να ελένξεις τις ορμόνες σου, ίσως να φταίει και αυτό.
Printable View
να ελένξεις τις ορμόνες σου, ίσως να φταίει και αυτό.
ησουνα μπροστα κι εσυ ρε ALIA, συγχαιρω το μυαλο σου!
Τελικά κοιμήθηκα δέκα ώρες σχεδόν , αφού κατανάλωσα 200 γραμμάρια παγωτό βανίλια, γέμισαν οι μπαταρίες, αλλά είναι ανεβασμένα τα νεύρα. Κοιτούσα τρόπους στο ίντερνετ από νωρίς να βγάλω λεφτά αλλά όλα έχουν γίνει, όλες οι ιδέες έχουν υλοποιηθεί, κατάρα όλες οι θέσεις πιασμένες με άλλα λόγια, απελπισία, θέλω να βγάλω λεφτά μόνος μου, όχι να πάρω σύνταξη από τόσο μικρός η επίδομα αρρώστιας, εσείς πως βγάζετε λεφτά?
Ένας καλός τρόπος που σκέφτηκα είναι να ανοίξω ένα μαγαζί να πουλάω κάτι, τυχαία λέω έπιπλα, αλλά να κάνω άρρωστους όλους τους υπολοιπους επιπλοποιούς (τυχαία λεω τώρα), να βάλω κωλοβακτηρίδιο στον καφέ τους, η κάποιον ιό στον φαγητό τους, έτσι ώστε να πουλάω μόνο εγώ τα έπιπλα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο αποτελεσματικό.
Σκέφτομαι ότι ο στιγματισμός και ο ρατσισμός πάει σύννεφο...:(. Και δεν με στεναχωρεί πια, αλλά με θυμώνει.Και δεν μου αρέσει να θυμώνω :( ....
Και ότι πρέπει να μάθω να μαγειρεύω, δεν πάει άλλο...
Και να σταματήσω να βάζω τόσο "και" στις προτάσεις μου.
σκεφτομαι οτι ολα ειναι καλα, αν κι εχω υποχρεωσεις το απογευμα. μου χει κολλησει μια εικονα ενος τρακαρισματος απο χτες, σε μια μαυρη πορτα σε ενα κτιριο εδω κοντα, με ενα προσωπο κολλημενο αναμεσα στα καθισματα. κατι που δε συνεβη ποτε, κι αναρωτιεμαι πως μου κολλησε αυτη η σκηνη στο μυαλο...
Δεν θέλω να μην βγάλω τίμια λεφτά, μου αρέσει η τιμιότητα, είναι όμως δύσκολοι καιροί και υπάρχει ανησυχία για το μέλλον. Κάποιες σκέψεις που γίνονται δεν σημαίνει πως θα γίνουν κιόλας. Από σκέψη σε πράξη υπάρχει μια απόσταση, όπως και από την σκέψη στην αφήγηση η το γράψιμο. Άλλωστε κάποιοι είναι καλύτεροι πιστεύω και προτιμούν να πεθανουν από την πείνα παρά να βγούν έξω να ληστέψουν μια ηλικιωμένη η να σκοτώσουν έναν πατέρα για λίγα ευρώ.
Και βέβαια άλλο το μυθιστόριμα που διάβαζα μικρός με τον φτωχό που έκλεψε από τον φούρνο μια φρατζόλα ψωμί για να φάει και άλλο η μοντέρνα παράνοια.
Άντε ρε σοβαρά, σήμερα πήρα το αμάξι να πάω κάπου για μια δουλειά και δεν λειτουργούσαν τα φρένα. Λες να με έχουν βάλει στο μάτι και να προσπαθούν να με βγάλουν από τη μέση? Αν θέλουν ας έρθουν στα μούτρα μου και με όπλα κιόλας και όσους πάρω μαζί μου στον τάφο. Θα προτιμούσα έναν πιο ηρωικό θάνατο η έστω έναν εχθρό με αρχίδια.
Λολ πέρα από την παράνοια της στιγμής, μου έχει ανοίξει η όρεξη.
χαχαχ να προσεχεις τις μαυρες πορτες...
Σκέφτομαι ότι κάποιος έχει κενό χρόνο, δεν έχει τι να κάνει, είπε να κάνει λίγη πλακίτσα και δω μέσα, μια που έχει και προηγούμενα.
σκέφτομαι ότι αύριο φεύγω για διακοπές και νιώθω πολύ χαρούμενη!!!! γιούπιιιιιιιιιιιιιιι
Τι σημαίνει να προσέχω τις μαύρες πόρτες? Ο κινδυνος βρίσκεται παντού, από το να μην κάνεις τίποτα και από την πολύ ακαθισία να κινδυνεύεις να πάθεις καρδιακό μέχρι να είσαι αναριχιτής και να κινδυνεύεις να πέσεις από το βουνό. Τέσπα, αν και δεν είμαι προληπτικός θα πάω να βρώ ένα λαγοπόδαρο καλού κακού να το κουβαλάω για γούρι.