Εγώ καλά καλή μου, κολλημένη όπως πάντα στα κιλά μου!!!! Εχω δεν και 94 αυτή την βδομάδα λόγω κατακράτησης, αλλά οκ, ξέρω πως θα φύγει!!!!
Οσο μπορώ το παλεύω και ότι γίνει!
Printable View
Εγώ καλά καλή μου, κολλημένη όπως πάντα στα κιλά μου!!!! Εχω δεν και 94 αυτή την βδομάδα λόγω κατακράτησης, αλλά οκ, ξέρω πως θα φύγει!!!!
Οσο μπορώ το παλεύω και ότι γίνει!
ολα καλα λοιπον....τα κιλα υπαρχουν για να τα διωξουμε ;-) και εγω εχω κολλησει αλλα ειναι φυσικο...υπομονη και επιμονη...ααααααα αρχισα και περπατημαααααααα.....αμε αμε.....το εκανα και αυτο!!!!!!!..αθηνα ποτε μας ερχεσαι?????????
Αντε με το καλο να συνεχίσεις κι όλας!!!!!!!!
25 του μήνα σας έρχομαι βραδάκι καλή μου!!!!!!
Ανυπομονώ να σας δω, να σας αγκαλιάσω και να σας φιλήσω σταυρωτά!!!!!!!!!!!!
που θα μεινεις? ποτε θα σε δουμε????ανυπομονωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωω:bouncy::bouncy::bounc y::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Στο Pan Hotel, στο Σύνταγμα. Το πότε θα με δείτε δεν ξέρω, θα κανονίσουμε τελευταία βδομάδα το ποτε και το που.Quote:
Originally posted by Maria Hope
που θα μεινεις? ποτε θα σε δουμε????ανυπομονωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωω:bouncy::bouncy::bounc y::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
χιχιιχιχιχιχ...................ανυ� �ομονωωωω!!!!!!! αν χρειαζεσαι μετακινηση απο το αεροδρομιο προς το συνταγμα οταν φτασετε ευχαριστως να ερθω να σας παρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Λες??? Θα ήταν μεγάλη μου χαρά, γιατί φοβάμαι μην χαθώ!!!! Με μετρό να έρθεις ή με αυτοκίνητο?
με αυτοκινητο!!!!!!! εννοειται οτι λεω....χιχιιχιχιχιχι...πες μου τι ωρα και θα ειμαι εκει!!!!!!!!:smilegrin:
Αχ ευχαριστώ πολύ!!!! Ασε να το ξαναμιλήσουμε εκείνες τις μέρες, και να το κανωνήσουμε!! Οκ κούκλα μου? Σε ευ΄χαριστώ πολύ πολύ!! Νομίζω 8, 8 και κάτι το βράδι φτάνουμε. Αλλά δεν θυμάμαι σηγουρα. Θα τα πούμε μέχρι τότε!
τελειαααα!!! το κινητο μου το εχεις οποτε και να μην τα πουμε online με παιρνεις τηλ!!!!!!!χιχιιχιχιχιχιιχιχι� �ιιχιχ!!!!!!:roll::roll::roll::roll::roll::ro ll::roll:
Εννοείτε αγάπη!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::love ::love::love::love::love::love::love::thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω! Κοτόπουλο=άσπρο κρέας, και όλοι συμφωνούν πως είναι από τις πιο καθαρές και άπαχες πηγές πρωτείνης. Δεν ξέρω το σκεπτικό του δικού σου γιατρού για το ότι δεν προσφέρει τίποτα!:shocked2:Quote:
Originally posted by Maria Hope
κοτοπουλο τρωω και πολυ μαλιστα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν προσφερει τιποτα!!!!
Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εκτός από εξετάσεις αίματος κάνετε και κάποια άλλη εξέταση, υπέρηχο ή κάτι άλλο; Αύριο θα πάω στον παθολόγο του ΙΚΑ να μου γράψει εξετάσεις αίματος και δεν ξέρω αν πρέπει να του πω και για κάποια άλλη εξέταση. Ευχαριστώ.
Τζίνα γεια σου, πας εξαιρετικά! Μπράβο!
Εξετάσεις αίματος και ούρων βασικά, απλά εμένα μου είπε ο καρδιολόγος μου στο εξάμηνο να κάνω και έναν υπέρηχο καρδιάς γιατί όσο να'ναι επηρεάζεται.