Ναι ρε συ. Χτες δοκιμαζα ενα καλοκαιρινο φορεμα στα h&m το οποιο ειχε τελεια εφαρμογη πανω μου και εβλεπα τα ποδια μ χωρις καλσον και τρελαθηκα...
Printable View
Ναι ρε συ. Χτες δοκιμαζα ενα καλοκαιρινο φορεμα στα h&m το οποιο ειχε τελεια εφαρμογη πανω μου και εβλεπα τα ποδια μ χωρις καλσον και τρελαθηκα...
κανε χωρο στα u2u
"πηνελοπιτσα ποια ειναι τα magic χαπια???" :P
ρε δεν ξερω....
αμα δεν ειναι το σκαρι μας για αδυνατα ποδαρακια δε νομιζω να γινεται κατι... εγω προσπαθω να το καταπιω παντως
:( ωχ σε καταλαβαίνω! κ γω τα ίδια κάνω :P δοκίμαζα ενα παντελόνι που το είχα το καλοκαίρι (που ήμουν 5 κιλά κάτω ) κ τότε μου ήταν κολλητό κ ΔΕ κουμπώνει γμτ!!
έχω κ μια υποψία οτι έχει μεγαλώσει η λεκάνη μου, αλλά εν τέλη νομίζω οτι είναι δικαιολογίες.. (εμένα το πρόβλημά μου είναι πιο πολύ στη μέση έχω το λεγόμενο "σωσήβιο")
Για το μαγιό δε το συζητώ οταν το βάζω παθαίνω στιγμιαία κατάθλιψη:duh: ε μετά το ξεπερνάω.
Παιδια ειναι πολυ βαρια χαπια. Καταστρεφουν συκωτι και νεφρα και δημιουργουν λεμφωματα. Δεν αξιζει η διαιτα τετοια καταστροφη.... Επισης ειναι πιο ακριβα και απο κοκαινη...
Ciciliana το θεμα ειναι οτι εγω εχω φτασει τον στοχο μου και εχω κατεβει και απο αυτον αλλα το σωμα μου δεν ειναι οπως το θελω. Και εχω ξεφυγει αρκετα με το θεμα διατροφη...
τι χάπια? :/
πραγματικά ο καθένας έχει διαφορετική κατασκευή (μπορεί να χρειάζεται να κάνεις πχ περισσότερες ασκήσεις για τα πόδια).
πηνελοπη συμφωνω για την αποφαση σου!δεν ειναι φυσικα τα κιλα σου πολλα αλλα το ποσο διαφορετικο και "μαζεμενο" φαινεται το σωμα σε λιγοτερα κιλα.
εμενα επρεπε να φτασω εδω για να μαζεψει,και επιτελους μαζεψε!
αλλα σημερα με εχει πιασει η μαλακια...:cul::crazy:
absolute τι εννοεις με το να μαζέψει? με τη γυμναστική μαζεύει θα έλεγα..
εννοω σε ποντους!με τη γυμναστικη μαζευει αλλα πολυ πιο αργα
Nομιζω το σωμα μαζευει με τη γυμναστικη περισσοτερο απο κατι αλλο... βεβαια η γυμναστικη χωρις διατροφη δεν κανει τπτ...
το θεμα ειναι πανω στη φουρια να μαζεψουν καποτε τα ποδια μη γινει καχεκτικο το πανω μερος που ηταν ομορφο. και τοτε ποιος θα κοιταει τα ωραια ποδια αμα εισαι(οχι εσυ, γενικα μιλαω) καχεκτικη απο πανω?
ασκησεις υπαρχουν συγκεκριμενες που βοηθανε?
ή ειναι λιγο μουφα να νομιζουμε οτι θα χασουμε τοπικα?
εγω παντως κλίκ δε πιστεύω οτι αλλάζει η κατασκευή μας. πχ αν έχεις καμπύλες και αδύνατη να γίνεις πάλι δε πρόκειται να γίνεις στέκα.
ή αν έχεις γενικά κάτι πιο έντονο πάνω σου (γενικά όλοι είμαστε διαφορετικοί )
εγω παντως μια περίοδο έκανα κάποιες ασκήσεις για τα πόδια αλλά όχι για να χάσω πόντους αλλά για να δυναμώσουν. Δε ξερω εγω αν υπαρχουν αλλά πιστευω οτι θα υπάρχουν και ανίστοιχες για να κάνουν τα πόδια πιο καλοσχηματισμένα.
εννοειται οτι η ασκηση κανει τη διαφορα αλλα θελει χρονο για να φανει το αποτελεσμα...
εγω νομιζω οτι πιο πολυ βοηθαει η αεροβικη(τρεξιμο,στεπερ κλπ),καλα και οι ασκησεις βοηθανε γιατι σχηματιζεται ο μυς...
αλλα αν δεν καει το λιπος δεν γινεται δουλεια..
Nα σου πω κατι... τα ποδια τα ειπα ως παραδειγμα... θα ηθελα να μαζεψω γενικως... μονο στον κορμο δεν εχω θεμα και δεν με παιρνει και πολυ να μαζεψω κι αλλο... Εσυ κλικ μ'εχεις δει ξερεις πως ειναι το σωμα μου...
δεν ειναι κακο να μαζευεις παντως...καλα κανεις και καλα κανουμε...καλοκαιρι ερχεται αλλωστε!!
και εξαρτάται σε ποιο σημείο λες τοπικά. γιατί στα πόδια( γοφοί-γλουτοί) είναι πιο εύκολο να διορθώσεις κάποιες ατέλειες, γενικά θα υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα.
Ενώ απο τη μέση και πάνω (πχ αν έχεις κοιλιά, σωσήβιο) είναι πιο δύσκολο γιατί τα πόδια τα κουνάς ενώ η κοιλιά χάνεται με το χρόνο.. και με αερόβια. απλά με αερόβια πιο εύκολα χάνεις στα πόδια νομίζω.
ναι δε φαινεται να εχεις κανενα θεμα στον κορμο. στα ποδια φαινεται να ειναι το σκαρι πιο ανοιχτο αλλα οχι τοσο αντιαισθητικο οσο εσυ νομιζεις (Απλα υπερβαλλουμε. κι εγω βλεπω τραγικα σημεια πανω μου που αλλοι με κοιτανε σαν αλιεν οταν το λεω)
το μεγα προβλημα για μενα ειναι το ξεχειλωμενο δερμα.
απο κει και περα γυμναστικη και συντηρηση να χτιστει ο μυς.
γιατι με διαιτα μπορει να χασεις απο αλλα σημεια που δεν πρεπει και να βγει χειροτερο αποτελεσμα.
στο φιναλε, ερχεται το καλοκαιρι - ναι ειναι λιγακι τρομακτικο απο αποψη ξεγυμνωματος - αλλα θα κολυμπαμε και αυτο θα βοηθησει ΠΟΛΥ το σωμα :D
Μα και εγω στο ξεχυλωμενο δερμα ανφερομαι και οχι στο αν ειναι χοντρα... Δεν ειναι... Παντως εγω στα μπρατσα που ειχα και το μεγαλυτρερο προβλημα ειδα φοβερη διαφορα με τη γυμναστικη. Εχει μεζεψει το δερμα παρα πολυ και πιστευω μεχρι το καλοκαιρι να εχει μαζεψει κι αλλο...
α οκ. στο θεμα ξεχειλωμενου δερματος γενικα ειμαι πολυ απαισιοδοξη. αν δεις διαφορά να ειδοποιησεις :)
ναι σε εμενα που ειμαι κλασσικο αχλαδι αποδιδει η αεροβια περισσοτερο,για περιπτωσεις μηλο οντως δε γνωριζω..Quote:
Originally posted by Ciciliana
και εξαρτάται σε ποιο σημείο λες τοπικά. γιατί στα πόδια( γοφοί-γλουτοί) είναι πιο εύκολο να διορθώσεις κάποιες ατέλειες, γενικά θα υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα.
Ενώ απο τη μέση και πάνω (πχ αν έχεις κοιλιά, σωσήβιο) είναι πιο δύσκολο γιατί τα πόδια τα κουνάς ενώ η κοιλιά χάνεται με το χρόνο.. και με αερόβια. απλά με αερόβια πιο εύκολα χάνεις στα πόδια νομίζω.
Μα βλεπω ηδη σου λεω. Σταδιακα... αλλα οχι πολυ αργα...
Quote:
Originally posted by penelope1985
Μα και εγω στο ξεχυλωμενο δερμα ανφερομαι και οχι στο αν ειναι χοντρα... Δεν ειναι... Παντως εγω στα μπρατσα που ειχα και το μεγαλυτρερο προβλημα ειδα φοβερη διαφορα με τη γυμναστικη. Εχει μεζεψει το δερμα παρα πολυ και πιστευω μεχρι το καλοκαιρι να εχει μαζεψει κι αλλο...
τοτε αν δεν ειναι χοντρα και ειναι απλα χαλαρα τι να την κανεις τη διαιτα????υπαρχει κινδυνος να χαλαρωσεις κι αλλο!
αν ειναι ετσι απλα κανε πιο εντατικη ασκηση και οχι διαιτα
ωραια πολυ καλο αυτο. να εχω ελπιδα κι εγω οτι θα μαζεψει σιγα σιγα, οχι εντελως, και λιγο να μαζεψει ευχαριστημενη θα ειμαι, γιατι προς το παρον μιλαμε για σακουλες που κρεμονται στους προσαγωγους
(σορρυ για την αθλια περιγραφη..)
Οχι θελω μια σαφη αποσταση απο τα 55. Δεν γινεται να τρωω κατι και να πηγαινω κατευθειαν +2. Θελω ακομα και στο χειροτερο υπερφαγικο να μην περναω τα 55. Εχω κουραστει με αυτη τη κατασταση...
α,αλλο αυτο!και φυσικα συμφωνω!και εγω το χειροτερο που θελω ειναι το 50...ε,και φυσικα να μην το πιασω απο σημερα κιολας,αλλα ερχεταιιιιιιιιιιιιιιι....:pun k:
Νομιζω γενικως οτι στα 52 το σωμα μου θα ειναι καλυτερο. Ειναι 3 κιλα σε τρεις μηνες και παρα πολυ γυμναστικη...
Quote:
Originally posted by click
ωραια πολυ καλο αυτο. να εχω ελπιδα κι εγω οτι θα μαζεψει σιγα σιγα, οχι εντελως, και λιγο να μαζεψει ευχαριστημενη θα ειμαι, γιατι προς το παρον μιλαμε για σακουλες που κρεμονται στους προσαγωγους
αχ,και εμενα οι προσαγωγοι ειναι γ@μησε τα...και ας εχω χασει μονο 10 κιλα....
πειτε καμια ασκηση περα απο το κλασσικο ανοιγμα των ποδιων αλα ξαπλωτα ή το ανεβοκατεβασμα του κατω ποδιου στα πλαγια(πως τα ειπα ετσι,αλιμονο αν καταλαβε καμια)...
τιποτα πιο ενδιαφερον??
μήπως θέλουμε πολλά? :) μα πενέλοπε το θέμα δεν είναι να είμαστε αδύνατες και να κάνουμε και υπερφαγικά (και γω πολυ θα το'θεα αλλά έτσι είναι σα να μην έχω βαλει μυαλό απο τις βλακείες μου).Quote:
Originally posted by penelope1985
Οχι θελω μια σαφη αποσταση απο τα 55. Δεν γινεται να τρωω κατι και να πηγαινω κατευθειαν +2. Θελω ακομα και στο χειροτερο υπερφαγικο να μην περναω τα 55. Εχω κουραστει με αυτη τη κατασταση...
Το θέμα είναι να αντισταθούμε στα υπερφαγικά και να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και κατ'επεκταση και πράξης.
νομιζω οτι τα "καθισματα" ειναι πολυ καλη ασκηση για ποδια. πολλες επαναληψεις εννοειται.Quote:
Originally posted by absolute
Quote:
πειτε καμια ασκηση περα απο το κλασσικο ανοιγμα των ποδιων αλα ξαπλωτα ή το ανεβοκατεβασμα του κατω ποδιου στα πλαγια(πως τα ειπα ετσι,αλιμονο αν καταλαβε καμια)...
τιποτα πιο ενδιαφερον??
στο τζυμ νιωθω πιεση ακριβως στο σημειο που με ενδιαφερει με ενα οργανο που πιεζει τα "μαξιλαρια" ακριβως με τους προσαγωγους. οσο περισσοτερη ωρα τα κρατησεις κλειστα, τοσο το καλυτερο.
(και γω ετσι οπως τα ειπα, αναθεμα αν καταλαβε κανεις...)
