Δυστυχώς, γίνομαι μόνο Μπόμπα και μάλιστα με παντόφλες! :lol:
Printable View
Δυστυχώς, γίνομαι μόνο Μπόμπα και μάλιστα με παντόφλες! :lol:
να δουμε σε ποιον θα κατσει το πρωτο ποστ της χιλιοστης σελιδας...
Όχι ότι κι ότι παντόφλες όμως, παντόφλες Elizabeth, κάνουν τη διαφορά! :lol:
σοκολατιτσα μου με το καλο μακαρι να πανε ολα καλα με τη δουλεια!!!!!
τα μπισκοτακια ταχινι μελι βρωμη τα ετρωγα ολο το χειμωνα για σνακ και μου εκαναν πολυ καλο στην δυσκοιλιοτητα.
τζινακιον με γεια το μαλλι.
σημερα εφαγα αυγο σημερα με πειραξε παλι μασουλησα ενα laprazol και ηρεμισα ομως.
Elizabeta Kanallis Μου εσυ, ΘΕΑ!!!!
Λιλουκο σιγα σιγα με τα αυγα, εγω ακομη δεν μπορω να τα φαω να φανταστεις . Περιμενω ομως μια μερα θα ερθει και θα τα φαω και δεν θα ξερογλυφομαι και θα κοιταω μονο. οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι θρεπτικοτατα και με ενα αυγο χορταινεις για πολυ ωρα και δεν τρως μπουρδιτσες
Αβα το καλό είναι ότι συνειδητοποίησες ότι έχεις πρόβλημα και κάνεις προσπάθειες να το αντιμετωπίσεις. Μην αγχώνεσαι γιατί θα τα καταφέρεις σίγουρα. Είναι πολύ σημαντικό που έκοψες το τσιγάρο κι αν ο οργανισμός σου αντιδρά σ'αυτό και σου κάνει τσιλιμάκια θα τον βάλεις εσύ στη θέση του!! Προσπάθησε να φας το πρωί, αν όμως δεις ότι δεν μπορείς με τίποτα να φας, προκειμένου να έχεις αναγούλες πίνε μόνο χυμό ή γάλα με τον καφέ σου και φάε την τριάδα στο επόμενο τρίωρο. Όσο πιο λίγο δύσκολα είναι αυτά που κάνεις τόσο πιο πολύ καιρό θα συνεχίσεις να τα κάνεις.
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ, μα πάρα πολύ για τη θετική σας ενέργεια,την χρειάζομαι μπας κ μου κάτσει κάτι.......... όσον αφορά τη δουλειά, μη πάει ο νου σας στο πονηρό ή μήπως ο δικός μου πάει:puzzled:
Τζινάκο οι γιατροί δεν συνήθως δεν γνωρίζουν τα διαδικαστικά απο μόνη σου ότι ενημερωθείς.
Λίλα katie πως σας βγαίνουν τα μπισκοτάκια?
Τα έκανα 2-3 φορές μπας κ τα πετύχω αλλά τίποτα, μου βγήκαν λαστιχωτά όχι σκληρά έτσι πρέπει να γίνονται? ας είναι καλά ο πατέρας μου που τα έτρωγε, οκ έφαγα κ εγώ αλλά δεν τα τίμησα ιδιαίτερα!
Έλενα το ξέρω, ο ένας με παραπέμπει στον άλλο κι άντε να βρεις άκρη. Ο ενδοκρινολόγος μου που είναι ηλίθιος, ενώ του έχω πει πάνω από 10 φορές ότι έχω κάνει σλιβ κάθε φορά με ρωτάει τι έκανα! ʼλλες φορές με ρωτούσε αν έκανα δακτύλιο και σήμερα άλλαξε ρεπερτόριο και με ρώτησε αν έκανα by pass!! Μου έγραψε συνταγή του μήνα γιατί η ηλεκτρονική συνταγογράφηση ήταν αδύνατη αφού δεν λειτουργούσε το σύστημα και μου είπε ότι τον άλλο μήνα θα μου γράψει τρίμηνη. Είμαι σίγουρη ότι τον άλλο μήνα που θα πάω θα με ξαναρωτήσει τι επέμβαση έκανα!
και εγω ξερογλυφομαι κατερινακι μου.θα αφησω να περασει ο χρονος και ξαναβλεπουμε.το ειχα αραιωσει και με γαλα φαντασου.εμενα με πειραζει και το ρυζι και τα ζυμαρικα εκτος απο τις βιδες και τα τορτελινια αλλα και αυτα μεχρι 2 κουταλιες.ομως για αυτα δεν με νοιαζει για το αυγο ομως σκαω.
Σοκολατιτσα εμενα μου βγαινουν λιγο λαστιχωτα και ψιλομαλακά. μου αρεσουν πολυ πολυ!! το μυστικο ειναι να βαλεις παραπανω ταχινι και μελι απο την δοσολογια και να τα ψησεις μονο 8 λεπτα.
Αβα αν εχεις αναγουλες δυσφορια, φαε μια-2 μπουκιες απο το πρωινο ή πιες λιγο γαλα σκετο. Ειναι μια χαρα, απλα αν μετα απο 1-2 ωρες νιωσεις οτι θες να φας κανε την τριαδα του πρωινου σου κανονικα. εγω στην αρχη ουτε καν εκανα τριαδες ,μονο δυαδες μετα το εξελιξα, δεν ετρωγα μολις ξυπνουσα αλλα 1 ωρα μετα, σιγα σιγα θα γινουν ολα. Προσαρμοσε τα στα δεδομενα σου και μην πιεζεσαι.
ελενα μου γινονται μαστιχωτα.τα εφτιαξα προχτες για τη θεια μου και τα ειχα κανει μπαστουνι σε λαδοκολα και τα εβαλα στο ψυγειο για να κοπουν πιο ευκολα.εκοψα την ακρη και τη δοκιμασα.τρωγεται ωραια και ετσι ειναι σαν μαλακο παστελι.
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ! ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΧΙΛΙΟΣΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣΣΣΣΣ!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ!!!!!
τωρα το μονο που μενει ειναι να γινω και εγω Θαμωνας γιατι νιωθω μεγαλη ξεφτυλα με το "Τακτικο Μελος" τοσο καιρο εδω μεσα... εχω φαει σκονη!!!:grind::grind: