προσπαθω να κοψω στιγμιοτυπο ομως δεν μπορω να καταλαβω που μου το αποθηκευσε
Printable View
προσπαθω να κοψω στιγμιοτυπο ομως δεν μπορω να καταλαβω που μου το αποθηκευσε
Χα! Και τώρα λάβετε αναφορά:
Πρωί: Γάλα,
Δεκατιανό ή μετά από τρεις ώρες, τέλος πάντων: τοστ και μπανάνα
Μεσημεριανό: ένα μπιφτεκάκι και μία ντοματοσαλάτα, μία φέτα ψωμί τοστ
Απόγευμα: ένα μικρό παξιμάδι, μία φέτα πάριζα και ένα κομματάκι παρμεζάνα
Τώρα: τσάι με ένα κουτάλι μέλι, γιατί έχω τα χάλια μου. Κορίτσια μου, φαίνεται ότι χθες το ψοφόκρυο, η υγρασία και το σινιέ συνολάκι την έκαναν τη δουλειά τους. Μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι και αυτό όχι γιατί δεν ήμουν ξύπνια, αλλά γιατί είχα ρίγη και δεν είχα το κουράγιο να βγω στο κρύο. Είμαι σίγουρη πως έχω πυρετό, αλλά δεν έχω θερμόμετρο, το έσπασα. Βρήκα το κουράγιο, σηκώθηκα έβαλα κολάν και φόρμα από πάνω, μάλλινη μπλούζα και μάλλινη εσάρπα από πάνω και φόρεσα τις πιο χοντρές μου κάλτσες. Όπως καταλαβαίνετε, ούτε για περπάτημα πήγα, ούτε τίποτα.
Συνεχίζω, στις οκτώ: Μπανάνα και καρύδια και χυμό, νιώθω ότι ζητάω φρούτα, απλά το απόγευμα πεινούσα πολύ και έφαγα τη ρημαδοπρωτείνη. Νόμιζα ότι το φρούτο δε θα μου φτάσει.
Στις έντεκα, θα γίνει ΧΑΜΟΣ! Τόνος και αγγούρι ή κάτι τέτοιο.
Ολοκληρώνω, λέγοντας ότι μου αρέσει πολύ η δίαιτα των ηρεμιστικών! Φοβερή! Και είσαι αρντάν και χάνεις κιλά και -το σημαντικότερο- δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς ότι δεν τρως όλο το φαί σου!
Έκανα και άλλα ψώνια, ναι, ναι! Πήρα μπισκότα νταιτζέστιβ, πουρέ σε νιφάδες, κρημ κράκερς δύο συσκευασίες (μία για το σπίτι και μία για τη δουλειά), οργανώνομαι σιγά σιγά. Αλήθεια, θα χάσω κανένα κιλό ή είναι μόνο όφελος και εξισορρόπηση του οργανισμού; Για παράδειγμα, προλαβαίνω μέχρι τα μέσα Αυγούστου να χάσω επτά κιλά;
Κοριτσια καλησπερα!
Πρωτα πρωτα να δωσω κ εγω τις ευχες μου στην Πωλινα για την ιδια κ για το κοριτσακι της.Να ερθει στον κοσμο με τη λιγοτερη τυχον ταλαιπωρια να ειναι δυνατη κ υγιης κ να δωσει στη μαμα της μονο χαμογελα ,να τα ξεχασει ολα!
Τζινα κορυφαιο το κουρεμα της σκυλιτσας!Επρεπε να του κανει κ το λοφιο μωβ!
Σας ευχαριστω για τις ευχες για την αδελφη μου.Αυριο πρωι κανει εισαγωγη στο Λαικο που την παρακολουθουν κ μακαρι αυτη τη φορα να ειναι κατι ανωδυνο.
Κουραγιο Αβουλινι μου κ θα τα φαμε τα παλιοκιλα!
Λιλα μου ειναι σιγουρο οτι το προσεξε αλλα η ηταν τοσο κομπλεξικη η φοβοταν οτι θα σε φερει σε δυσκολη θεση.Μαλλον βλακεια λεω γιατι τοτε δε θα ελεγε για τα μαλλια σου!Κατινα η συναδελφος κ να δεις ποσα θα λεει με αλλες κοινες γνωστες!
εξαρταται σε τι φαση ειναι ο οργανισμος σου Αβα μου. Σιγουρα με τις ποσοτητες που τρως θα χασεις και κανεις και την ασκηση σου! Δεν ξερω αν θα ειναι 7 , παντως σιγουρα θα εχεις καλη απωλεια. Εξαρταται πως θα κατσει στον οργανισμο σου η διατροφη. Παντως η απωλεια ειναι δεδομενη!
Ο Γαβριηλ χωρις να ζοριστει καθολου για πρωτο μηνα εχει χασει 6 κιλα και με τις μπυρες του μαλιστα! Αλλα αυτος ειναι αντρας.
Το καταπληκτικο ειναι οτι με αυτη την διατροφη χανεις πολλους ποντους απο κοιλια ( κοιλιακο λιπος) , δλδ ειναι τελειως διαφορετικο να χασεις με αυτη τη διατροφη 2 κιλα και αλλιως με υποθερμιδικη διαιτα. Φαινεται στους ποντους πιο πολυ. Παρε για πλακα μια μεζουρα και μετρα την κοιλια σου μονο να δεις διαφορες. Θα παθεις πλακα. Ακομη και η ζυγαρια να ειναι κολλημενη λεμε για καποιο διαστημα εσυ θα χανεις ποντους!!!