θα ψαξω φωτο του οργανου
Σορυ Σισιλιανα αλλα εμενα δεν με χορταινει ποτε τπτ. Οσο και να κρατιεμαι και κρατιεμαι παρα πολυ καποια στιγμη κατι θα φαω παραπανω. Εγω σε αυτο το παραπανω βλεπω μινιμουμ + 1 κιλο... Ειναι ετσι το σωμα μου τι να πω? Επισης δεν μ λεει τπτ το να φαω ενα κομματι πιτσα. Προτιμω να φαω τη σαλατα μου. Εχω αρχισει και αναγνωριζω το οτι δεν θ'αλλαξω νοοτροπια και προσπαθω να κουμανταρω το θεμα των κιλων αναλογα.... μακαρι να γινομουν αυτη π δεν σκεφτεται το φαι αλλα δυστηχως το σκεφτομαι καθε λεπτο της μερας...
το υπερφαγικο cici δεν αποφευγεται ευκολα,αλλα μπορεις να τα περιορισεις και μακροχρονια ισως να τα ελεγξεις.
αν πχ επιτρεπεις 2 υπερφαγικα την εβδομαδα στον εαυτο σου αλλ ΕΝΩ εχεις φτασει εκει που ΘΕΣ,νομιζω εχεις βρει μια καποια ισορροπια...
δεν ειναι το ιδανικο,ειναι ομως το εφικτο...
χαχα,καταλαβα μαλλον,υπαρχει και το αντιστοιχο για απαγωγους..Quote:
νομιζω οτι τα "καθισματα" ειναι πολυ καλη ασκηση για ποδια. πολλες επαναληψεις εννοειται.Quote:
Originally posted by absolute
Quote:
τιποτα πιο ενδιαφερον??
στο τζυμ νιωθω πιεση ακριβως στο σημειο που με ενδιαφερει με ενα οργανο που πιεζει τα "μαξιλαρια" ακριβως με τους προσαγωγους. οσο περισσοτερη ωρα τα κρατησεις κλειστα, τοσο το καλυτερο.
(και γω ετσι οπως τα ειπα, αναθεμα αν καταλαβε κανεις...)
θα ψαξω φωτο του οργανου
καλα οντως τα ημικαθισματα ειναι 1+1 γενικα για την περιοχη του..κ@λου,των γλουτων να το θεσω κομψα..
οκ.. ίσως έχεται κ δίικιο, απλά εγω παρόλο που έχω χάσει πολύ λίγο, έχω κάνει δουλειά με τα υπερφαγικά το τελευταίο καιρό. κάθε φορά που νιώθω οτι θα το κάνω το δουλεύω.
Δε λέω οτι το αποφευγω αλλά τα έχω μειώσει αρκετά και είμαι πιο ικανοποιημένη με αυτό(παρολο που είναι αρχή ακόμη στο να αντιστεκομαι ) παρά με το να χάσω 5 κιλά κ μετά να κάνω υπερφαγικό σα να είμαι λυσσασμένη.. Αλλά οκ καταλαβαίνω οτι ο καθένας βρίσκει τον τρόπο του που του ταιριάζει.
Οταν σκεφτεσαι συνεχεια το φαι... καποια στιγμη θα υποκυψεις...
δεν το βρισκω σε φωτο με τιποτα (καλα τοσο σπανιο ειναι? τι διαολο?)
ενυγουεη εννοουσα αυτο που πιανεις με τα μπουτια (:P) τα δυο μαξιλαρια και τα ενωνεις στη μεση πιεζοντας (και σηκωνοντας βαρη)
τα ημικαθισματα ειναι τρομερα. παλια εκανα απο dvd μετα τα παρατησα :/
και αυτο για το σπιτι καλουτσικο ειναι
τοχε το prevention δωρο
κλικ αυτο δε λες?
ΜΠΡΑΒΟ αυτο ακριβως!!!
Quote:
και αυτο για το σπιτι καλουτσικο ειναι
τοχε το prevention δωρο
ααααα,αυτο εχω και εγω!!!!δεν το πιστευω υπηρχε και σε φουξια???????ουααα
το πηρα σε λαχαΝΙ...
(και ακομη ξεκουραζεται φυσικα το κακομοιρο...)
εγω σε μπλε τοχω. το φουξια ειναι πολυ πιο ωραιο, αλλα ηταν φωτο απο ενα ονλαιν σοπ
κυκλοφορεί τωρα το prevention με αυτό το δωρο? το καλοκαίρο δεν ήταν? (και δε το είχα προλαβει :( )