Οι παντόφλες, επειδή επέδειξα όλη μου τη γυφτουλιά, μπορεί να είναι και Melizabeth! Γιατί όχι και http://www.youtube.com/watch?v=kxjNvT44NZU
Printable View
Οι παντόφλες, επειδή επέδειξα όλη μου τη γυφτουλιά, μπορεί να είναι και Melizabeth! Γιατί όχι και http://www.youtube.com/watch?v=kxjNvT44NZU
κατερινακι γραψε και στο σληβ και διατροφη να παρω μια ιδεα απο τη διατροφη σου γιατι τις πιο πολλες μερες μονο εγω γραφω
Ξέχασα να σας πω ότι έχω και καινούρια τοστιέρα. Μου έδωσε μία αχρησιμοποίητη τοστιέρα που είχε η μητέρα μου στην οποία βγαίνουν κιόλας οι πλάκες της και πλένονται. Έψησα 1 μπιφτέκι και ψήνει πολύ καλά και γρήγορα. Ευτυχώς γιατί που να καίω μία μεγάλη ψηστιέρα που έχω μόνο για 1 μπιφτέκι ή 1 πανσέτα.
Έπρεπε να υπάρχει πρόνοια, ώστε να συγκατοικούμε δύο σλιβάτες ή δύο δαχτυλιδάτες ή δύο τριαδάτες μαζί! Γιατί να καίμε τοστιέρα για ένα τόσο δα μπιφτεκάκι;
παω να κανω μπανιο και επιστρεφω
λιλουκο δες την σληβ και διατροφη
αβα απο εδω και περα θα σε λέω Ελιζαντεθ!!!
τελικά το θαύμα της φύσης και της ιατρικής, το μόνο πλάσμα που δεν το πειράζει τίποτα και μετά τη σληβ, και μετά την αφαίρεση της χολής είμαι εγώ! Μα όλοι να έχουν τα ζόρια τους και εμένα να πηγαίνει το αυγουλάκι κάτω σαν νεράκι!Τα πράσινα και τα όσπρια να κάνουν πάρτυ παρόλη τη χολή! Το κρέας να χαιρετάει την πατατούλα στον οισοφάγο που συναντιούνται! Τρατζικ!
Ήρθε το παρεάκι και του έδειξα τη σούπερ αγορά! Είπε ότι είναι αντάξια νύφης!
Όσο για το ιπποποταμάκι, δεν άντεξε να το δει.. Αυτός που είδε το "έξαψις", χωρίς παράπονα, χωρίς διαμαρτυρίες! Είπε ότι του φάνηκε άγριο και κακό :question: και ότι δεν αντέχει να το βλέπει! Κακόγουστο, ίσως, αλλά άγριο και κακό; Τι να πει κανείς..
Quote:
Originally posted by Mak
τελικά το θαύμα της φύσης και της ιατρικής, το μόνο πλάσμα που δεν το πειράζει τίποτα και μετά τη σληβ, και μετά την αφαίρεση της χολής είμαι εγώ! Μα όλοι να έχουν τα ζόρια τους και εμένα να πηγαίνει το αυγουλάκι κάτω σαν νεράκι!Τα πράσινα και τα όσπρια να κάνουν πάρτυ παρόλη τη χολή! Το κρέας να χαιρετάει την πατατούλα στον οισοφάγο που συναντιούνται! Τρατζικ!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σκασε Μακ βλεπω εφυγαν ακομη 100γρ .....τυχερη εισαι να μην σε πειραζει τπτ!!
Μακ τρεχω για το χαρτι σου!!!!
φαντάσου, το ξαναξέχασα να στο θυμίσω! καλή είμαι και εγώ, φαντάζεσαι να μη με αφορούσε κιόλας!
ευτυχως που κοιμηθηκα καλα χθες και λειτουργει σημερα ο εγκεφαλος γιατι αλλιως.... παλι θα το ξεχνουσα. Ασε σημερα που συνηλθα απο τις αηπνιες μου , εκλεισα πολλες μικροεκκρεμοτητες. Αυριο οι υπολοιπες με το καλο.
πινω ενα ροφημα τωρα που το ονομαζουν σιλουετα, ειναι διαφορα βοτανια και λουλουδια που υποτιθεται ειναι αποτοξινοτικα , κανουν λιποδιαλυση και συντελουν και στην καλη λειτουργια του εντερου. Δεν ξερω αν κανει τπτ απο ολα αυτα παντως εχει ωραια γευση. το πηρα απο ενα μαγαζακι στον Παλαιο Παντελεημονα της Πιεριας. Αυριο εχω διαιτολογο μετα απο ενα μηνα και εξοπλιζω ακομη και μαντζουνια προκειμενου να ξορκισω της ατασθαλειες μου. :saint::saint: