ευτυχώς και η σταθερότητα για την περίπτωση της Πωλίνας μας είναι ηλιαχτίδα αισιοδοξίας. Ολα να πάνε καλά!!!
Printable View
ευτυχώς και η σταθερότητα για την περίπτωση της Πωλίνας μας είναι ηλιαχτίδα αισιοδοξίας. Ολα να πάνε καλά!!!
ΧΑΧΑΧΑ ωραία δίαιτα Αβα μου, θα ήμουν έναν πολύ τσαντισμενος άνθρωπος ετοιμη να αρπάξω από το λαιμό όποιον είχε το θράσος ακόμη και να με κοιτάξει!!!Quote:
Originally posted by Ava
Αυτή η διατροφή είναι τόσο άρτια και τέλεια, ώστε με πιάνουν τα γέλια όσο σκέφτομαι κάτι άλλες. Δεν ξέρω για απώλεια βάρους, αλλά είναι σοφή, ως προς τα θρεπτικά συστατικά και τον επιμερισμό των τροφών.
Θυμάμαι πριν από χρόνια μία δίαιτα που ακολούθησα και μάλιστα πλήρωνα και διαιτολόγο. Ήταν πρωτεινική και μπορούσες να την κάνεις και σε περίοδο διακοπών και να αδυνατίζεις. Ακούστε μία τυπική μέρα των διακοπών μου και ετοιμαστείτε να πεθάνετε στα γέλια ή να φρίξετε, ανάλογα: Πρωινό μία τυρόπιτα, μεσημεριανό σε ταβέρνα ψάρια ή μαλάκια ή κρέατα ή τυριά σε απεριόριστη ποσότητα, αδιάφορος ο τρόπος μαγειρέματος (συνήθως έτρωγα καλαμαράκια τηγανιτά) και τσίπουρο ή λευκό κρασί, επίσης σε απεριόριστη ποσότητα. Βραδυνό τα ίδια με το μεσημέρι. Στο μπαρ αργότερα βότκα ή τζιν σκέτα ή λευκό κρασί ή τσίπουρο, σε απεριόριστη ποσότητα.
Απαγορεύονται ρητώς: Φρούτα, αμυλούχα, ξηροί καρποί. Από ποτά ούζο και όλα τα κόκκινα και τα καφέ. Αναψυκτικά και σόδες.
Είχα χάσει κιλά, αλλά εκλιπαρούσα για μία φετούλα καρπούζι και ο διαιτολόγος έλεγε όχι. Τώρα, αν μου έλεγαν να κάνω κάτι τέτοιο, δεν είμαι σίγουρη για τις αντιδράσεις μου.. Μάλλον θα με βλέπατε στην τηλεόραση.
Είναι υπέροχο να μπορείς να τρως τα παντα ελεγχοντας τις ποσοτητες σου και να χανεις βαρος, νιώθεις χαρα περηφανια , ελευθερια, νιωθεις κανονικός άνθρωπος.
Αβα μου οταν είχα ξεκινήσει αυτή την διατροφή είχα ρίξει πολύ γελιο. Την ξεκίνησα και εγω για να καταστείλω την λαιμαργία μου για τα γλυκά και για να τρεφομαι σωστα και για να χασω και τα τελευταια δύσκολα κιλα.
Λοιπον πηγαίνω στο πρώτο ραντεβου λεω το πρόβλημα μου με τα γλυκά και μου λεει ο διαιτολογος. " Οταν θα θες γλυκο θα τρως πρωτα ενα μανταρινι ( χειμωνας γαρ) και 3-4 αψητους ξηρους καρπους μετα θα τρως το γλυκό που επιθυμεις."
Την επόμενη μέρα εγω ήθελα γλυκό , παω στην κουζίνα τρωω το μανταρινι, τρωω 4 καρπους ......μου φεύγει η επιθυμια για γλυκό και λεω εεε θα το φάω αργότερα όταν το θελήσω. Περνάει αυτη η μερα....
Ερχεται η επόμενη, μου ξαναερχετε η επιθυμια για γλυκό κανω ξανα το ίδιο....... παει ξανα το γλυκο,δεν το έφαγα. Μετά από λιγες μέρες ( η σοκολατα ειχε μείνει στο ντουλαπι να με περιμένει) ,την βλεπω και λεω αι σιχτιρ με το μανταρινι και τους ξηρους καρπους , μια μικρη σοκολατα θελω να απολαυσω μια βδομαδα τωρα και δεν μπορω!!! Και την έφαγα σκετη....
Πηγαίνω στον διαιτολόγο μετά από 2 βδομαδες από το πρωτο μας ραντεβου και του εξιστορω τι επαθα. Αρχίζει να γελάει και μου λέει " ε και δεν είπες και εσυ αντε γαμησου και εσυ και το μανταρινι σου!! " του λεω " αυτο είπα και την έφαγα σκετη την σοκολάτα" Και μου λέει...
την ευχαριστήθηκες? και λεώ " ουου πολύ" και λεει "αυτο έχει σημασια, και αποτέλεσμα αυτου είναι να το σκέφτεσαι μετά και να το θυμάσαι ως όμορφη αναμνηση ικανοποίησης , ετσι κρατάει πιο πολύ και με αυτόν τον τρόπο θα φτάσεις να τρως γλυκό μονο όταν το επιθυμεις πραγματικα και όταν θα το κάνεις θα το καραγουστάρεις και δεν θα το τρως χωρις να το θυμασαι και ξανα απο την αρχη " ( δηλαδη συναισθηματικα)
Τα συμπερασματα δικά σας. Εγω τα δικά μου τα έχω βγάλει
Γεια σας κοριτσάκια μου!
Εδώ και τρεις ώρες θέλω να σας γράψω και όλο δεν προλαβαίνω, έμπλεξα και με τα τηλέφωνα και πάει κάηκα! :lol:
Μιλούσα με την Σοκολατίτσα μας η οποία σας ευχαριστεί για τις γλυκιές σας ευχές αλλά δυστυχώς ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή της την εμποδίζει να μπει στην παρέα μας από χθες. Είναι όμως καλά και χαρούμενη και της λείπετε :)
ʼβα μου μια χαρά τα πας με την αλλοτρίωση :lol:
Αυτό είναι το υπέροχο με αυτή τη διατροφή ότι ουσιαστικά σου επιτρέπει να φας τα πάντα και έτσι δεν νιώθεις ότι στερείσαι και μάλιστα από ένα σημείο και μετά βρίσκεις και το μέτρο και νιώθεις φυσιολογικός άνθρωπος! Μάλιστα το πιο τέλειο με αυτή τη διατροφή είναι ότι ακόμη και να μην την κάνεις για μερικές μέρες και να τρως ότι να ναι όποτε να ναι μετά από λίγο νιώθεις την ανάγκη να επιστρέψεις σε αυτήν γιατί απλά σου δίνει ενέργεια και σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη και ισορροπημένη! Έτσι σου γίνεται μία ευχάριστη συνήθεια που την αποζητάς και μάλιστα χαίρεσαι να την εξελίσσεις!
Όσο για τον διαιτολόγο σου τι να πω :puzzled:
νομίζω το σχόλιο κάτω από το τικεράκι μου τα λέει όλα :smug b:
Είναι πάντως άξιο απορίας πως ένα διαιτολόγος με πτυχίο δίνει μία τέτοια αλμπάνικη διατροφή :crazy:
Ναταλία μου σε ευχαριστούμε για τα Πωλινέα :D
ας προσευχηθούμε η σταθερότητα της κατάστασής της να τραβήξει μέχρι να μπει στον 7ο μήνα, κουράγιο Πωλίνα!!!
Χαίρομαι που την άκουσες καλά γιατί πιστεύω ότι η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο, και επειδή πάντα η Πωλίνα έχει μεγάλη πίστη μέσα της είμαι σίγουρη ότι θα βγει νικήτρια και αυτή και το κοριτσάκι της!
Δηλώνουμε αθώες!!! Η ʼβα ζήτησε τα φώτα μας χωρίς να την τσιγκλίσουμε ούτε στο ελάχιστο! Η αλλοτρίωση ήρθε από αλλού αυτή τη φορά χιχιχιχι. Η κατάσταση έχει πάρει πλέον την έκταση επιδημίας! :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Αχάμ!Λίγο σε άφησα χωρίς επιτήρηση και σε περιέλαβαν στην τριάδα οι Αφές!Εγώ πάντως ακόμα δεν αλλοτριώθηκα...
