Λιλάκιον καλά έκανες και καφεδιάστηκες, κράτα τα κοπλιμέντα και επέστρεψε τα πικρόχολα σχόλια στη μούρη τους!!!
Printable View
Λιλάκιον καλά έκανες και καφεδιάστηκες, κράτα τα κοπλιμέντα και επέστρεψε τα πικρόχολα σχόλια στη μούρη τους!!!
τσαντιστηκα αισχρα.με βλεπει μια παλια συναδελφος της μανας μου και μου λεει κατι αλλαξες εσυ επανω σου???και της λεω ναι κουρευτηκα.ελεος μανταμ 60 κιλα εχασα.
λοιπον πηγα στον διαιτολογο σημερα και ολα καλα. εχασα λιγο αλλα οκ οδευουμε προς την σταθεροποιηση. Πρεπει να χασω 3 ποντους απο την κοιλια ακομη και μετα στοπ. απο κιλα εχασα μισο.
Τα ωραια νεα που εχω ειναι οτι ενω σας ελεγα το πρωι τις ανυσηχιες μου για την περιοδο ξαφνικα πριν 2 ωριτσες αρχισα να εχω πονακια σαν να μου ερχετε , που σημαινει οτι μαλλον τελικα ειναι απλα μια μεγαλη καθυστερηση του κυκλου. Πρωτη φορα χαρηκα τοσο που πονεσα απο περιοδο. :D:D:D
εεε κλασσικαν εικονογραφημενα Λιλα , μην δινεις σημασια εχεις να ακουσεις τοσα πολλα που θα κανεις συλλογη ατακας σε λιγο. Εγω θυμαμαι καποιος ειχε γυρισει και μου ειπε οτι πριν ημουν ΤΕΡΑΣ και να μην ξαναμεινω εγκυος γιατι δεν το'χω ( αυτος νομιζε οτι τα κιλα τα εβαλα απο την εγκυμοσυνη ) δεν με ηξερε πριν. οτι να'ναι σου λεω ασεQuote:
Originally posted by lila198621
τσαντιστηκα αισχρα.με βλεπει μια παλια συναδελφος της μανας μου και μου λεει κατι αλλαξες εσυ επανω σου???και της λεω ναι κουρευτηκα.ελεος μανταμ 60 κιλα εχασα.
αφου δεν την πλακωσε η μανα μου στο ξυλο τυχερη ηταν
Λίλα έπρεπε να της πεις ότι κι αυτή άλλαξε κάτι επάνω της, την όρασή της!
τι να πω μερικοι ανθρωποι σταζουν φαρμακι
Αυτή είναι η ασχημόμορφη Πουπέ μας, η τελευταία των Μοϊκανών!! Της έβαψε και με νερόχρωμα την ουρά μωβ αλλά δεν κρατάει πολύ, σε κανά δυό μέρες θα φύγει το χρώμα.
αχου ειναι υπεροχη!!!!
τελειααααα!!!!!!!!!η μοικανα τρελη!!!!
Καλά Τζίνα η Πουπέ δεν παίζεται με το νέο της κούρεμα είναι τρελό πανκιό! :lol:
Λιλάκο μου μην σε απασχολούν τα σχόλια του κόσμου, γιατί όπως έχουμε πει και παλιότερα ο κόσμος πάντα βρίσκει να λέει άμα θέλει. Όσο για την κυρία που δεν καταλάβαινε τι άλλαξε επάνω σου μάλλον θα πρέπει να της κάνεις δώρο γυαλιά :lol:. Ωστόσο έχει πλάκα πως κάποιοι άνθρωποι δεν προσέχουν ή κάνουν πως δεν προσέχουν την απώλεια βάρους σας. Προσωπικά πιστεύω ότι από ένα σημείο και μετά θα διασκέδαζα με τέτοιες αντιδράσεις :D
Τζίνα ωραίες οι γελοιογραφίες του Αρκά δεν ήξερα ότι γελοιοποιούσε και το θέμα δίαιτα χιχιχιχι, μου άρεσε η ατάκα με την χημική δίαιτα και το υδροχλωρικό οξύ :lol:
Εγώ κάνω δουλίτσες και γι αυτό χάθηκα. Σιδέρωσα ένα βουνό από ρούχα και έλεγα να πλύνω και κάνα χαλί αλλά δεν προλαβαίνω, αύριο τα χαλιά λοιπόν... Προς το παρόν έβαλα ένα κιλίμι να πλένεται στο πλυντήριο για να μην κουράζομαι κιόλας πολύ :lol:
Μαγείρεψα και μακαρόνια με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, πιπεριές και κομματάκια κοτόπουλου και τελείωσα και με τα λογιστικά. Ουφ έσωσα μερικές δουλειές και τώρα νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου :D
ρε γαμωτο δεν εχω καθολου φωτο απο οταν ημουν 157 κιλα για να βαλω στο πριν και μετα
Στέλνω με τη σειρά μου τις ευχές μου στην Πωλίνα και στο μωρό της, να γίνουν γρήγορα καλά. Όλα κατ' ευχήν!
Δεν μου κάνει εντύπωση, όλοι αποφεύγουμε τον φακό όταν είμαστε στα πιο παχιά μας :crazy:
Θα ποστάρεις στο πριν και το μετά Λιλάκο;