Α και ηλιθια γιατι ξεσπαω εκει που δεν πρεπει!
Printable View
Α και ηλιθια γιατι ξεσπαω εκει που δεν πρεπει!
αποφασισες να πεις την αληθεια.Quote:
Πιεσμενη , αγχωμενη , ανασφαλης , πληγωμενη , θυμωμενη , αδικημενη ...
Με την ψυχολογο,μετρια πραγματα...Κυριως παροδικα εκεινη τη στιγμη...Δεν αλλαξε κατι στον τροπο σκεψης μου...
Με τα φαρμακα παρατηρουσα οτι γινομουνα ολοενα και πιο αναισθητος...Γενικα μου δωσανε την εντυπωση οτι απλα σου δινουν χρονο κανοντας σε αναισθητο διωχνοντας τις αυτοκτονικες τασεις...
Τα σταματησα γιατι δεν μου αρεσε που κανανε την οραση μου "θολη" κατα καποιο τροπο...Αχρωμη,ασπρομαυρη, αν ουσια κατα καποιο τροπο...
Βεβαια εξακολουθω να λειτουργω μηχανικα...Σαν να εισαι ενα ρομποτ,να ξερεις τι θελεις να κανεις,να το κανεις εχοντας τα δικα σου στο μυαλο σου...
Περιεργο συναισθημα αλλα εχω μαθει πλεον να λειτουργω ετσι.. :-(
Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι προτιμάς την τωρινή κατάσταση από το συναισθηματικό μούδιασμα που σου είχαν προκαλέσει τα φάρμακα -σωστά; Ίσως μια άλλη ψυχολόγος να μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αυτά τα ακραία συναισθήματα της απάθειας και της επιθυμίας θανάτου και να αρχίσεις να βιώνεις ενδιάμεσα συναισθήματα που θα σου δώσουν ευχαρίστηση… Γι’ αυτό πιστεύω πως έχει σημασία να εντοπίσεις τι μπορεί να οδήγησε στο φτωχό αποτέλεσμα που είδες στη συνεργασία σου με την πρώτη ψυχολόγο. Π.χ., υπήρχαν θέματα για τα οποία δε σε έπειθε; Γενικά μπορούσε να «πιάσει» την ψυχολογική σου κατάσταση; Ένιωθες άνετα να της μιλάς για ο, τιδήποτε σε απασχολούσε; Είχες κάποιο παράπονο από εκείνη (και, αν ναι, της το είχες εκφράσει;); Εκείνη; Γνωρίζεις ανθρώπους που βοηθήθηκαν από την ίδια;
(Εννοείται ότι εδώ γράφεις μόνο αν και ό, τι νιώθεις άνετα να γράψεις! ;-) )
διαβασε το τροπαριο...
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BA%CE%BF%CF%85
auton ton teleuteo kairo niothw san na min eimai egw, alla na zei tin zwi mou kapios alos, fovame gia ta panta, fobame na milisw min pw kamia vlakia, kokinizo otan kano mia sizitisi , exw anxothi para poli, den kserw ti na kanw ????????????
Δεν μπορώ ν' αναπνεύσω κι έχω ταχυκαρδία...αμάν πια μ' αυτές τις αναίτιες κρίσεις άγχους!
Εχω μονιμες ζαλαδες και μουδιασματα, αμαν πια με αυτα τα ψυχοσωματικα!Νιωθω οτι με εμποδιζουν απο το να ζησω!
Αμάν ο ένας, αμάν ο άλλος...καλά πάμε... :S
Ωχ αμαν αμαν!!
Αισθάνομαι εξαντλημένη ....Στα όρια της υπερκοπωσης...Αλλά παίρνω δύναμη από τον σύντροφο μου και χαίρομαι που είμαι εδώ,με ανθρώπους που με καταλαβαίνουν
κ εγω δε μπορω να πω τωρα οτι ειμαι τερας ενεργειας αποψε με εφαγε η απ κ μενα ολοι χρειαζονται καπια στιγμη υποστηριξη....
Μπερδεμένη...από τη μία νιώθω λίγο χαρούμενη από χθες αλλά από την άλλη υποβόσκει μέσα μου και κάποιο κακό συναίσθημα που δεν μπορώ ν' αναγνωρίσω τώρα...
βασικα επιδη εγω τυχαινει να σε ξερω λιγο καλυτερα εχω προσπαθησει πολες φορες να σε πεισω να εξωτερικευσεις καπια πραγματα αλλα δεν ειδα ανταποκριση καθολου κ παρα οτι εχω την αισθηση οτι κατι γνωστο μου βγαζεις ετσι οπως το πας δε μπορω να φανταστω τι θα εκανε να εξωτερικευες καπια πραγματα.εκτος αν σε αλλους βγαζεις κατι αλλο που δε θα το απεκλεια.
Χθες πέρασα καλά, βγήκα έξω το βράδυ και χάρηκα... :) Είχε γενέθλια ο αδελφός μου και βγήκαμε να γιορτάσουμε με παρέα...
