Βρε χαζό, δηλώνω έτσι για μην κινώ υποψίες οπότε γυρίζω ανενόχλητη! Τα σιγανά ποταμάκια, που λένε..
Printable View
Βρε χαζό, δηλώνω έτσι για μην κινώ υποψίες οπότε γυρίζω ανενόχλητη! Τα σιγανά ποταμάκια, που λένε..
Καλημερα κουκλαρες μου!
Τι κανετε? Ολα καλα με την ζωη σας?
Σημερα πρωι πρωι ψαχναμε κασκωλακι για την μικρουλα μου! Τελικα δροσισε!!!
Βεβαια καιρος ηταν!
Μπαρμπιτααααα αντε καλε μας ελειψες!!!!
Βασια εσυ εχεις δικαιολογια με το μπεμπε! Ελπιζω να εστρωσε λιγακι το προγραμμα της!
Οι υπολοιπες κοριτσαρες ομορφες, ζουμπουρλες, ζουζουνες πως ειστε?
Τι σχεδια κανετε για τα Χριστουγεννα? Ή ειναι νωρις ακομη? Παιζει κανενα ταξιδακι?
Καλε εμεις εδω οι βορειες θα κανουμε καμια συναντηση?? ε?
Λοιπον μας μενουν 2 Σαββατα και 2 Κυριακες μεχρι τα Χριστουγεννα!!! Τι λετε? Ποτε σας βολευει? 11 με 12 ή 18 με 19? (εμενα με βολευει περισσοτερο 11 ή 12 πρωι, αλλα οπως βολεψει καλυτερα τις περισσοτερες, επισης στις 18 δεν με βολευει καθολου). Ποιες θα ρθειτε? Αντε να κανονισουμε!
Λειπει ο οργανωτης μας και δεν μπορουμε να συντονιστουμε! Που εισαι Μπαρμπιτα? Οεο?
Ναταλιτσα εσυ θα εισαι εδω ή στην αλλη πολη σου? Πριν φυγεις να κανονισουμε να σε δουμε!
Φετος απολαυσα το προνομιο να εχω κορες! Τις καμαρωνα να στολιζουν το δεντρο και το σπιτι!!! Αφου στολισανε μαζι το δεντρο, μετα η μεγαλη μου εστρωσε τα χριστουγεννιατικα: καρεδακια, σεμεδακια, και πιατελες με κερια και στολιδια σε ολο το σπιτι!!!! Και τα εκανε παρα πολυ ομορφα! Και εγω... κυρια! :P καθομουν και το απολαμβανα!!!
Και οπως τονισε και πιο πανω η νεοτατη tide για την δικη της κορουλα, (που μας ριχνει σταχτη στα ματια με την ηλικια της) και η μικρη μου αλλαζει συνεχεια τα στολιδια στο δεντρο!!!! Εχτες στολισε επανω και 2 μπαρμπι και 2 γουινκς, μετα εβαλε και πλειμομπιλ και ζωακια!!!!Πλακα εχει!
Μου θυμισε την Νταλια απο το παραπεντε που αλλαζε τα στολιδια και εβαζε τα απο πισω μπροστα για να μην στεναχωριουνται!!! χαχα
Απο διατροφη ...@@#$@# Εχω ανεβει στην δεκαδα του 9 παλι...:( :( Απο Ιανουαριο θα ξαναρχισω την διατροφη της Πεννυ αλλα μεχρι τοτε προσπαθω να αποφευγω τα παχυντικα... προσπαθω... οχι οτι τα καταφερνω...:P Αχ!
Γιατι να ειμαι τοσο εθισμενη με το φαγητο??? Γιατι? Δεν μπορουσα να μαζευω γραμματοσημα ή τηλεκαρτες? Αποξηραμενα λουλουδια ή συλλογη με ωραιες φωτος? Ειναι αναγκη να εχω συνταγες και ορεξη για φαγητο??? ε? Κλαψ....
Αυτα!
Σας αφηνω για τωρα...
Να εχετε υγεια, καλη διαθεση, χαμογελο, και να μη βρεθει κανενας σημερα στον δρομο σας για να σας την σπασει!!!!!
φιλακια ομορφουλες!
στον ομορφουλη της παρεας θα τα δωσω εγω προσωπικα! ;)
'Ωστε η "Μπαρμπίτα" είμαι ο οργανωτής ε;
Εγώ φταίω που και στην Πέννυ μίλησα για αποχαιρετιστήρια του 2010 συνάντηση
και στη Μπαρμπίτα σου,τα ελάχιστα λεπτά,που μιλήσαμε στη γιορτή της!
Και μάλιστα βάζοντας προτεραιότητα τα παιδιά σας σκέφτηκα να πάμε
στο «CHRISTMAS MAGIC CITY» στην HELEXPO...Αλλά ποιός με υπολογίζει;
http://allforchristmas.files.wordpre...10/happy-1.gif
Όχι πως είναι κάτι φοβερό...Καμία σχέση με την Ονειρούπολη Δράμας!Εξάλλου πόσο παραμυθένιο
να'ναι το τσιμέντο;Έχουν κάτι ωραία σπιτάκια γύρω γύρο για να ορίζουν το χώρο(αυτά θα τα ήθελα δικά μου)
ένα μίνι λούνα παρκ,μίνι παγοδρόμιο και κάτι ξύλινα σπιτάκια στη μέση,που πουλούν γλυκίσματα.Έχουν και μια παράσταση...
Τέλος πάντων...Περνώ από κει μέσα κάθε μέρα για τη σχολή!Έχω ζήσει όλη τη διαδικασία με τους εργάτες
από την πρώτη βίδα μέχρι το τελείωμα...Απ'το τίποτα,κάτι είναι για τα παιδιά...Υπάρχει και η Αριστοτέλους φυσικά!
http://allforchristmas.files.wordpre...rabpresent.gif
Αυτό το Σ/Κ δύσκολα εγώ...Το άλλο πάλι μάλλον θα φιλοξενώ έναν φίλο μου...Δεν ξέρω...
Λίγο καλύτερα πάντως για μένα το άλλο...Δες Νεκταρινέλι πότε μπορείτε εσείς να αρχίσω τα τηλέφωνα.
Η νέα διπλομάνα δε νομίζω να το σκεφτεί καν...Και της έχω και το δώρο,που ξέχασα να πάω στην κλινική(άσχετο)
http://allforchristmas.files.wordpre.../10/hooray.gif
Καλό θα ήταν να συναντιόμασταν στα κοντά πάντως γιατί μετά πάμε για τη βάφτιση,τέλη Φεβρουαρίου πάλι...
Ένα τραγούδι για την Παλίρροια και τα Παλιρροιόπαιδα!
Για κάθε φορά,που σε μαλώνω!Της εποχής μας,γριούλα μου!
--->http://www.youtube.com/watch?v=8TPkX-d7VqA&feature=related
Καλημερούδιαααααααααααααα ααα
καλημέεεεεεεεεεεερα! Μια όμορφη κρύα μέρα ξεκίνησε κι ελπίζουμε στα καλύτερα!
Μετά την νότα τρυφεράδας που πήρα από το σκληρό και αμείλικτο Νατάλι, της αντιγυρίζω το τραγουδάκι με τίτλο ¨μη με μαλώνεις" για όποια παρατυπία διαπιστώσει αυτές τις μέρες...έχει βάλει και το τσομπανόσκυλο τη Ζωή να με φυλάει και σε άλλα τόπικσ,΄οπότε θέλοντας και μη προσέχω...
Με το θέμα κιλών δεν πάω και καλά, δεεδομένου ότι σχεδόν κάθε μέρα προσθέτω και μια δική μου πινελιά στο διαιτολόγιο της δόλιας επίστήμονος..εχτές έβαλα 4 μπισκότα, σήμερα μια γωνίτσα σπανακόπιτα, αύριο..ποιος ξέρει! Ποιο κλίκ;;;;;Ομοβροντία να συμβεί, το ξεροκέφαλό μου αδυνατεί να πειθαρχήσει αυστηρά στις εντολές της διαιτολόγου..άρα, με βλέπω την άλλη Πέμπτη να μετρώ άνοδο αυτή τη φορά...
Κατά τα άλλα, προετοιμασίες χριστουγεννιάτικες..αναζητ ώ συνταγή για κουραβιέδες, όως τρισχαριτωμένα τους ονομάζει το μικρό μου (μελομακαρονα έχω και γίνονται πάντα τέλεια), λέμε μήπως περισσέψει κάνα φράγκο να πεταχτούμε για κανένα τριημεράκι στο χωριό (καρπενήσι) αν χιονίσει..ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τη γιορτή της μικρής, ράβοντας τη στολή της χιονούλας και λέγοντας και ξαναλέγοντας το ποίημα, ναι, Νατάλι, δεν το ξέχασα, το συζήτησα με τη μεγάλη...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ας το έπαιζε υπεράνω...θέλει να πάω(τουλάχιστον, εγώ, όπως μου είπε) στους αγώνες (όχι, βέβαια από τοπρωί)
Αυτά κοριτσάρες...περιμένουμε νέα της ΄Βαρβις που χαθηκε..
σας φιλώ
Kαλημέρα και από εμένα.
Νεκταρία, δεν κανονίζεις για αυτό το Σάββατο να γίνει μια μάζωξη?
καλημέρα...Τσοπανόσκυλο...άο υτσ..με πλήγωσες μπαμπέσα...
Ελπίζω να είσαι όλοι καλά...εγώ κεφάκια έχω όπως πάντα....
Και αύριο καρπώνομαι ακόμη ένα χρόνο στην πλάτη μου...
Φιλάκια πολλά σε όλους ..
ʼντε, Ζωούλα, να ανεβαίνουμε ηλικιακά ..έτσι όπως πας θα με φτάσεις κιόλας!!!!!!!!!!!
Ναι Μάρω μου...δεν με πειράζει που μεγαλώνω..I like it....:smilegrin:
Αφιερωμένο στα μεγαλώματα μας...
--->ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ : ΜΕΓΑΛΩΣΑ
Στίχοι/Μουσική:Χάρις Αλεξίου
Στο τέρας της πόλης
Ήπια φόβο πολύ, ήπια μόλυνση, ήπια ψέματα
Κατάπια λόγια λιπαρά
Ξεγλίστρησα από τον πόθο μου να μάθω
Κορόιδεψα την δίψα μου να δω ... γιατί είμαι εδώ
Μεγάλωσα
Με αισθήματα χημείας, με στυλ δοσοληψίας
Με βλέμματα συμπάθειας και άσκοπης προσπάθειας
Να είμαστε καλοί
Εμείς;
ʼλλο εμείς, άλλο εμείς...
Πάντα γι άλλα μιλάμε- Πάντα γι άλλους
μιλάμε έτσι δεν πονάμε έτσι ξεχνάμε
Μεγάλωσα
Τέρας της οικογενείας
Ανούσιας ευγένειας ψευτο- υποταγή
Ηθοποιός παιδί στο ρόλο του μεγάλου
Δεν μιλάω για βία, μιλάω για βιασμό
Να ζεις την εφηβεία σημαίνει πόλεμο
Με μια εφηβεία λάσπη, στο σιχαμένο άστυ
Ενήλικας νευρωτικός
Μεγάλωσα ... Σύνδεση otenet
Γλυκά από το Pallete,
Μετά Silhouette
Σκεπάζουμε τους πόνους με φαί
Τα όνειρα σε σύνθλιψη αργότερα η κατάθλιψη
Φρικιό του Εγώ με τσαμπουκά ναυάγιο
Πάμε γι άλλα μια ζωή πάμε γι' άλλα
Βάλτο στα πόδια- πονάει πολύ
Σε φτύνω σε φιλώ- δεν σε πάω μα σ' αγαπώ
Παράνοια- διάνοια- επιφάνεια
Επιφάνεια- επιφάνεια- επιφάνεια
Στεριά- Πιάσαμε στεριά
Δάκρυα καφτά μου δάκρυα
Ο πόνος μαλακώνει
Δάκρυα ... Καλά μου δάκρυα- Βιολογικός καθαρισμός
Πάντα γι άλλα μιλάμε- Πάντα γι άλλους μιλάμε
έτσι δεν πονάμε έτσι ξεχνάμε
Μεγάλωσα
Αγάπη πριν το άλφα
Και κάτω απ' το μηδέν το υποσυνείδητο μου
Το χώμα λασπώνει
Τους σάπιους καρπούς ανακυκλώνει
Μεγάλωσα
Μα το παιδάκι κλαίει,
Δεν είναι γιατί φταίει δεν έχει που να πάει
Τα νύχια του μασάει και βρέχει τα σεντόνια
Καλά να πάθει Καλά να πάθει- Καλά να πάθει
Η μάνα του φωνάζει
Του δίνει γάλα, το μαλώνει
Έτσι πια το μεγαλώνει
Πάντα γι άλλους μιλάμε έτσι δεν πονάμε έτσι ξεχνάμε
Μεγάλωσα θα πει να κάνεις το παπί
Να ζεις στην απουσία
Να γίνεις εξουσία
Να μάθεις να γελάς
Και να παραφυλάς
Να παίρνεις αποφάσεις
Να απαγορεύεται να χάσεις
Μεγάλωσα σημαίνει
Να ζεις με αυτό που σ' αρρωσταίνει
Να χτίζεις κι άλλα κεραμίδια
Να βγάζεις τόνους στα σκουπίδια
Να ρίχνεις σ' άλλους τα άδικα
Να βλέπεις πρωινάδικα
Να ακούς πιστά τις αναλύσεις
Να αιμοδιψάς για ειδήσεις
Να λες yew να λες no
Να συνηθίσεις τα πορνό
Να πολεμάς στον καναπέ
Να μη μπορείς χωρίς φραπέ
Πάντα για άλλους μιλάμε ...
Μεγαλώνω θα πεί να 'ρχεται η ανατροπή
Οι καιροί να στη φέρνουν
Τα μυαλά σου να γδέρνουν
Να ζητάς να κουρνιάσεις
Να βρίσκεις οάσεις Στις ψυχώσεις των άλλων
Που έχουν για περιβάλλον
Ίδιες φάτσες με σένα
Γόνατα λυγισμένα
Όνειρα ξεχασμένα...
Χαλάλι οι στροφές που έριξα!Quote:
Originally posted by tidekpe
ναι, Νατάλι, δεν το ξέχασα, το συζήτησα με τη μεγάλη...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ας το έπαιζε υπεράνω...θέλει να πάω(τουλάχιστον, εγώ, όπως μου είπε) στους αγώνες (όχι, βέβαια από τοπρωί)
http://img137.imageshack.us/img137/4000/2wdmt1t.gif
Nadine μου οι φωτο που μου ζητησες
και η δευτερη που μου ζητησες
με εφαγε η λογοκρισια
Αχ παει η barnie!!!! Γέρασε... πάχυνε... χαλάρωσε..... Φέρτε έναν πλαστικό (χειρούργο εννοώ) καλέ!!!
Καλημέρα,Αννούλες του χιονιά!
Ευτυχώς ψύχρανε λιγουλάκι,να μη διαψευσθεί κι ο στιχουργός!
Χρόνια πολλά στο Νεκταρινοσποροκουκλάκι μας!
Το φωτεινό χαμόγελο,που λάμπει στη προσωπάκι της,να μην την εγκαταλείψει!
Σήμερα το μουσικό μου ταξίδι ξεκινά με το νέο τραγούδι του Μάλαμα,που μόλις χθες κυκλοφόρησε:
--->ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ : ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ
Πάω να χαθώ στον κόσμο μήπως κι εγώ βρω τον εαυτό μου...
Να έχουμε όλοι μια υπέροχη μέρα!Καλή δύναμη σε ό,τι καλούμαστε να διαχειριστούμε!Φιλάκια!
Χρόνια πολλά,δημιουργικά,υγιή κι ευτυχισμένα
για το πιτσοκόριτσό μας,που γίνεται σήμερα
κατά ένα χρόνο νοστιμότερο κι απολαυστικότερο!
Εύχομαι η μέρα σου να ξεκίνησε με χαμόγελο,
τηλεφωνήματα,φιλιά κι αγκαλιές αγάπης
κι έτσι να συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσεως!
Φιλάκια γιορτινά!
hello...Ευχαριστώ πολύ Ναταλάκι μου όντως η μέρα έχει αγκαλίτσες και φιλάκια
εάν και είμαι στη δουλειά...Σήμερα λοιπόν 31 τέλεια!!!!!
και πάλι ευχαριστώ και σε σένα εύχομαι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους
που να καταλάβουν τί θησαυρός και πόσο πολύτιμη και μοναδική είσαι!!!
φιλάκια πολλά
Xρονια πολλα καλα και δημιουργικα! Ο,τι ποθεις! :)
ευχαριστώ πολύ One μου να είσαι καλά...
και εσύ ότι ποθείς να το έχεις....
και δεν μιλάω για κιλά κτλ...
απλά ισορροπία και στιγμές ευτυχίας...
φιλάκια και πάλι ευχαριστώ
[quote]Originally posted by NADINE
Καλημέρα,Αννούλες του χιονιά!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑΤΑΛΑΚΙ
Χρόνια πολλά και στην φίλη herts που έχει γενέθλεια χαρούμενα και ευτυχισμένα να είσαι χιλιόχρονη κοπέλα μου ..και ότι επιθυμείς
λυπάμαι που δεν μπαίνω τόσο συχνά αυτές τις μέρες αλλά δυστυχώς γίνεται ένας χαμός στην δουλειά τρέχω και δεν φτάνω..
να περνάτε καλά΄όλες, χρόνια πολλά σε όλες τις Αννούλες που γιορτάζουν ...
συμφωνω απόλυτα φιλάκια πολλά κι απο εμένα..Quote:
Originally posted by herts
hello...Ευχαριστώ πολύ Ναταλάκι μου όντως η μέρα έχει αγκαλίτσες και φιλάκια
εάν και είμαι στη δουλειά...Σήμερα λοιπόν 31 τέλεια!!!!!
και πάλι ευχαριστώ και σε σένα εύχομαι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους
που να καταλάβουν τί θησαυρός και πόσο πολύτιμη και μοναδική είσαι!!!
φιλάκια πολλά
γεια σου και σε σένα Αννεζινάκι σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά...
και για σένα τις καλύτερες ευχές..υγεία ψυχική και σωματική...:blush:
όλα τα άλλα τα παλεύουμε....
Λίγο πριν εκπνεύσει η ημέρα της Ζωής που έπρεπε να τη λένε Αννα, λόγω της ημέρας, να της ευχηθώ ειλικρινά κι ολόψυχα κάθε καλό στη ζωή σου, Ζωούλα μου! Με πολλές πολλές στιγμές ευτυχίας και με πολλές στιγμές ρουτίνας για να ξεχωρίζουν οι ευτυχισμένες....με πολλές επιτυχίες παντού....με πολλές χαρές...και, φυσικά, με πολλές, πλούσιες, ποικίλες πίτσες!
χρονια πολλα και στις εορταζουσες και στη γενεθλιαζουσα :)
κοριτσια να εισαι καλοχρονες , γερες κ ευτυχισμενες :)
φιλουμπες :)
Καλημερούδια,ομορφιές μου!
Κάνει κρύο ή μου φαίνεται;Τουλάχιστον εδώ στο Βορά!
Στην Κρήτη και στο Νότο γενικότερα,θα έχει θερμότερες θερμοκρασίες,
αλλά ποιός τάχα μας θυμάται από κει να μας πει;Αχ...Αυτός ο σεβασμός
της ελευθερίας του άλλου μου σταυρώνει τα χέρια!Οποία κατάντια για έναν Χίτλερ!
Όχι,δε θα συγχιστώ!Είμαι καλά ακόμα και μακριά σας!Σήμερα Παρασκευή
ανέβηκα κι εγώ στην καλή μου...ε...κάτι αρχίσει να γίνεται!Την επόμενη εβδομάδα
ελπίζω να αλλάξω επιτέλους δεκάδα!Ήδη έχει αρκετό καιρό,που τρέφομαι σωστά
(με μικρά διαλείμματα εξωτερικευμένου στο φαγητό θυμού)κι αρχίζει να αποδίδει!
Πώς πέρασαν οι εορτάζουσες χθες τη μέρα τους;Ποιά γεύση,τι άρωμα τους άφησε;
Να έχουμε όλοι μια υπέροχη μοναδική Παρασκευή 10-12-2010!Φιλάκια ζουμερά!
Καλημερα σας!!! Εδώ βρέχει σήμερα!!!!! Μύρισε χειμώνας!!!!
Ναταλύ τι έγινε τελικα με τον γιατρο? εκανες τις εξετάσεις που σου είχε πει? σε ξανάδε από τότε? Αντε να βρει ο νέος χρόνος με κενούργια δεκάδα!!! Χαμηλότερη εννοείτε!
Nαταλακι για να μην εισαι με την απορια,εδω Ηρακλειο Κρητης ο υδραργυρος δειχνει 25 βαθμους,εχει πολυ ηλιο κ γενικοτερα ειναι μια ομορφη μερα! Το βραδακι λενε πως θα χαλασει κ εδω.. :)
Καλημέρα,Πωλινάκι!Πιστεύω πως η επόμενη εβδομάδα θα με βρει με νέα δεκάδα.
Σε δυό μήνες ο δικός μου νέος χρόνος θα δούμε πού θα με πετύχει!
Ελπίζω ζωντανή και χαμογελαστή!Αν και λίγο ελαφρύτερη,ακόμα καλύτερα!
Δεν ολοκλήρωσα ακόμα τις εξετάσεις μου.Η γαστροσκόπηση εκκρεμεί.
Κάνω κουράγιο και δεν παίρνω το χάπι για τον οισοφάγο μου για να δούμε
αν έχω το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού.