gooooo!!!!!!!!!!!!:thumbup:
Printable View
gooooo!!!!!!!!!!!!:thumbup:
Μαρακι με συγκινησε πολυ το ποστ σου,μπραβο αγγελουδακι που το εβαλες εδω.
Σκεφτομαι οτι θελω να σταματησω να σκεφτομαι.-
Μηπως στο μυαλο μου πλεκω σεναρια που δεν υπαρχουν?
οne, aggeloudaki σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τα λόγια σας.
Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ότι σήμερα δεν έχω όρεξη για τίποτα. Νυστάζω αφόρητα όμως. Δεν έχω όρεξη για δουλειά. Εχω μπει σε τελείως ανοιξιάτικο mood και όλο βόλτες σκέφτομαι.
Αχ βολτες κι εγω Μαρια μου..Αντε να πιουμε καφε στα Λιονταρια,ανοιγει και Ben&Jerry's αυτες τις μερες...
http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...1t:429,r:0,s:0
Αχ εκεί στα λιονταράκια από τά αγαπημένα μου μέρη. Και κοίτα να δεις που πριν 20 λεπτά αυτό συζήταγα με τη μάνα μου. Πότε θα ρθω και με τις φωτογραφίες που βλέπω αυτή τη στιγμή λέω να το κόψω σιγά σιγά. Τι ναι τούτα καλέ? Και εγώ δεν ήμουν ποτέ και πολύ του παγωτού. Παλιότερα ζήτημα να τρωγα δέκα όλο το καλοκαίρι. Για κάποιο λόγο τα παγωτά των ψυγείων ποτέ δε μου έκαναν κούκου. Για όλα φταίει το νιρβάνα μπισκότο, καραμέλα. Από τότε που το ανακάλυψα, ανακάλυψα και το ζαχαροπλαστείο και μετά το χάος.
Το καλοκαίρι θα κάνουμε όλοι τη δίαιτα του παγωτού.
Επίσης κάτι αλλο που σκέφτομαι είναι την άτιμη την αφραγκία. Εφυγα μια στιγμή από το γραφείο να πάω στην τράπεζα και είδα ένα στράπλες μπλουζόφουστο. Έρως με την πρώτη ματιά.
σκευτομαι σε μιση ωρα πως εχω να κανω τατουαζ σε μια κοπελια και προβλεπω πολυ τσιριδα :(
poor ears :(
οτι θελω μια θετικη εξελιξη σημερα. ωχου βαρεθηκα τη μαυριλα :P
Θετικη ενεργεια στην φιλη κλικλικω!!
ευχομαι θετικη εξελιξη στη φιλτατη φιλη κλικλικω :)
το ιδιο επιθυμω κ δι ημας :)
σκεφτομαι οτι ο αναδρομος ερμης τελικα δεν ειναι μυθος :D
τα παντα ολα χαλασαν τις τελευταιες μερες , ποτε θα φυγει?
ξου ξου ξου
σκεφτομαι οτι ολο κοιμαμαι κ ολο νυσταζω, και οτι αν δεν αδιαθετησω αυριο ή παραμεθαυριο ειμαι in big trouble!
μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ! σιγα το trouble ρε συ!!!
αντε μακαρι να με προλαβεις ρε κοριτσακι μου!! παμεεεεεε :bouncing:
ασε γιατι ο καλος υπνος φερνει κ πολυ σεξ, κ καπου χασαμε τη μπαλα νομιζω! κ καθε φορα λεω θα παρουμε προφυλακτικα κ καθε φορα το ξεχναμε! βαλτε ενα Χ στο τοπικ, αλλα συγνωμη δεν μπορουμε να περναμε απο φιλτρο ολες τις σκεψεις μας πια :P
ΥΓ σου εχω πει οτι ειμαι γουρικη κ δεν θα σε προλαβω, θα γινει πολυ συντομα, πιστεψε το και θα γινει! κανε κ ενα μωρακι τατου...αχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χαχαχαχαχαχα ενα Χ παρακαλω... σιγα μωρε πια το ακαταλληλο , δεν ντρεποντε να τα κανουνε και ντρεποντε να τα ακουνε??? πφφφφ...
τελοσπαντων! εισαι εισαι συ μια γουρλουυυυυ! χιχιχι
αυριο θα παω και γυναικολογο για ΠΑΠ και σχετικες ερωτησεις για εγκυμοσυνη . ελπιζω να γυρισω ενημερωμενη και να σε φωτησω και σενα τεκνο μου :P :P :P
αντε με το καλο κοπελαρα! κ ευχομαι να μη προλαβεις να κανεις πολλες ερωτησεις και να τα δεις...εμπρακτα!