Πιστεύω ότι το συναίσθημα αυτό ήταν μάλλον το συνηθισμένο που νιώθω το πρωί που ξυπνάω γιατί τώρα νιώθω καλύτερα...μπορεί να φταίνε κι οι εφιάλτες που συνεχίζονται...
Πάντως έχεις δίκιο γι' αυτό που λες για το ψεύτικο κακό προαίσθημα...η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να σκεφτώ θετικά, προσπαθώ όμως πρέπει να με εκπαιδεύσω...
Ναι, πρέπει να σκέφτεσαι πώς όλα καλά θα πάνε...Ακόμα και αν κάτι πάει στραβά εσύ θα ξέρεις ότι προσπάθησες...Δεν πάω συχνά στην εκκλησία,αλλά κρατάω πολλά πράγματα από τη διδασκαλία του Χριστου..ΟΧριστός λοιπόν λέει πώς δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω,δεν πρέπει να απελπιζόμαστε...Να έχουμε πίστη και εκείνος είναι πάντα κοντά μας.
Πολύ σημαντικό αυτό "Ακόμα και αν κάτι πάει στραβά εσύ θα ξέρεις ότι προσπάθησες"...μου θυμίζει το παρελθόν μου και την προσπάθεια μου για κάτι που ήθελα πολύ...δεν το κατάφερα αλλά τουλάχιστον δεν μου έμεινε η σκέψη ότι θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι ακόμα και δεν το έκανα...
Όσο για τη διδασκαλία του Χριστού το παραδέχομαι πως κάποιες φορές απελπίζομαι...
Τώρα με έπιασε πάλι κρίση άγχους αλλά προσπαθώ να κάνω υπομονή και να σκεφτώ θετικά πως θα περάσει γρήγορα...
Αισθανομαι τελεια, ο καιρος ειναι τελειος, η μερα σημερα ειναι για πολλα ναρκωτικα! λολ!.
πολυ μυστηριος...
για να δουμε τι αλλο θα δουμε ακομα.. ειμαι πολυ περιεργος....
Άσχημα...καταραμένο πρωινό ξύπνημα... :( Ας ήταν μια φορά να ξυπνήσω με καλή διάθεση...
χαλια κι εγω βαρετα
εγω αντιθετα εκανα οτι μπορουσα για να κανω τη ζωη μου ενδιαφερουσα ετσι ειχα κατσικωθει συνεχεια διπλα σε μια που ηταν γκουρου στη διπλωματια κ την εξουσιοδοτησα ως καθηγιτη μου στη συνεχεια ενω την εξουσιοδοτησα ως καθηγιτη μου γιναμε βιδες γιατι δε τεριαζαμε σα χαρακτηρες αφου ηταν εντελως υποκριτρια αλλα ηταν πολυ ικανη στην επικοινωνια κ ενω ασπαστηκα ενα πολυ μεγαλο κοματι του χαρακτηρα της μου προκαλεσε τοσο ακραια συναισθηματα ευγνωμοσινης κ μισους που δεν ηξερα αν ηθελα να την ευχαριστησω η να τη βρισω. δεν υπηρξε ανθρωπος αλλος που με διαχεσε τοσο πολυ....
χαχαχαχαχαχα σε διαχεσε ε????Quote:
δεν υπηρξε ανθρωπος αλλος που με διαχεσε τοσο πολυ....
Σαν λίγο καλύτερα από χθες...άντε να δούμε πως θα είμαι και μέσα στη μέρα...
εγω τα ιδια με χτες
χαλαει και ο καιρος
Αδύναμη...σκέφτομαι πως θα τα καταφέρω σήμερα...δεν θέλω να πάω...
Νεύρα...
Άμα συμβεί κάτι απ αυτα που συνήθως σου προκαλούσαν εκνευρισμό και διαπιστωνεις ότι δεν αντέδρασες όπως θα πρεπε τότε είναι που καταλαβαίνεις που ακριβώς στέκεσαι. Η ανατροφοδότηση είναι η υποτροπή και το πισωγύρισμα. Κατα τα λοιπά πελαγοδρομούσες ότι είσαι πολύ καλύτερα από πριν.
Ελπίζω ο χώρος αυτός να μην ξαναγίνει εξάρτηση (έστω σε περιορισμενο βαθμό όπως ήταν) αλλά χώρος ξεσπάσματος για κατευνασμό τουλάχιστον όταν παρίσταται ανάγκη.
νομιζω οτι το βλεπεις πολυ απαισιοδοξα και πολυ αυστηρα για τον εαυτο σου, ιωαννη.
ενα πισωγυρισμα δεν σημαινει και υποτροπη.
εχει μεγαλη σημασια αν αναγνωριζεις πλεον τις προβληματικες συμπεριφορες σου και ειναι ΕΝΑ το στραβοπατημα και οχι μια συνεχης κατασταση, οπως πιθανον ηταν στο παρελθον.
οσο για το φορουμ, εσυ θα ρυθμισεις τι ΧΡΟΝΟ θα παρει ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ σου και ΟΧΙ τι ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ..
Βαριέμαι πολύ...
Γραψε στο google online games :P