-
Ένα ζεστό ρόφημα για τις κρύες μέρες του χειμώνα και ίσως για το κρύωμα που "αρπάξατε".
Συστατικά
* 1/2 λίτρο νερό
* 2 κλαράκια τσάι του βουνού
* 1 ξυλάκι κανέλα
* 1 ξυλάκι βανίλια
* μερικά ολόκληρα γαρύφαλλα
* 1/2 πορτοκάλι σε ροδέλες(με τη φλούδα)
* 2 μπαχάρια ολόκληρα
* μέλι
Οδηγίες
1. Βάζουμε το νερό να βράσει.
2. Ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά εκτός από το μέλι. Τα αφήνουμε να βράσουν 10 λεπτά.
3. Βγάζουμε τα κλαράκια τσάι του βουνού και αφήνουμε για 10 λεπτά ακόμα τα υπόλοιπα μυρωδικά να βράσουν.
4. Το σουρώνουμε και το σερβίρουμε ζεστό με 1 κουταλιά μέλι (ή και περισσότερο αν σας αρέσει πιό γλυκό)
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι πολύ καλό για το κρύωμα γιατί περιέχει βιταμίνη C. Στην υγειά σας και....περαστικά σας.
πηγή: Ζεστό ρόφημα για το κρύωμα ---> εδώ
Ρωσικό τσάι
Ένα ζεστό δυναμωτικό ρόφημα! Πιστέψτε με, είναι πιο τονωτικό και από τον καφέ!
Συστατικά
* 4 κούπες νερό
* 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας Μαύρο Τσάι
* 1 λίτρο Χυμό Ανανά
* 1/2 λίτρο Χυμό Πορτοκάλι
* 1 στημένο λεμόνι
* 1/2 φακελάκι γαρύφαλλο (όχι τριμμένο)
* 4 κλωναράκια κανέλα
* 1 σφηνάκι βότκα
* 3/4 της κούπας ζάχαρη
Οδηγίες
1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το τσάι τα γαρύφαλλα και την κανέλα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
2. Μόλις αρχίσει να βράζει το τσάι, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά.
3. Σουρώνουμε το ρόφημα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Το αφήνουμε πάλι στο μάτι της κουζίνας για λίγο να ξαναζεσταθεί και το σερβίρουμε ζεστό.
4. Αποθηκεύουμε το υπόλοιπο σε γυάλινα μπουκάλια στο ψυγείο και όποτε θέλουμε καταναλώνουμε αφού το ζεστάνουμε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ζάχαρη μπορείτε να βάλετε και άλλη αναλόγως αν το προτιμάτε πιο γλυκό ή όχι.
Μην αφήσετε το τσάι να μαυρίσει πολύ όταν βράσει.
πηγή:--->Ρωσικό τσάι
-
-
http://images18.fotki.com/v61/photos...uesday4-vi.gif
καλημέρα σας! η διατροφή πάει καλά κι άρχισα σιγά σιγά να ξεφουσκώνω... πάω και περπάτημα εδώ και 4 μέρες... 1 ώρα την μέρα. θα ανεβάσω φωτο κι απ΄την διαδρομή :)
-
καλημερα νεφελακι,
εγω παλι απο κιλα τα ιδια τωρα σα να αρχισα να πεφτω παλι. αλλα μου ειπαν πως 'κολησα' γιατι ξεκινησα και γυμανστηριο .. αλλα ευτυχως εχασα ποντους!
-
http://www.uselessgraphics.com/birdsgoodmorn.gif
good morning family!
ζωίτσα τι κάνεις; πάμε καλα; :)
-
το παλευω και που θα παει θα νικησω!
-
πάνω απ'όλα αισιοδοξία και καλή διάθεση! και κακή να είναι βέβαια πάντα έχουμε περιθώρια βελτίωσης! :)
σήμερα ήταν μια αρκετά καλή μέρα...
->διαπίστωση νούμερο 1 : μπορώ ακόμα να ψωνίζω στα νούμερα 14-16 τουλάχιστον από Debenhams που πήγα σήμερα και πήρα 2 μπλούζες.
->διαπίστωση νούμερο 2 : τα 2 jeans που έχω εφαρμόζουν καλύτερα στο σώμα μου και άρχισαν να χαλαρώνουν και στην περιφέρεια όπου τα ένιωθα τσιτωμένα κι έτοιμα να σπάσουν τα δεσμά!
->διαπίστωση νούμερο 3 : δοκίμασα πυτζάμες σε 2 καταστήματα και το XL και το 14-16 είναι ακριβώς πάνω μου πράγμα που σημαίνει ότι θέλω μεγαλύτερο νούμερο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να βγαίνουν πυτζάμες σε πιο στενές φόρμες απ'οτι πριν. Πιστεύω ότι είναι το πιο άνετο ρούχο στην ζωή ενός ανθρώπου ( ακολουθούν οι αθλητικές φόρμες και τα καλοκαιρινά αέρινα φορέματα! ) και θα έπρεπε να κρατάνε τα νούμερα σταθερά, αν όχι να τους δίνουν κι άλλο ΑΕΡΑ! :)
όχι κι άσχημα για πρώτη μέρα στα μαγαζιά...
προχωράμε δυναμικά
-
-
Νεφελη οι εικονες που κατεβαζεις ειναι πολυ ομορφες ευχαριστουμε.Ποσο θα μεινεις ακομα Λονδινο;
-
Δεν έχω επισκεφθεί ακόμη το Λονδίνο... ίσως τώρα που πλησιάζουν χριστούγεννα και θα'ναι πανέμορφο :) εγώ είμαι μετοικώ συνεχώς αν και τώρα τελευταία θεωρώ πως έχω βάση στην Κύπρο :)
-
http://www.russianart4u.co.uk/upload...ery_art_01.jpg
An Autumn Melody
Eugene Ivanov
γεια σας! :) εύχομαι σε όλους ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα...
-
-
-
Κι εγω ξεκινάω το συστημα πόντων!
Απο αυριο γιατι ακομα εκτυπώνω τις πληροφορίες που έδωσε η sougar στο λινκ που δωσατε. (Ευχαριστω sougar)
Αχ μακάρι να τα πάω καλά! ξεκινησα ξκαι γυμναστηριο.
Μια βοηθεια μόνο, κανονικα είμαι στους 22 πόντους απ ότι κατάλαβα.Αν τρωω 20 πειράζει?
Τις μέρες που πάω γυμναστήριο δικαιούμαι κάποιους πόντους παραπάνω?
-
Σημερα έφαγα:
4-5 τηγανίτες με τυρί, τις υπολόγισα στους 3 πόντους περίπου?
1 μπανάνα, 1 π
2 μανταρίνια, 0 π.
1 μπριζόλα χοιρινη ψητή 7 π.
1 τοστ, 5 π.
ομελέτα με 3 ασπραδια και 1 κγ λαδι, 1 π.
μισή φέτα ψωμι ολ. άλεσης του τοστ, 0,5 π
επίσης
1 μπάρα δημητριακών χωρις σοκολάτα ??
1 κουταλιά γλ. μερέντα? (κρίση γλυκού!!!!)
Χμμ νομιζω πως τους πέρασα τους 22. Αύριο αρχίζω κανονικα!