ʼβα εκτός από το να επαναφέρεις το μεταβολισμό σου στα φυσιολογικά του, θα χάσεις σίγουρα και βάρος γιατί έχεις και το δακτύλιο που το κάνει πιο εύκολο.
Με το καλό, Γλαυκόνι μου! Όλα να σας πάνε καλά! Πότε θα έχετε νέα για την πορεία της υγείας της; Είναι κάτι που θα σας το πούνε αύριο ή βλέποντας και κάνοντας;
Παρεπιπτοντως Αβουλινι για πρωτη μερα τα εχεις παει εξαιρετικα!!!!
Γλαυκη μου με το καλο για την αδελφουλα σου , να γινει γρηγορα καλα!!
Αβα για το βραδυ οταν θα φας τον τονο με το αγγουρι προσθεσε και λιγο υδατανθρακα οπως καλαμποκι ή παξιμαδι ή κρακερ ή πατατα ή ρυζι κλπ
Κατερίνα μου, ξέχασα να σου πω πως χάρηκα με τα νέα σου. Το θυμήθηκα τώρα, που είπες για κοιλιακό λίπος. Η γυναικολόγος μου, προ δακτυλίου, με είχε κράξει, γιατί είπε ότι το συγκεκριμένο λίπος βλάπτει τη γυναίκα. Το αποδεικνύει και η ίδια, που ενώ είναι μία γυναίκα κάποιας ηλικίας, έχει σώμα εικοσάχρονης και κάτω. ʼρα η σωστή διατροφή κάνει καλό και στη γυναικολογία, αλλά και στην ευρύτερη υγεία. Στο λέω, γιατί μετράς τους πόντους της κοιλιάς σου.
Τζίιιιναααα, άλλο ζούζουλο είναι το φρικουλάκι; Είναι πεκινουο-πανκο-φατσόνι!
Ναι, Κατερίνα μου, το πρόσεξα κι εγώ ότι λείπει ο υδατάνθρακας, για να συμπληρωθεί η τρίτη τριάδα της ημέρας. Αύριο έχω στην τσάντα μου ήδη τα κράκερς και θα βάλω σε σακουλάκι και μία φέτα ζαμπόν και θα πάρω και χυμό. Ποικιλλία, όχι παίζουμε!
ʼβα το φρικουλάκι είναι της αδερφής μου, εγώ έχω τα 3 ζούζουλα που είχα. :lol:
Αβα αλλοτριωνεσαι το πήρες χαμπαρι???
Είμαι μία αλλοτριωμένη! Μπράβο σας, βρε κορίτσια! Έτσι, οργανωθείτε να αλλοτριωθούν οι πάντες!
Πάω για μάσα και επανέρχομαι.
Σε όλη την προεκλογική περίοδο μου έπρηξαν τα αυτά που δεν έχω, με μπλα μπλα μπλα από το πρωί ως το βράδυ. Σιχάθηκα να τους ακούω κι όταν έγιναν εκλογές είπα επιτέλους θα ησυχάσω λίγο. Και τώρα είμαστε πάλι σε προεκλογική περίοδο!! Τι βασανιστήριο κι αυτό! Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν καλούνε πάλι τους ίδιους στην εφορευτική επιτροπή. Δηλαδή αν πάω να ψηφίσω θα μου λένε πάλι καθήστε να μας βοηθήσετε; Πάντως αυτή τη φορά θα έχω μαζί μου μία βεβαίωση του γιατρού. Έχουν δυσκολέψει τόσο τη ζωή όλων μας που να χ@σω κι αυτούς και τις εκλογές τους!!
Αυτό είναι ένα τεστ που δεν είναι αληθινό βέβαια, αλλά όταν το φαντάζομαι ως πραγματικότητα νοιώθω καλύτερα!!
Το τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική!
Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σου!
Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση!
Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι ειλικρινής.
Διάβασε τα παρακάτω και δώσε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή!
Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ
Είσαι στη Νέα Ορλεάνη. Γύρω σου κυριεύει το χάος που προκάλεσε ένας τυφώνας και πολλαπλές πλημμύρες. Είναι μια πλημμύρα βιβλικών διαστάσεων. Είσαι ένας δημοσιογράφος - φωτογράφος που δουλεύει για μία πολύ μεγάλη εφημερίδα, και είσαι παγιδευμένος μέσα στην μέση αυτής της καταστροφής!!
Η κατάσταση είναι φοβερή! Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες που θα καθορίσουν την καριέρα σου. Σπίτια καταστρέφονται, άνθρωποι ουρλιάζουν, άλλοι εξαφανίζονται κάτω από τα νερά! Η φύση τα καταστρέφει όλα!
ΤΟ ΤΕΣΤ
Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στο νερό! Παλεύει για τη ζωή του προσπαθώντας να μη τον καταπιούν τα κύματα!
Πλησιάζεις... και σου μοιάζει οικείος! Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι!
Είναι ο Γιωργάκης Παπανδρέου!!!
Την ίδια στιγμή βλέπεις τεράστια κύματα να κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον πνίξουν!
Έχεις 2 επιλογές:
1) Μπορείς να σώσεις την ζωή του Γιωργάκη Παπανδρέου ή
2) Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που αναπαριστά τον θάνατο ενός πολιτικού που έκανε τα πάντα για να σώσει τη χώρα σου!
Η ΕΡΩΤΗΣΗ:
Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ απάντησε ειλικρινά:
Θα επιλέξεις έγχρωμο φιλμ με υψηλή αντίθεση ή θα πας για την κλασική απλότητα του ασπρόμαυρου;
xaxaxaxa!:lol::lol::lol: