Τι στο καλο παλι για χειμωνα το παει?
Printable View
Τι στο καλο παλι για χειμωνα το παει?
ʼκουγα προηγουμένως ότι την Παρασκευή θα κάνει περισσότερο κρύο αλλά την Τρίτη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32-33 βαθμούς! Καιρός ότι νά'ναι δηλαδή.
Το πρωι δοκιμαζα μαγιω και τωρα εχω κουκουλωθει με το παπλωμα.τρελος καιρος.
Βρήκες κανένα καλό μαγιώ;
Μπα δεν ειχαν πολλα ολοσωμα.ηταν κυριως γεροντιστηκα.μου εχει μεινει το hondos αν δεν βρω και εκει οποτε παω πατρα θα παρω.
Εμάς θα μας επισκεφθείς τον Ιούνιο;
Βεβαιως κυουρια μου.θα ανεβω για την επανεξεταση του χρονου.
Ωραιότατα, θα γίνει της επανεξέτασης! :lol:
Καλησπέρα τρελά μου Τζινοκόριτσα!!!!!!!!!
Την πιο μεγάλη προσευχή και όλη τη θετική μου ενέργεια στην Πολινα μας που δίνει μια τεράστια μάχη και εύχομαι να βγει νικήτρια και αγκαλιά με την Αμαλία μας!!!!!!!
Γλαύκη μου περαστικά και στην αδερφούλα σου,να γίνει σύντομα καλά!!!!!!!!!!!
Κατά τα αλλά είστε όλες καλά και θα περάσετε ακόμα καλύτερα στη εβδομάδα της αισιοδοξίας!!!!!!!Τα πολλά μου Τζινάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς το Γιωτάκι μας. Εκτός από την πολλή δουλειά, τα νεύρα τσίτα, την πολύ κούραση, το τρέξιμο, το άγχος, κατά τα άλλα όλα καλά; :lol:
Κερναω και Β12 και σιδηρο αμα λαχει.
Αχ, πονεμένη ιστορία η Β12, αύριο κλείνω 11 μήνες κι ακόμα δεν την έχω κάνει αυτήν την εξέταση. Σε μικροβιολογικό εργαστήριο θέλουν 20 ? οπότε προτιμώ να την μαντεύω!
Από υγεία εννοείς ,ε; Καλά ΤΖινάκι μου,μέχρι φυσικά να διαβάσετε στις εφημερίδες ότι σκότωσα κανέναν!!!!!!!:spin:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλώς το Γιωτάκι μας. Εκτός από την πολλή δουλειά, τα νεύρα τσίτα, την πολύ κούραση, το τρέξιμο, το άγχος, κατά τα άλλα όλα καλά; :lol:
Μαντεψε και εσυ σωστα την τιμη της Β12 και κερδισε πλουσια δωρα.δεν επιτρεπεται η συμμετοχη στο διαγωνισμο σε εργαζομενους μικροβιολογικων εργαστηριων.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Μαντεψε και εσυ σωστα την τιμη της Β12 και κερδισε πλουσια δωρα.δεν επιτρεπεται η συμμετοχη στο διαγωνισμο σε εργαζομενους μικροβιολογικων εργαστηριων.