Quote:
Originally posted by XristinaNikolas
Kαλησπέρα παιδια, ο Μακ έχει δίκιο έτσι είναι τα πράγματα, η Ρένα βρίσκεται τώρα στο Θριάσιο νοσοκομείο στην εντατική στον 1ο όροφο, η μέχρι στιγμής διάγνωση είναι έλλειψη βιταμίνης Β1 η οποια προκαλεί εγκεφαλιπάθεια, είναι σε κομματώδη κατάσταση και πλήρως διασωλεινομένη!
Επειδή χειρουργήθηκα την ίδια μέρα, στο ίδιο νοσοκομείο και με τον ίδιο γιατρό, γνωρίζω πολύ καλά την πορεία της γιατί απο τότε έως και σήμερα είχαμε στενή σχέση, είναι καταπληκτικο παιδι η Ρένα αλλά ενθουσιάστηκε πολύ με την απωλεια της και απομακρύνθηκε απο τον γιατρο μας, όταν άρχησαν τα προβλήματα ( απο τα Χριστουγεννα) πήγε σε όλους τους άλλους γιατρους ( τυπου ΙΚΑ) αλλά δεν πήγε στον θεράπων, όταν πλέον αποφάσισε να τον πάρει τηλ, ( με δικές μας πιέσεις) της έκανε εισαγωγή στο Ιπποκράτειο ( παρόλο που δεν συνεργάζεται πια..) και ξεκινησε να της βάζει λεύκωμα, ήδη το πρώτο βράδυ μου εξομολογήθηκε οτι ένιωθε πολύ καλύτερα " αύριο Χριστινάκι θα πετάω " μου είπε και απο την άλλη μέρα δε ξανασήκωσε το τηλ.
Είναι ένα χειρουργείο που θέλει προσοχή, σας παρακαλώ πολύ όλους για όσους σας ρωτάνε για να πάρουν πληροφορίες να τους τονίζεται οτι πρέπει να είναι συνειδητοποιημένοι με την μετεπειτα συνεργασία τους με τον γιατρό τους, πάλι θα ενημερώσω, σας ευχαριστουμε όλους για την αγάπη σας.
Xristinaki, είμαι η Μακ, πρώην monahoiot, η Γιώτα δλδ! Πραγματικά εύχομαι να τα βγάλει πέρα η κοπελιά, είναι πολύ κρίμα..