παιδια αυτο το τοπικ γιατι χαθηκε?
θεωρω οτι ειναι απο τα πιο χρησιμα του φορουμ!!
ας γραψω εγω λοιπον :
1 ωρα διαδρομο αλλα με πολυυυυ ζορισμα!!
τις προηγουμενες μερες περπατημα , το λιγοτερο 40 λεπτα, το περισσοτερο 2 ωρες...
Printable View
παιδια αυτο το τοπικ γιατι χαθηκε?
θεωρω οτι ειναι απο τα πιο χρησιμα του φορουμ!!
ας γραψω εγω λοιπον :
1 ωρα διαδρομο αλλα με πολυυυυ ζορισμα!!
τις προηγουμενες μερες περπατημα , το λιγοτερο 40 λεπτα, το περισσοτερο 2 ωρες...
Δεν έκανα τιποτα όλη την βδομάδα. Με πονούσε το πόδι και είχα και δουλειά πολύ.
Αύριο λέω να βγω για τρέξιμο ακι ποδήλατο μετά από τόσες μέρες καθισιό.
Πρέπει να βρω τους ρυθμούς μου και τον ενθουσιασμό με τον οποίο ξεκίνησα :(
Χθες powerplate και 9km ποδήλατο.
Σήμερα, 6km ποδήλατο 4km περπάτημα.
Νιώθω λίγο πιασμένη.
Γεια σας! Πολυ καλο τοπικ και μεγαλο κινητρο να γραφουμε εδω. Εγω γεννησα πριν δυο μηνες και ακομη δεν εχω φυγει απο σπιτι και να αφησω σε καποιο το μωρο,επομενως το μονο που μπορω να κανω ειναι μιση ωρα η 45 λεπτα περπατημα γρηγορο με το μωρο στο καροτσακι. Παρα τιποτα, τουλαχιστο ειναι ενας τροπος να κινουμαι λιγακι γιατι οση διαιτα και να κανεις αμα καθεσαι συνεχεια στο σπιτι... Θα γραφω λοιπον κι εγω για να εχω κινητρο να περπατω καθε μερα. Καλη συνεχεια!!!
Την προηγούμενη βδομάδα λόγω αδιαθεσίας πήγα Πέμπτη gum αλλά έκανα περπάτημα γρήγορα 1 ώρα..
τώρα που ανοίγει ο καιρός ιδρώνεις και πιο εύκολα και άρα χάνεις γρηγορότερα.. έχω κλείσει και πρόγραμμα μέχρι Σεπτέμβρη για να μη σταματήσω...
πάντως έχω δει μεγάλη διαφορά με το γυμναστήριο.. 2 μήνες πάω.. 3 κιλά έχασα μόνο γιατί έτρωγα κανονικά και όλοι μου λένε πως αδυνάτισα τόσο.. τελικά οι πόντοι κάνουν την διαφορά...!!
τις 2 επόμενες εβδομάδες θα κάνω πολύ δυνατό πρόγραμμα και ελπίζω να πάει καλά! άντε να δούμε..!!
Δε χάνεις περισσότερο αν ιδρώνεις, πρέπει να τα αναπληρώνεις τα υγρά.
Φυσικά.. με ένα μπουκάλι νερό είμαι στο χέρι..!!
Την προηγουμενη εβδομαδα που δεν εγραψα:
Τρ: κολυμβητηριο 1 ώρα... 2000μ
Πε: κολυμβητηριο 1 ώρα... 2000μ
Πα: κολυμβητηριο 1 ώρα... 2000μ
Σημερα κολυμβηση 1 ώρα... 2000μ!!
Καλη μας εβδομαδα!
Γεια σας κοριτσια...σκεφτομαι μολις τελειωσει η συνδρομη μου στο γυμναστηριο να παω κολυμβητηριο...Θελω την αποψη σας επι του θεματος...ειναι καμια απο θεσσαλονικη που να πηγαινει?
Σημερα κολυμβηση 1 ώρα... 2000μ!
Δυστυχως ειμαι Αθηνα εγω! Αλλα ειμαι πολυ φαν του κολυμβητηριου! Ιδιως τωρα που ειναι και καλοκαιρι!Quote:
Originally posted by nansyafs
Γεια σας κοριτσια...σκεφτομαι μολις τελειωσει η συνδρομη μου στο γυμναστηριο να παω κολυμβητηριο...Θελω την αποψη σας επι του θεματος...ειναι καμια απο θεσσαλονικη που να πηγαινει?
Με τις γυμναστριες που το συζητησα μου ειπαν οτι τα οφελη ειναι απιστευτα...στο κολυμβητηριο που σκεφτομαι να παω εχουν αερομπικ...εσενα εχει διαφορα το σωμα σου απο την κολυμβηση?
είμαι 4 μέρες σπίτι γιατί έχω στραμπουλήξει το πόδι μου και ποτέ δεν περίμενα να μου λείπει τόσο η γυμναστική!
κάντε και καμιά ώρα για μένα βρε παιδιά!! χιχι!! :)
...περαστικούλια karen1985... Ελπίζω σύντομα να επανέλθεις! ...Εμένα να δεις πόσο μου λείπει 1 χρόνο σχεδόν τώρα... Αλλά σε 2 μήνες επιτέλους (πάλι καλά γιατί αρχικά ήταν να μπορώ πάλι σε 5 μήνες)...i'll be back!!!
Αυτή τη βδομάδα μέχρι στιγμής, το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
Πεσμένη διάθεση :(