Καλέ που πήγατε όλες?
Ούτε ένα βραδινό δεν μπορώ να φάω, εξαφανιστήκατε όλες!!!!!!!!!!!!! Τζίνα κ εσύ νυχτοπούλι?
Ελλη πως είδες τις οδηγίες που έγραψα στην Ava? Καλά τα έγραψα?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τις χιλιάσαμε!!!!!!!
Printable View
Καλέ που πήγατε όλες?
Ούτε ένα βραδινό δεν μπορώ να φάω, εξαφανιστήκατε όλες!!!!!!!!!!!!! Τζίνα κ εσύ νυχτοπούλι?
Ελλη πως είδες τις οδηγίες που έγραψα στην Ava? Καλά τα έγραψα?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τις χιλιάσαμε!!!!!!!
Quote:
Originally posted by Eli
Και βεβαίως να στείλω όλη μου την θετική ενέργεια στην σοκολατίτσα μας και να ευχηθώ με την σειρά μου να σου κάτσουν και οι δύο δουλειές καλή μου η μία μετά την άλλη! Μακάρι να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σου και η αγωνία σου. Φιλιά πολλά!
Ελλάκο εσύ που είσαι τρίτο μάτι (ήθελα να ρωτήσω κ τις άλλες αλλά κοιμήθηκαν νωρίς) δεν είναι καλό σημάδι που μου τηλεφώνησε η διευθύνουσα χωρίς να έχω κάνει αίτηση απλά με θυμόταν απο όταν έκανα τη πρακτική μου! Δεν θέλω να χαρώ, να ενθουσιαστώ κ μετά πάρω τον π@#$$!!!!!
Λίλα ισχύει κ για εσένα!!!! Μ η μου παρεξηγηθείς απλά δεν είχα δει πως είσαι εδώ!
κ για την Μακ!
Ελενάκι μου εννοείται πως είναι πολύ καλό σημάδι ότι σε θυμήθηκε! Απλά επειδή οι δουλειές είναι πολύ ρευστές αυτόν τον καιρό κράτα τις πισινές σου. Κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να έχεις τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες αλλά μην απορρίψεις και την καλοκαιρινή σου δουλειά. Πήγαινε με το καλό στο νησί για τη σεζόν και αν προκύψει στο ενδιάμεσο η άλλη δουλειά ζητάς συγνώμη και φεύγεις. Δεν είναι το καλύτερο το ξέρω αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να απορρίψουμε τίποτα αν δεν έχουμε κάτι σίγουρο στα χέρια μας. Προχώρα μπροστά και μην μασάς! Εύχομαι να αποκατασταθείς σύντομα μανάρι μου!
Η Μακ σίγουρα τώρα είναι στο πέμπτο όνειρο!Quote:
Originally posted by break
κ για την Μακ!
Μάλλον έπεσε ξερή και ξέχασε να κλείσει το Pc :lol::lol::lol:
βρε πολυλογούδες!!!στην 998 σας άφησα στην 1001 σας βρήκα μεσα σε 2-3 ωρίτσες!!! εμείς μόλις είδαμε το τελευταίο επεισόδειο που κυκλοφόρησε από το Games of the thrones, ένα CSI Las Vegas και εγώ φόρεσα ήδη τις πυτζαμούλες μου,καλτσάκια και κουκουλώθηκα με το παπλωματάκι μας γιατί ο καιρός ψύχρανε αρκετά και το καμάρι μου ζεσταίνεται και κοιμόμαστε με ανοιχτή μπαλκονόπορτα!Πάω να χαζέψω λίγο στο φβ και μάλλον να δω και το τελευταίο από τις desperate housewives (ναι-ναι είμαι μανιακή με τηλεοπτικές σειρές :D ) όνειρα γλυκά σε όλες σας
Ευχαριστώ Έλλη κ εγώ έτσι σκέφτομαι, στη τελική μην την πατήσω πάλι!
Α κ εγώ το παθαίνω να κοιμάμαι κ ο υπολογιστής να δουλεύει :lol::lol::lol:
aggeloydaki όνειρα γλυκά!!!! άσε είχαμε ρέντα το απόγευμα!