Κοριτσακια μου καλησπερα.Σημερα δεν ειχα κ την καλυτερη μερα.Πηγα το πρωι νηστικη βεβαια να κανω τις αιματολογικες εξετασεις του τριμηνου που μεσα σε αυτες ειχα κ καμπυλη ζαχαρου.Ε.Αυτο ηταν.Μου εδωσαν να πιω 75 γραμ γλυκοζης κ να με πιεζουν να το πιω ολο λεει.Σε 15 λεπτα ηπια το μισο αφου με ειχε πεθανει το στομαχι απο τους πονους κ τελικα το εκανα εμετο κ δεν εκανα την εξεταση.Το Σαββατο θα ξαναπαω γιατι μου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να γινει κ να μην ακουω κανεναν κ να το πιω με την ανεση μου.Μολις με ειδαν οτι χλωμιασα ταχασαν αυτες..αχαχαχα..Μα αφου τους ελεγα οτι δεν νιωθω καλα κ οτι ποναω κ σαν σλιβατη δεν μπορω να πιω μονοκοματα 75 γραμ υγρο..ποσο μαλλον γλυκοζη που ειναι ζαχαρη..ουφ αυτα..τζινακια κ τα λεμε
Καλησπέρα. Τρελαίνομαι, μια παγώνω, μια ζεσταίνομαι που λέει και η Βίσση! Φορούσα το ζακετάκι και ζεστάθηκα, το άφησα στο σπίτι να βγω να πάρω κάτι και ξεπάγιασα! Το πρωί εκτός από τη μαμαδοβόλτα καφεδιάστηκα κιόλας στη Φωκίωνος με μία οικογενειακή φίλη που της χάλασε ένα κολιέ και ήθελε να της το φτιάξω. Είχα πάρει τα εργαλεία μου μαζί κι εκεί που πίναμε τον καφέ μας έκανα και την επιδιόρθωση του κολιέ! Είναι η εβδομάδα του καφεδιάσματος γιατί θα καφεδιαστώ και αύριο το πρωί και το Σάββατο τ'απόγευμα! Ναταλία μου λείπεις αλλά δε λέω τίποτα γιατί συντρέχουν λόγοι Τηροτέρας βίας! :lol: (Και για να σε προλάβω δεν αποκαλώ τον Τήρη τέρας απλά προκύπτει από το ανωτέρας! :lol: )
Μαράκι να κάνεις αυτό που σου είπε ο γιατρός. Να πιεις το υγρό σιγά σιγά τόσο όσο να μην πιέσεις πάλι το στομάχι σου. Τις υπόλοιπες αιματολογικές τις έκανες;
Κυρία Πρόεδρε, Κύριε Εισαγγελεύ, σεβαστό δικαστήριο, καταθέτω ως μάρτυρας υπεράσπισης των Αφών.
Δηλώνω μετά παρρησίας ότι ουδέποτε απεπειράθησαν να προσηλητίσουν την ʼβα σε κάποιο μοντέλο διατροφής. Η ίδια η ʼβα μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι μόνη της, χωρίς καμία, καμία βεβαίως βεβαίως, έξωθεν επιρροή εζήτησε τη βοήθεια των Αφών.
Τις ευχαριστεί θερμώς, διότι είχε περιπέσει εις βούρκον βαθύ και κατηφόρα ατελείωτη. Τα γλυκά είχαν γίνει η κύρια διατροφή της και όσο περισσότερα έτρωγε, τόσα περισσότερα αναζητούσε. Είχε ξοδέψει σεβαστά ποσά εις ποταπά ζαχαροπλαστεία, περίπτερα και λοιπά χαμαιτυπεία, όπου συνήθως παρασύεται η νεολαία μας εις ακολασίας.
Τώρα πια διάγει βίο αξιοπρεπή, υγιή και καθωσπρέπει. Είναι χαρούμενη, ικανοποιημένη, τόσο με τον εαυτό της, όσο και με την εν λόγω διατροφή και προτρέπει και άλλες εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσες να τη δοκιμάσουν. Οι Αφές είναι αθώες! Ζήτω!
