.com/watch?v=6820svgUWmw
Ααααχ, μεγαλεία! Σπίτι μου, σπιτάκι μου! Παντοφλίτσα, φορμούλα, ζεστασιά! Η επαρχία, φιλενάδες, έχει και τα καλά της. Είσαι μεσημέρι στο σπίτι σου, τρως, κοιμάσαι.. Ενώ κάτι τέτοιες μέρες σαν τη σημερινή, που μου βγαίνει το λάδι να τρέχω από το πρωί, σκέφτομαι πως στις μεγάλες πόλεις αυτό είναι καθημερινότητα. Κάνει κρύο και έχω χουχουλιάρικη διάθεση. Σήμερα η μέρα ήταν μια βλακεία εκτός..
1ον) Από τη σούπερ αγορά. Δοκίμασα το ανσάμπλ και είναι υπερτέλειο! Αν παντρευόμουν, αλήθεια, κάτι τέτοιο θα διάλεγα! Θα το λέω ότι το πήρα μόνο δέκα ευρώ και δεν θα με πιστεύει κανείς! Το κρίμα είναι ότι ενώ είναι τόσο πολυτελές, δε μπορώ να το φορέσω πουθενά αλλού εκτός από το σπίτι μου, γιατί το νυχτικό είναι αρκετά διαφανές. Δεν είναι ούτε για φιλοξενία, ούτε για νοσοκομείο (μακρυά από μας), ούτε για πουθενά. Εκτός αν γυρίζω συνέχεια τυλιγμένη με τη ρόμπα. Αχ, είναι τόσο σικ, ούτε στολίδια περιττά, ούτε αυτά που λέω ότι είναι για λεχώνες. Είναι τόσο, όσο. Είναι απλά τέλειο!
2ον) Πήρα πραγματάκια για τη διατροφή. Έκανα πλάνο. Το πρωί θα πίνω γάλα. Σε τρεις ώρες (12.00) θα έχω στη δουλειά μπάρα δημητριακών. Το μεσημέρι (2.00) θα κάνω την πρώτη τριάδα. Αλήθεια, μπορεί να είναι ένα τοστ και σαλάτα ή τοστ και φρούτο; Επιμένω στο τοστ, γιατί πήρα τα υλικά. Σε τρεις ώρες (5.00) ένα σνακ, πχ παξιμάδι, ξηροί καρποί ή ό,τι σκεφτώ και σε άλλες τρεις (8.00) θα κάνω τη δεύτερη τριάδα. Μετά τέλος; Αν πεινάω; Επίσης, κανένα γλυκάκι παίζει; Επίσης, κανένα ποτάκι παίζει; Αν βγω έξω τι γίνεται; Ταβέρνα, μπαρ, απαγορεύονται; Πόσο καιρό πρέπει να κάνω τη διατροφή;
Είμαι δύσκολος ασθενής, ε; Και ακόμη δεν άρχισα... :lol:
Σοκολατίτσα μου, τι καλά! Έλα, να ακούμε όμορφα νέα! Πραγματικά, δουλίτσα να υπάρχει και ας ταλαιπωρούμαστε. Εδώ που φτάσαμε...
Αύριο ξεκινώ τα τρίωρα, γιατί έφτασα στο απροχώρητο και δεν έχω περιθώριο για άλλα κιλά. Η συμπεριφορά μου με απογοήτευσε απόλυτα και σκέφτομαι να συμμαζευτώ, όσο είναι καιρός.
Τζίιιιναααα, μεγείτσες το μαλλάκι! Θα το δει το λαλάγγι και θα δεθεί κόμπο!
Μακ, εσύ θα με φιλοξενήσεις και θα δεις την κορμάρα μου με το ανσάμπλ. Και μετά θα έρθουμε παρέα εδώ, να φορέσεις το καινούριο φόρεμα, να αναδείξεις τα μεμέ!
Διάβασες τις πληροφορίες που σου έστειλε η Eli? εαν είναι να σκανάρω τα φυλλάδια που έχω να σου τα στείλω να τα διαβάσεις ώστε να δεις το μηχανισμό με τον οποίο λειτουργεί!
Σε γενικές γραμμές έχεις τα τρία κύρια γεύματα,πρωινό - μεσημεριανό - βραδινό τα οποία αποτελούνται απο τις κύριες ομάδες δηλ υδατάνθρακα - πρωτεΐνη - φρέσκο (λαχανικό ή φρούτο)κ τα ενδοιάμεσα που μπορείς να φάς έναν υδατάνθρακα με ένα φρούτο π.χ φράουλα με 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης ή 2 μπισκότα πτι-μπερ ή 1κ.σ ανάλατους ξηρούς καρπούς ή 1 μπάρα κλπ.
Τα γεύματα θα απέχουν το ελάχιστο 2,5 ώρες κ το μέγιστο 3,5 ώρες μεταξύ τους. Όταν λοιπόν θα έχεις καταναλώσει το βραδυνό σου στις 8μ.μ, γύρω στις 10:30μμ εαν είσαι ξύπνια μπορείς να κάνεις μια δυάδα π.χ να φάς 5 φράουλες με 5 ανάλατα αμύγδαλα.
Πάντως θα σε βοηθήσει πάαααααααρα πολύ ειδικά εσύ που έχεις τον δακτύλιο κ δεν τρως μεγάλες ποσότητες!
Tzinaki με γειά το μαλλί
ʼβα με γεια το ανσάμπλ μερικές φορές βρίσκεις ωραία πραγματάκια ειδικά αν έχεις ώρα για ψάξιμο
Μακ υποψιάζομαι ότι θα είσαι τρέλα με το νέο σου φορεματάκι,άντε να καλοκαιριάσει για τα καλά για να το φορέσεις και να το χαρείς
Γλαύκη ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα,κορίτσι πρόσεχε να είσαι σε φόρμα δεν έμεινε και πολύ καιρός!!! ( βρεεεεεεεεεεεεε σου έχω στείλει u2u το τηλ που μου ζήτησεςςςςς και ακόμα να το διαβάσεις :D )
Σοκολατίτσα ελπίζω να σου πάνε όλα καλά,δύσκολη υπόθεση η έυρεση δουλειάς στις μέρες μας :(
Κάτι διάβαζα για φοιτητικά χρόνια και κρεπάλες....εγώ τα πέρασα σαν παντρεμένη (εκτός από την πρώτη χρονιά που γυρίζαμε-γυρίζαμε αλλά κάθε σαββατοκύριακο ο μπαμπάς μου με ήθελε να επιστρέφω στο σπίτι γκρρρρ ),σχεδόν συζούσα με τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου (για αυτόν ήθελα να σας γράψω στην εβδομάδα της Λίλας αλλά με τον άνδρα μου τριγύρω δεν γινόταν....) και είμαστε σχολή-σπίτι,άντε για καφέ ή κρέπα ή γενικά πολύ του μέσα,και φυσικά μέχρι σήμερα δεν έχω μεθύσει ποτέ στην ζωή μου ,γενικά ποτέ δεν μου άρεσαν τα ποτά εκτός από ότι είναι γλυκό τύπου baileys,martini me sprite ή rosso antico,μετά την επέμβαση ούτε καν το σκέφτομαι να πιω το οτιδήποτε!
Η Eli μου έστειλε τα πάντα, ας είναι καλά το κορίτσι! Ας είσαι κι εσύ καλά και όλες σας! Η Τζίνα, που διέγνωσε την περίπτωσή μου και όλες εσείς που με ανέχεστε! Τι σύμπνοια αλήθεια εδώ μέσα! Πόση κατανόηση! Εκπλήσσομαι ακόμη και τώρα, που είμαι τόσο καιρό στο φόρουμ.
Θέλω να κάνω κάτι για να ξεκολλήσω, όχι τόσο από τη ζυγαριά, όσο από τη λύσσα την κακιά που έχω για γλυκά. Δεν είναι δυνατό να είμαι νηστική όλη μέρα και να χορταίνω με γλυκά, δε μπορεί να τα παίρνω με τα κουτιά και να μην ησυχάζω αν δε φάω και το τελευταίο ψίχουλο. Αυτό είναι ένα τέρας, δεν είμαι εγώ. Δε λέω ότι δεν είμαι λαίμαργη, αλλά σε τέτοια κατάσταση ως προς τη συμπεριφορά μου δεν είχα φτάσει ούτε προ χειρουργείου. Είναι "καινούριο φρούτο", γι' αυτό και θα το χτυπήσω στη ρίζα του!
θα σου γράψω τι έφαγα σήμερα να πάρεις μια ιδέα
11:00 ~ 1 κούπα γάλα + 4 κ.σούπας δημητριακά + 3 δαμάσκηνα αποξηραμένα
13:30 ~ 1 ποτήρι φυσικό χυμό + 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
16:00 ~ 1 1/2 φλυτζάνι σπανακόρυζο + φέτα + 1 ψωμί
19:00 ~ φράουλες + 1 μπισκότο digestive
21:00 ~ τοστ + φράουλες
Επειδή κοιμάμαι κατά τις 2 το ξημέρωμα τώρα που δεν δουλεύω θα φάω κ κάτι γύρω στις 12 αλλά πολύ ελαφρύ π.χ 4 φραουλίτσες με 5 αμύδγαλα δηλ θα κάνω μια δυάδα
Καλησπέρα. Έλενα εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σε πάρουν σύντομα τηλ. από το νοσοκομείο και να ξεκινήσεις εκεί δουλειά. Πραγματικά προσεύχομαι για σένα και έχεις όλη τη θετική μου σκέψη. Περιμένω ν'ακούσω γρήγορα τα ευχάριστα νέα και να το φορουμκάψουμε!!
Πήγα το απόγευμα στο γιατρό για τα φάρμακα και σιγά μην ήξερε να μου πει για το βιβλιάριο! Απ'ότι κατάλαβα είναι μόνο για τα φάρμακα και για τίποτα άλλο. Θα ρωτήσω στα κεντρικά. Σήμερα όλη μέρα ξεπάγιασα! Δεν έχω ζακέτα ή μπουφάν ανοιξιάτικο και βγήκα το πρωί μόνο με τη μακρυμάνικη μπλούζα και τουρτούριζα. Ευτυχώς μου έδωσε μετά ένα ζακετάκι η αδερφή μου. Τώρα φοράω κολάν, πουλόβερ και κάλτσες. Θα στρώσω και το πάπλωμα γιατί με το σεντόνι θα κρυώνω σίγουρα το βράδυ. Προς στιγμήν σκέφτηκα να ανάψω λίγο το αερόθερμο αλλά αναθεώρησα. Μέχρι σήμερα φοβόμουν τα σκοτάδια και μόλις είδα το λογαριασμό ρεύματος που μου ήρθε άρχισα να φοβάμαι το φως! :lol: