Τι σύστημα είναι αυτό που έχει το φόρουμ; Για να πάω στη σελίδα 625 έπρεπε να γυρίζω πίσω δύο δύο σελίδες τη φορά!! Λιλάκι και Ιωάννα σας έστειλα u2u με την ιστορία του Γιωτακίου.
Καληνύχτα Ιωάννα και Γιωτάκι και καλή ξεκούραση.
Printable View
Τι σύστημα είναι αυτό που έχει το φόρουμ; Για να πάω στη σελίδα 625 έπρεπε να γυρίζω πίσω δύο δύο σελίδες τη φορά!! Λιλάκι και Ιωάννα σας έστειλα u2u με την ιστορία του Γιωτακίου.
Καληνύχτα Ιωάννα και Γιωτάκι και καλή ξεκούραση.
Τζινακιον σε εβαλα σε τοσο κοπο η χαζη?την διαβασα τη ιστορια του γιωτακιου.
Και τώρα θα γίνω χαφιές και θα σας πω ότι σήμερα έχει γενέθλια η σοκολατίσα μας :punk:
Χρόνια Πολλά Σοκολατίτσα μας, χρόνια γλυκά γεμάτα χαρές, υγεία και επιτυχίες! Με το καλό να σου κάτσουν και οι δύο δουλειές και να είναι και καλές και να περάσεις και όμορφα!
Σοκολατιτσα να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!υγεια ευτυχια και μια καλη δουλεια!!!!
Τζινοκόριτσα μου θα σας αφήσω και εγώ, πάω να ξαπλώσω... να σηκώσω και τον Γιώργο που τον έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ και έχει βάλει το κομπρεσέρ στην μεγάλη ταχύτητα! :lol:
Τζινάκια πολλά και όνειρα γλυκά!
Παω και εγω να κατσαριδοξαπλωσω.καληνυχτ� �υδια τσουπρες μου ονειρα γλυκα!!!!!!!
Χρόνια σου πολλά Έλενα, εύχομαι να είσαι υγιής, ευτυχισμένη και να καταφέρεις να κάνεις σύντομα την επέμβαση ώστε να λύσεις ένα σημαντικό πρόβλημα της ζωής σου. Επίσης σου εύχομαι να βρεις μία δουλειά αντάξιά σου και ένα λαλάγγι επίσης αντάξιό σου!! Να είσαι πάντα καλά και στην παρέα μας.
Καληνύχτα Eli και Λιλάκι και καλή ξεκούραση. Πάω κι εγώ να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ. Τζάκια στα μαγουλάκια!!
τζινάκια αγαπημένες. Πρωινο και το σημερινό ξύπνημα,5μισι γαρ!!!
Ειμαι χαρούμενη πάντως γιατι ο συζυγος είναι σπίτι και κοιμάτε επιτέλους. Τελειωσανε παραδώσανε και τώρα θα παει ξανα δουλεια της Δευτέρα! Τρελιαααα!!!
Η Λουλου μου ξυπνησε πρωι επειδη ακουσε τον μπαμπα της να βηχει και αρχισε να φωναζει να την παω στην αγκαλια του. Εκαναν παιχνιδια χαδια και μετα φυσικα ξυπνησε. Δεν μπορω ομως να του κακιωσω του παιδιου , μια βδομαδα εχει να τον δει.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σοκολατίτσα!! Να είσαι ευτυχισμένη και να επιτυχεις όλους του στόχους σου προσωπικούς και επαγγελματικούς. Και με ενα καλο παιδί μπρε!
Εεεεε...Για Τζίνιους,με απογοητεύεις!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Θα πήγαινες στ'απεσταλμένα u2u σου και θα έβρισκες το μήνυμα,που μου έστειλες.
Εκτός αν τα σβήνεις όλα οπότε δυο δυο,αφού δε μου τηλεφώνησες να σου δώσω το σκονάκι!
Καθότι ακόμα να τα διαβάσω τα έχω κρατημένα...Να δω πότε θα με αποβάλετε από την τάξη!
Καλως την Ναταλι μας!! Τηριάζεσε ακόμη??? Πως τα περνας?
Χρόνια πολλά,σοκολατένια μας!Να είσαι πάντα γερή και χαμογελαστή,όπως ακριβώς σ'έχουμε εικόνα στο μυαλό μας
και σύντομα ν'αξιωθείς όλα όσα στερούν χρυσόσκονη από την ευτυχία σου!Ν'απολαύσεις μια ξεχωριστή μέρα γενελίων,
κοντά σε όσους αγαπάς και κάθε επόμενη,που ξημερώνει να είναι όλο και γευστικότερη!Να μας ζήσεις,να σε χαιρόμαστε!Φιλάκιαααα
Καλημέρα Κρίστα!Ναι,Τηριάζομαι,Τηρι� �ζομαι!Αρχίζω και συνηθίζω τις αγκαλιές και να δω πώς θ'απεξαρτητοποιηθώ και πάλι...Quote:
Originally posted by *Katie
Καλως την Ναταλι μας!! Τηριάζεσε ακόμη??? Πως τα περνας?
ʼσε που καταφέρνω και κοιμάμαι παρά τα κομπρεσέρ...Μαγεία το μπρατσοτήρι!Καλά περνάμε,αλλά μου λείπετε!
Απόψε λέμε να πάμε στο Μύλο(Βασίλης Λέκκας - Λιζέτα Καλημέρη - Γιώργος Ανδρέου - Γιώργος Καζαντζής)
κι αύριο πετάμε για το μικρό μας ταξιδάκι!Ο Τήρης χάνει χρόνια ήδη από τη ζωή του,που θα μπει σε αεροπλάνο!
Τα κοιτάζει από κάτω πόσο ψηλά πετάνε και ήδη παθαίνει πανικό!Αύριο θα μαστουρωθεί για ν'ανέβει...Εγώ είμαι
απόλυτα ήρεμη πως δε θα πάθει καμία κρίση πανικού.Θα του κρατώ το χέρι και ούτε που θα καταλάβει για πότε
θα φτάσουμε!Μήπως να πάρω και μπογιές και παραμύθια για δημιουργική απασχόληση,μπας και ξεχαστεί;
Αν και στην ηλικία αυτή πιο πολύ θα εκτιμήσει ένα πορνοπεριοδικό...Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!
Αύριο τέτοια ώρα θα είμαστε στα σύννεφα και λίγο αργότερα αν και θα προσγειωθώ θα είμαι σε άλλα σύννεφα,
αυτά της χαράς!Ελπίζω να μου είστε όλες καλά και να απολαμβάνετε την Τζινεβδομάδα μας,που δυστυχώς χάνω...
Και για να μην ξεχνιόμαστε,όποια θέλει να τη διαδεχτεί να μου στείλει u2u με το επιλεγμένο της τραγούδι-τίτλο.
χρονια πολλα σοκολατιτσα κ να ειναι παντα ετσι γλυκια η ζωη σου :)