Kοριτσια να μας ευχηθω αφου χιλιασαμε τις σελιδες να φτασουμε τις 10.000 χιλιαδες κ να ειμαστε ομαδα δεμενη οπως κ τωρα!
Ναταλακι να περασεις καλα με το Τηρακι σου!Σου αξιζουν μερες ξεκουρασης κ χαρας μετα τοση πιεση κ τοσο καιρο.
Τζινακο με γεια το κουρεμα!Αντε ολα ωραια αυτο τον καιρο !
Μακουλινι μεγεια το σεξυ φουστανακι!Να το φορεσεις χωρις σουτιεν κ να καψεις καρδιες!
Αβα με το καλο να κανεις τριαδες κ δυαδες,για να μην με κανεις να φωναζω....:saint:Αλλα στα ειπαν τοσες φορες!διαβασε παιδι μου!δυαδες κ τριαδες δεν γινονται οταν τρως ενα πραγμα...
Ελακι μου αγριεμενο νιατο!Το μονο που θα μου λειψει με την επεμβαση ειναι οτι δεν θα μπορω να πινω!Μια απο τις καλυτερες περιοδους της ζωης μου ηταν το 2007-8 που εβγαινα σχεδον καθε βραδυ κ επινα αρκετα αλλα δεν εχω μεθυσει ποτε.
Σοκολατιτσα μου με το καλο να σε παρουν στη δουλεια!Να πας κ το καλοκαιρι στην αλλη στο νησι να κανεις κ διακοπουλες παραλληλα κ το χειμωνα να εχεις κατι μονιμο!
Αγγελικουλα κουραζομαι που ακουω τις ωρες που δουλευεις κ ασ ειμαι κ εγω στο δρομο καθε μερα.Φορτισες μπαταριες το ΣΚ?
Φιλακια σε ολες!Στο Κατερινακι που ειναι χωρις συζυγο αυτες τις μερες,Στο Γιωτακιμ που την εχουν απορροφησει τα ΠΟΠ της,τη γοργονα μας που μαλλον δεν εχει ακομη υπολογιστη κ οποια αλλη ξεχασα!
Αγγελουδακι θα σε παρω αυριο τηλ.το νουμερο μου τελειωνει σε 28.Δεν ειχα αδειασει καθολου γιατι η αδελφη μου που εχει χρονιο αυτοανοσο νοσημα εχει παλι πυρετο κ τρεχαμε για εξετασεις μην τυχον κ ειναι κατι απλο.νομιζαμε ουρολοιμωξη αλλα τελικα παει Αθηνα.
Καλησπέρα Γλαύκη μου :)
Πως νιώθεις σήμερα καλή μου; Ελπίζω καλύτερα.
Μαναράκια μου θα σας καληνυχτίσω και εγώ. Τζινάκια πολλά!
Γλαύκη ελπίζω να είναι κάτι απλό όσον αφορά την αδελφούλα σου!
Μακαρι να ειναι απλο Σοκολατιτσα.Δυστυχως τις προηγουμενες φορες ,παιδευεται πανω απο 10 χρονια,κ εχει φτασει να την χασουμε μια απο αναπνευστικο κ αλλες 4 φορες απο μηνιγγιτιδα.Τωρα εχει βαλβιδα στον εγγεφαλο κ δεν κυνδινευει απο αυτο αλλα μαλλον καπου αλλου τη χτυπησε.
Εγω ειμαι καλυτερα μετα τα φαρμακα που μου εδωσε ο ομοιοπαθητικος σταματησε η αιμμοραγια.Δστυχως μας εχει παρει οικογενειακως!η αλλη αδελφη μου εχει κ αυτη κολικο του νεφρου!μες την υγεια ειμαστε!
Φιλεναδες καλη κ ησυχη νυχτα να εχουμε!Τζινακια πολλα πολλα....
Τζινάκια πολλά Γλαύκη κ περαστικά σε όλες σας.