Αχ, βρε Μαρία, κρίμα που δεν έγινε σήμερα η εξέταση, να ξεμπερδεύεις μια κι έξω. Την επόμενη φορά να πας οπλισμένη με υπομονή, αλλά και πείσμα. Ζήτα και πάρε όσο χρόνο χρειαστείς για να καταπιείς τη γλυκόζη. Δουλειά που είναι να γίνει, θα γίνει, αλλά με το χρόνο που εσύ χρειάζεσαι.
:lol: :lol: :lol: :lol: Η κατηγορούμενη ψεύδεται σεβαστό δικαστήριο! Τι με ρωτήσατε κύριε Πρόεδρε; Ποιά είμαι εγώ και πως ονομάζομαι; Έξωθεν Επιρροή του Ευστρατίου και της Ασημίνας, 25 ετών και 204 μηνών! :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Κυρία Πρόεδρε, Κύριε Εισαγγελεύ, σεβαστό δικαστήριο, καταθέτω ως μάρτυρας υπεράσπισης των Αφών.
Δηλώνω μετά παρρησίας ότι ουδέποτε απεπειράθησαν να προσηλητίσουν την ʼβα σε κάποιο μοντέλο διατροφής. Η ίδια η ʼβα μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι μόνη της, χωρίς καμία, καμία βεβαίως βεβαίως, έξωθεν επιρροή εζήτησε τη βοήθεια των Αφών.
Τις ευχαριστεί θερμώς, διότι είχε περιπέσει εις βούρκον βαθύ και κατηφόρα ατελείωτη. Τα γλυκά είχαν γίνει η κύρια διατροφή της και όσο περισσότερα έτρωγε, τόσα περισσότερα αναζητούσε. Είχε ξοδέψει σεβαστά ποσά εις ποταπά ζαχαροπλαστεία, περίπτερα και λοιπά χαμαιτυπεία, όπου συνήθως παρασύεται η νεολαία μας εις ακολασίας.
Τώρα πια διάγει βίο αξιοπρεπή, υγιή και καθωσπρέπει. Είναι χαρούμενη, ικανοποιημένη, τόσο με τον εαυτό της, όσο και με την εν λόγω διατροφή και προτρέπει και άλλες εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσες να τη δοκιμάσουν. Οι Αφές είναι αθώες! Ζήτω!
Ησυχία στο ακροατήριο! Ησυχία!
Αφήστε, κυρία συνήγορε, την κατηγορουμένη να απολογηθεί. Αν διαπιστωθεί ότι ψεύδεται, θα τιμωρηθεί αναλόγως! Μόλις προσέθεσε ότι εζήτησε τη γνώμη της προαναφερθείσης εικοσιπενταετούς φίλης της, οπότε απαλλάσσεται, επίσης.
Χεχεχεχε, σου την έσκασα!
Ενίσταμαι κύριε Πρόεδρε διότι η κατηγορουμένη παραδέχτηκε ότι ζήτησε τη γνώμη μου μόλις κατέθεσα εγώ και έλαμψε η αλήθεια, μέχρι πρότινος σας διαβεβαίωνε ότι δεν είχε καμία έξωθεν επιρροή. ʼβα μη χαίρεσαι, αλυσοδεμένη θα φύγεις από το δικαστήριο γιατί ότι και να γίνει η απόφαση θα είναι υπέρ μου αφού έχω γκόμενο το δικαστή! :lol: :lol: Κι αν κάνεις αγωγή κακοδικίας και αθωωθείς δε με νοιάζει γιατί εμένα θα μου έχει μείνει ο δικαστής! :lol: :lol:
ʼδικο, άδικο! Εσύ με το δικαστή κι εγώ με τα μπισκότα! Τι δικαιοσύνη είναι αυτή; :bigsmile:
Δε θα προχωρήσω στην αγωγή κακοδικίας, αν μου δώσεις μία μικρή πληροφορία: Τα μπισκότα να τα φάω σκέτα ή να τα συνοδεύσω με κάτι; :punk: