-
Kαλησπέρα,συμπατριώτες και συμπατριώτισσες!Πόσα "ΟΧΙ" είπατε σήμερα,έτσι για το καλό της ημέρας;
Πήγαμε παρέλαση,ήπιαμε καφεδάκι,βολτάραμε,όλα κομπλέ;Ελπίζω να είστε όλες καλά,όπου κι αν είστε
και ν'απολαμβάνετε μια ηλιόλουστη μέρα κοντά στους πολύτιμους σας!Στο βορά πάντως έχουμε ήλιο!
Εγώ θα ήμουν στην Καστοριά σήμερα,αλλά λόγοι υγείας της μητέρας μου με έφεραν στο πατρικό μου...
Δεν είναι κάτι σοβαρό,αλλά θα μείνω λίγες μέρες κοντά της,γιατί και το νοσοκομείο εδώ δεν αντέχεται χωρίς παρέα...
Λινταλένια μου,καρδιά μου,είναι δυνατόν να έρθω Αθήνα και να μη σ'ενημερώσω εγκαίρως;Σε παρακαλώ,
μη μου αναστατώνεσαι χωρίς λόγο!ʼσε που δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα απ'όσα αναφέρεις...Δε μ'ενδιαφέρει
η εμφάνιση στον άλλον αλλά η προσωπικότητα κι η μεταξύ μας χημεία,στα οποία είμαστε ήδη καλυμμένες.
ʼσε που αν σε κάποιον δε θ'αρέσει η εμφαάνιση του άλλου,θα είναι η δική μου στα δικά σου μάτια κι όχι το αντίθετο.
Βασουλίνι μου,να χαίρεσαι τον καλό σου!Να'στε πάντα υγιείς κι αγαπημένοι ως τα βαθιά γεράματα!
Vivid μου,δε με τρομάζει αυτή σου η ανάγκη...Τη βρίσκω πολύ υγιή,στοχεύοντας στην ανάκτηση της προσωπικής σου ισορροπίας!
Ελπίζω ό,τι κι αν ήταν αυτό που τάραξε τα ύδατα σου να είναι παροδικό και αφορμή για υπερβάσεις προς το καλύτερο σου!
Μπαρμπουνέλι μου,εσύ πότε έφταιξες μαλλί για μένα,μου λες;Ούτε καν με πλυμένα τζάμια δε μου έρχεσαι...Ντροπή σου!
Είδες πως αναστατώνεται ο κόσμος που πραγματικά τον έχει τον άλλον περί πολλού...Να τα βλέπουν αυτά μερικές μερικές...
Η Ονειρένια μας,ζορίζεται το κορίτσι μας λιγάκι...Να μαζέψουμε όλη μας τη θετική ενέργεια να πάρουμε τον πόνο μακριά και γρήγορα!
Οι υπόλοιπες εξαφανισμένες ελπίζω να περνάτε τόσο καλά μακριά μας που να παρηγορήσει τα στερητικά μας...Αλίμονο σας αν δεν!
Όσο για τα δικά μου,για άλλη μια φορά ζορίζομαι συναισθηματικά,αλλά η σκέψη που πάντα μου δίνει δύναμη είναι αυτή
που υποδεικνύει πως όλα γίνονται για το καλύτερο μας κι αν είναι κάποιος το καλύτερο του άλλου κι αντίστροφα,μόνο τότε αξίζει
να είναι δύο άνθρωποι μαζί.ʼλλωστε τίποτα λιγότερο δε μ? αφορά!Κρατώ δυνατή την πίστη και την ψυχραιμία μου όσο μπορώ...
"Είμαστε μόνοι,αλλά είμαστε μαζί..."
Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες τις αγαπημένες μου!Να σας προσέχετε και να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα!
-
καλημερα κοπελιες μου. εχθες πραγματι ειχαμε μια ηλιολουστη μερα, μαγειρεψαμε, βαλαμε πλυντηρια, πηγαμε παρελαση, ηπιαμε καφε, φαγαμε εξω (κλαψ γιατι αδικα ετοιμαζα το στιφαδο με 4 κιλα κρεμυδια παρακαλω και κλαψ γιατι ενω θα ετρωγα μονο το στιφαδο εφαγα ενα τραπεζι....), ξαναφαγαμε το βραδυ (ξανακλαψ, σπιτι αυτη τη φορα αλλα καταβροχθισα παλι....ενα μαστιγιο ρε.... ) πλυναμε και τις σχεδον τελευταιες κουρτινες (η κρεβατοκαμαρα μου εμεινε), στολισαμε και το ενα παιδικο (το ειχα ξεστολισει σαν τιμωρια στον μικρο μου)-τον εχω κολλημενα διαφορα πραγματακια στον τοιχο τα οποια ειχε αυτος ξεκολλησει σε μια φαση θυμου του κι μετα εκλαιγε να του τα κολλησω και για τιμωρια του ειπα οτι θα του τα κολλησω σε 10 ημερες. πιθανον να εχουν περασει κατα πολυ οι δεκα μερες αλλα αφου δεν ξερει να μετραει....
τελος παντων. Ναταλια μου περαστικα στη μητερουλα σου και η καστορια θα σε περιμενει με την πρωτη ευκαιρια. την υγεια μας να εχουμε και ολα τα αλλα τα κανουμε. ελπιζω να μην ειναι τιποτε σοβαρο και ολα τα πανε καλα. ταχεια αναρρωση και υπομονη σε εσενα πουλακι μου
οσο για το σχολιο για το μαλλι μου, το συγκρατω αυτο και στην επομενη συναντηση (νοεμβριο και βαλε την βλεπω) θα κανονισω να καθαρισω και τα τζαμια και τα παντζουρια και τα παραθυροφυλλα να δουμε τι αλλο θα μας πεις
οσο για την επομενη συναντηση, προφανως η ναταλια δεν θα μπορει αυτο το σβ, απο τωρα σας το λεω το σβ 7 και 8 νοεμβρη αποκλειεται αφου εορταζει ο συζυγος και θα τραπεζωσω τα πεθερικα συν το κοσμο που θα περιμενω το βραδυ, για τις 14 καλα ειναι? καλε τι πολυασχολες που ειμαστε τελος παντων....
η dreamon ψιλοζοριζεται ε? ναταλια προφανως μιλησες μαζι της. ελπιζουμε κι αυτη να συνελθει γρηγορα και να μας χαριζει καθημερινα λιγη απο τη ζωντανια της
οι υπολοιπες απο οτι καταλαβα το διασκεδασατε και δεν μπαινετε καθολου ε? αντε αυριο μεγαλη μερα...θα ζυγιστω εγω αλλά αν δεν γραψω τιποτε, απο το εγκεφαλικο θα ειναι, μην ανησυχησετε. παντως καταφερα και ξεκλεψα 13 λεπτα σημερα για τον διαδρομο μου. αχ, μακαρι να το τηρησω. να παρω και το χαπακι μου ε? μπας και κοπει η ρημαδα η ανεξελεγκτη ορεξη μου. τι με εχει πιασει δεν ξερω. μεχρι και ενα κερασματακι καταβροχθισα πριν απο λιγο (απο γεννητουρια ενος συναδελφου) και ενω το πηρα και ειπα οχι, δεν θα το φαω, θα το πεταξω, οταν ειδα οτι ειναι απο τον τερκενλη, δεν κρατηθηκα...δοκιμασα και εψαχνα για δευτερο....
-
KΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ (ΤΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΣΕ )ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΝΑΝΤΙΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΣΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ
(ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΧΑΛΜΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΚΕΝΛΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΟΥΝΑ
ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΚΕΝΛΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΚΙΑ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ
-
Καλημέρα κορίτσια (καθυστερημένη καλημέρα μιας και τώρα μόλις κατάφερα να μπω λόγω δουλειάς).
Καστανή μου αγαπημένη Παναγιά πρώτον: περαστικά στην μανούλα σου... μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου περαστικά.
Τώρα θα σε μαστιγώσω όταν βρεθούμε γι' αυτό που είπες ότι εγώ θα σου αρέσω αλλά εσύ δεν θα μου αρέσεις...
Αχχχ αν ήσουν εδώ αυτές τις μέρες δεν θα σταματούσα να σου μιλάω, έχω τόσα να σου πω που θέλω μέρες... ας κρατηθώ προς το παρόν...
Και το τελευταίο που έχω να σου πω είναι ότι χτες σε είδα στον ύπνο μου, δεν είδα ξεκάθαρα το πρόσωπό σου αλλά μου έμεινε μια αίσθηση βελούδινης παρουσίας, με καστανά μαλλιά, μεγάλη αγκαλιά, σέξυ φωνή ζεστή και αργή να μου μιλάει και να με ηρεμεί.....να με καθησυχάζει...
Α τέρμα δεν πάω καλά.... έχω σοβαρό πρόβλημα, το παραδέχομαι.
Κλείνοντας να πω κάτι και στο Μπαρμπούνι: πιο χαρούμενο και αξιαγάπητο πλάσμα δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα.. Εσένα πουλάκι μου δεν σε πτοεί και δεν σε χαλάει τίποτα! Αυτή είσαι! Και ειδικά τα "με" και "σε" ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!
Θα βάλω και το μωρό μου να με λέει με και σε όταν θα έρθει!
-
'Ομορφες,καλησπέρα!
Lida μου,πώς μπόρεσα να σε ξεχάσω την προηγούμενη φορά;Γι αυτό σ'εσένα δίνω δύο φιλιά σήμερα!Νatalie,έχεις ακούσει το τραγούδι του Rod Stewart,Da ya think I'm sexy;Aυτό σου αφιερώνω σήμερα,ε,αυτό μου κόλλησε,τι να κάνω,χεχε.Έχεις μία γλυκιά αγκαλιά καλό μου από την σκοτεινή Αθήνα(μα πόσο νωρίς νυχτώνει,γυρνάω σπίτι και νυστάζω από τις 7).
DreamOn,τι έχεις κοριτσάκι μου;Tι σε προβληματίζει;Σήμερα είναι η μέρα η μεγάλη ρε κορίτσια,για πέστε...Όλα θα πάνε καλά!Σας σκέφτομαι και σας φιλώ όοολες,όοοοολες(μπαρμπαρέλ λα μου,αχ,πότε μωρέ θα σε γνωρίσω κι εσένα).Όσες Αθηναίες θέλουν καφεδάκι,γιατί κάτι πήρε το μάτι μου,μέσα κι εγώ!
-
Aγαπούλες μου,σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!
Η μαμά είναι καλά σχετικά,αλλά πρέπει να μείνει μέσα μερικές ακόμα μέρες...
Σας λυπάμαι και δε σας περιγράφω την κατάσταση στο νοσοκομείο!
Πάντως αν θέλουν να γυρίσουν καμιά ταινία για τον εμφύλιο και χρειάζονται
σκηνικό για τραυματία φαντάρο,το'χουμε!Το'χουμε!Κ� �υτσομύτη,ακούς;
Μπαρμπούνι,χρειάζομαι από τη θετική σου ενέργεια!Να δώσω διεύθυνση να μου στείλεις αρκετή;
Λινταλένια μου,αν όντως κατάφερα να τρυπώσω στα όνειρα σου,η κατάσταση μας είναι ανησυχητική!
Ευτυχώς βέβαια που δε με έχεις συναντήσει,γιατί τότε το όνειρο θα μας έβγαινε σε εφιάλτη
(μόλις κέρδισα κάποια μπατσάκια παραπάνω για την πρώτη μας συνάντηση,να υποθέσω,ε;)
Είμαι μαζό,φαίνεται!Καλά με είχε ψυχανεμιστεί η Σαμπίνα μου,που πρώτη με μύησε στο κίνημα BDSM...
Βρε,πώς αλλάζουν οι καιροί!Και πού είμαστε ακόμα!
Μου λείπουν πολύ τα κοριτσάκια μας,των οποίων νέα έχουμε καιρό ν'ακούσουμε...
ʼντε,βρε μαναράκια μου,μη μας κρατάτε στα σκοτάδια...Πείτε μας τα νέα σας!
Τουλάχιστον αύριο πρωί με αφορμή το ζύγισμα,όλο και κάτι θα μας γράψει,πιστεύω,η πριγκίπισσα μου...
Να σας προσέχετε!Φιλάκια κι αγκαλίτσες σ΄όλες σας!
-
Καλημέρα ομορφιές μου. Ναντίν, περαστικά στη μητέρα σου! Ευχομαι να είναι κατι μικρό και περαστικό. Γενικώς η Πριγκίπισσα ειναι σε μια περιεργη φαση της ζωης της, μαλλον επαναπροσδιορίζει θεσεις και στασεις. Με το βαρος μου ειμαι σε μια σταθερη σχεση +-700 γραμ. Σημερα ειμαι στα + δηλαδη 80.5. Δε προσπαθώ ουτε για απωλεια ουτε όμως και αφηνω τον εαυτό μου για αυξηση. Θα έλεγα οτι μαλλον ο νους μου αυτη τη περιοδο ειναι αλλου....οποτε δε σκεφτομαι τη σχεση μου με το φαγητο. Δε σας ξεχνω......σας διαβαζω συχνα και μου λειπετε. Μπαρμπουνακι μου να ηξερες ποσο θα ηθελα λιγουλακι απο την χαρα και την αισιοδοξία που σε διακατεχει!!!! Σαμπινάκι μου, μου ελλειψες πολύ. Περαστικά και δυναμη στην Ονειρενια μας. Σημερα ευελπιστουμε οτι θα ειναι καλυτερα. Φιλια πολλα σε όλεεεεες σας, να περνατε καλα!!!
-
καλα, εγω μοιραζω θετικη ενεργεια? καλε εγω θα πεσω κατω σε λιγο....κι εσεις αμα γραψετε τι κανετε ολη μερα θα δειτε τι θετικη ενεργεια θα μας μοιρασετε. απλα εγω το παρατραβαω και γραφω λεπτομερειες-οχι μονο κουκου-τζα.
πριγκηποπουλα μας ολο υπονοουμενα μας εισαι-δεν μας λες το προβλημα σου να σε δωσουμε ιδεες? οσο για τα κιλα, μη ζοριζεσαι. οταν θα εισαι ετοιμη ξανα, θα συνεχισεις
και μια που ανεφερα τα κιλα, εγω ζυγιστηκα σημερα και ως εν θαυμα, ειμαι μολις 85,1 δηλ συν 200γρ απο την προηγουμενη παρασκευη.....το μαστιγιο και τον βουρδουλα μαζι χρειαζομαι.....ταχα κανω και διαδρομο τρομαρα μου. τελος παντων. θα μπορουσε να με δειξει και συν δυο κιλα οποτε ας μην παραπονιεμαι. τρωω καλα καλα και μετα μου κακοφαινεται....
ναταλιτσα σου στελνω και θετικη ενεργεια και πολλα οομ....περαστικα και παλι και ευτυχως δεν ειναι κατι σημαντικο απο οτι καταλαβαινω
σαμπινα μου φιλακια πολλα
λιντα μου με σε με σε με σε με σε με.......το εχασες το μυαλο σου. εμενα με βλεπεις σε στα ονειρα σε ή να αρχισω να με σε ανησυχω?
αννεζινα, το τσουρεκι το γεμιστο με το καστανο ειναι ολα τα λεφτα και κατι φοβερα πουρακια επισης. αχ, τα σαλια μου...ενα λεπτο να τα σκουπισω....
μαρικακι, σεξουαλα, χανελιτσα χαθηκατε βρε...παρασκευη σημερα.....
χασαμε και το καπακι του τεντζερη...ολο δουλεια δουλεια, ουτε ενα γεια δεν μπαινει να μας πει.....γιατι μου θυμιζει τα ροδακινα μου αυτο?
-
καλημερα σας ειπα? δεν σας ειπα....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
βασια κι εσυ τεκνον βρουτε μας ξεχασες....
-
Κοριτσάκια γλυκά καλημέρα!
Από στιγμή σε στιγμή θα ξεσπάσει καταιγίδα, ο ουρανός έξω από το γραφείο είναι κατάμαυρος (Μαρούσι).
Ξεκινάω τις πιο ειδικές καλημέρες. Μόνο σε 3 εκλεκτές...
Sabe μου γλυκειά καλημέρα!
Μπαρμπούνα είσαι απίθανη, με το που σε διαβάζω αμέσως χαμογελάω κι ας είμαι και στις μαύρες μου!
Και την πιο καυτή καλημέρα μου στο μωρό μου (πολύ ξύλο θα πέσει από κοντά, ξύλο, φιλάκια, ζουπήγματα, ξέρεις εσύ). Με μια ευχή να μου ξυπνήσει σήμερα καλά, να είναι κεφάτο.
ʼντε κι έρχεται Σαββατοκύριακο βροχερό μεν αλλά Σαββατοκύριακο δε!
-
Kαλημέρα,ομορφιές μου!
Δεν ξυπνά πλέον χαρούμενο το μωρό σου,Λινταλένια μου...
"...Το παραμύθι τέλειωσε κι αρχίζει η ζωή
Αχ να 'ταν η αλήθεια σου σαν ψέμα αληθινή
Τι να την κάνω τη ζωή μου, στο παραμύθι θα τη ρίξω να πνιγεί
Να παραμυθιαστεί η ψυχή μου, να σε πιστέψει πάλι από την αρχή
Να σε πιστεύει όταν μ' αγγίζεις, τις νύχτες όταν ψιθυρίζεις
Όταν λες θα 'μαι κοντά σου όταν με θες..."
--->ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : ΘΑ'ΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΘΕΣ...
Ο ουρανός ξύπνησε προβληματισμένος...Να κλάψει ή να πνίξει το λυγμό του σ'ένα σύννεφο;
Το ξέρει καλά πως ο ήλιος θα του ζεστάνει και πάλι την ανάσα,αλλά κουράστηκε να περιμένει...
Προτιμά να σβήσει το βήμα του στη γραμμή του φεγγαριού καθώς χαράζει τη θάλασσα.
Να γίνει ένα με το ζαρωμένο της δέρμα,να βυθίσει το δάκρυ του μουλωχτά στο σώμα της,
να κρυφτεί,ν'απορροφηθεί από κείνη,να νιώσει την ψευδαίσθηση του λιγότερο μόνου.
Έστω για λίγο,έστω στη φαντασία της ανάγκης του,να πάρει λίγη δύναμη να υψωθεί και πάλι!
-
κοριτσια καλημερα,
τι μου κανετε?
εγω ειμαι ετσι και ετσι,
νομιζω οτι κουραστηκα παρα πολυ με το ολο θεμα κυριως ψυχολογικα, νομιζω πως ποτε δεν θα ειμαι ευχαριστημενη με τον εαυτο μου και οσο η ζυγαρια δυσκολευεται να κατεβει τωρα τοσο με ριχνει περισσοτερο.
ενω ξερω οτι ειμαι πολυ καλα ετσι, φοραω οτι θελω, αντι να το χαιρομαι κοιταζομαι συνεχεια στον καθρεφτη, να αυτο κρεμαει απο εδω να αυτο κρεμαει απο εκει, ε τι να κανουμε ρε κοπελια ησουν καποτε 120 κιλα κατι θα κρεμαει δεν γινεται,
ειμαι και καθε μερα στους δρομους, οχι γυμναστικη οχι αισθητικο, ο αντρας μου αρχισε λιγο να τα παιρνει, πρεπει οπωσδηποτε να κανω ενα διαλλειμα, άλλα δεν το βλεπω μεχρι τα Χριστουγεννα.............
σκεφτηκα να παω σε κανενα ψυχολογο να με ανεβασει λιγο αλλα αλλες 2 ωρες που θα λειπω απο το σπιτι...... και δεν λεει
αυτα, σας μαυρισα Παρασκευιατικα, ταιριαζω και με τον καιρο,
-
μαυρη παρασκευη σημερα?
η μια ενα βασανο με τα κιλα ή αλλη ενα βασανο με τη μαμα (μην αναφερουμε και το αλλο).....
λοιπον για ακου εδω κυρια Νικη. ησουν 120, εισαι σε λιγοτερο απο ενα χρονο 77. εχασες 43 ολοκληρα κιλα και συνεχιζεις. στον χρονο επανω θα εισαι σιγουρα μειον 50 κιλα, σχεδον μιση. το οτι κρεμασες το πιστευω και το καταλαβαινω. το οτι ξοδεψες μια περιουσια το εχεις καταλαβει? τι προικα θα αφησεις βρε στην κλαμμενη κορη? (αληθεια το ξεπερασε το σοκ του παιδικου ή ακομη κλαιει?)
επειδη εγω δινω σε ολες συμβουλες, θα σου πω τι νομιζω οτι θα εκανα εγω. αν σκοπευεις να κανεις δευτερο παιδι, καντο συντομα. βαλε οσα κιλα ειναι να βαλεις, χασε μετα οσα ειναι να χασεις με τη δικη σου προσπαθεια, ξεχνα κρεμες και αστροναυτοσυνεδριες και μαζεψε ολα τα λεφτα που θα ξοδευες και πανε σε εναν πλαστικο να συμμαζεψει τα "κρεμοντα μερη".
α, και μεχρι τοτε μπορει να εχω βρει εκεινο τον νεο "καλο μου" που λεγαμε και θα σου δανεισω αγυριστα εγω. μη μου στεναχωριεσαι βρε κουτο. μη σε παιρνει απο κατω. εισαι κουκλα, παρτο αποφαση
και παμε τωρα στη δευτεροστεναχωρημενη της σημερινης Παρασκευης. λοιπον η μαμακα θα υγειανει συντομα και σιγουρα, το διακριβωσα. εκανα και καναδυο οομ και παει τελειωσε με αυτη. οσο για το νοσοκομειο που βρισκεται, υπομονη και ελπιζουμε οτι οταν θα ξαναχρειαστει νοσοκομειο, αχρειαστο να ειναι, θα εχει γινει το θαυμα και το παρατημενο θα εχει γινει διαβαλκανικο ή εστω παπαγεωργιου
το αλλο θεμα βεβαια δεν λεω, ειναι να μας ζοριζει. αλλά βρε δεν μασαμε εμεις, ετσι? υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια και το ξερουμε αυτο πολυ καλα. ειδικα τωρα που βαλαμε πλωρη για την επεμβαση, δεν θελω ηττοπαθιες και επιμενω σε αυτο. δεν υπαρχουν πριγκηπες, υπαρχουν ανθρωποι. ο καθενας μας μπορει να βρει τον δικο του αρκει να μην ειναι κλεισμενος σε ενα σπιτι ολη μερα αγκαλια με το λαπτοπ και γραφει σε ενα φορουμ (εδω χτυπαει η καμπανα) ή μιλαει στο τηλεφωνο. ελα να βγαινουμε εξω να βλεπουμε κοσμο παρακαλω....για καφε καθημερινα, βολτα στην αγορα με καλη παρεα και τα ματια ανοιχτα.....
αντε με στεναχωρησατε σημερα. ολες με μια στεναχωρια ειστε...ποσα οομ να κανω βρε? θελω και για μενα μερικα να μην πεσω κατω....
-
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
ΒΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ 43 ΚΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ, ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ (ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑΚΙΑ)
ΝΑΝΤΙΝΑΚΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ
ΜΠΑΡΜΠΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ (ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ)
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ
ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ, ΜΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΗΣ
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΡΟ
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ
(ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΝΕΒΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΤΑ ΤΙΜΗΣΩ
ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ)
-
Βασουλίνι μου,καρδούλα μου,σε νιώθω πώς νιώθεις.
Δεν είναι που δε συνειδητοποιεί η λογική σου την αναπόφευκτη διπλή όψη στην αλλαγή του σώματος σου,
είναι που το λαχτάρησες τόσο πολύ,το πάλεψες με όλο σου το είναι και τώρα σου βγαίνει μαζεμένη η κούραση.
Ξοδεύοντας τον ελάχιστο ελεύθερο σου χρόνο σε γυμναστήρια και κοπανήματα και από το υστέρημα σου χρήματα
για κρέμες και μαλακίες,τώρα που τ'αποτέλεσμα δε σε δικαιώνει με τον ίδιο ρυθμό,θέλεις κάπου να ξεσπάσεις
και αυτό είναι οι σκέψεις περί χαλάρωσης,περί ματαιότας για ένα τέλειο αποτέλεσμα ανέφικτο,για μία επανόρθωση ουτοπική...
Κι ενώ η φωνή της λογικής σου,ο αριθμός στη ζυγαριά σου,τα σχόλια όσων σε γνωρίζουν,όλα φωνάζουν"μπράβο!"
ένα κομμάτι σου,εκείνο το τελειομενές,εκείνο το θυμωμένο μαζί σου που δεν ήσουν ό,τι και καλά όφειλες τόσα χρόνια
σου χτυπάει την πόρτα τώρα που σε βρήκε εξουθενωμένη,τώρα που αρχίζει να φθίνει η αίσθηση των 120 κιλών
και σου σπέρνει ζιζάνια τύπου και τι θα κάνουμε τώρα χωρίς βαρβαρους,καθώς ήταν οι άτιμοι μια κάποια λύση!
Τώρα που βλέπεις το 7άρι κι ανήκεις πλέον σε μιά κατηγορία που για χρόνια ούτε τολμούσες να διανοηθείς πως θ'ανήκες,
τώρα που έφυγε η ασπίδα του λίπους,η παρηγοριά του φαγητού,η γλύκα της ζάχαρης,τώρα που στέκεσαι γυμνή
μπροστά στους δαίμονες σου και τις προκλήσεις,τα σωστά και τα λάθη μιας ζωής,χωρίς πανοπλία,χωρίς δικαιολογίες,
το βρίσκω πολύ ανθρώπινο να χρειάζεται ο παλιός σου εαυτός από κάπου να πιαστεί,να νιώσει πως ονειρεύεται,
πως δεν το ζει στ'αλήθεια όλο αυτό και συνεπώς δε χρειάζεται να το πάρει και πολύ στα σοβαρά και να ζοριστεί αλλιώς πλέον.
Ο εγκέφαλος μας χρειάζεται το χρόνο του να δεχτεί την αλλαγή στην εικόνα μας.Δεν αυτοματοποιείται το μάτι
σ'ένα νούμερο στη ζυγαριά.Κι ούτε οι ευχάριστες αλλαγές προκαλούν μόνο αντίστοιχα ευχάριστες αντιδράσεις
και ζυμώσεις μέσα μας.Η ανασφάλεια,ο φόβος του αγνώστου,οι σκοτεινές μας πλευρές ακόμα και η εκπλήρωση
ενός μεγάλου ονείρου,χρειάζονται το χρόνο τους και την προσπάθεια από μέρους μας να εγκλιματιστούν,
ν'αφήσουν έναν αναστεναγμό ανακούφισης κι ύστερα να γίνουν χαμόγελο,πίστη και πεποίθηση δύναμης!
Δεν είσαι αχάριστη,δεν είσαι αγνώμων,δεν είσαι παράλογη!Είσαι άνθρωπος που πέρασε πολλά κι αυτό κάπου του βγαίνει!
Πάρε το χρόνο σου,μείνε ανοιχτή σε όσα νιώθεις χωρίς να σε τρομάζουν,παρατήρησε κάθε αλλαγή και νιώσε την σε κάθε σου κύτταρο!
Οι ραγάδες,το κρεμασμένο δέρμα είναι τα σημάδια του θριάμβου σου στο σώμα σου.Δεν είναι υποχρεωτικό να τα αγαπήσεις!
Επιλογές υπάρχουν πολλές δόξα τω Θεώ!Καλό είναι όμως να συμφιλιωθείς με κάθε συνέπεια αλλαγής,
γιατί είναι κομμάτι δικό σου κι αυτό και όσο σε αγαπάς ολοκληρωτικά τόσο πιο ψηλά ωθείς το πέταγμά σου!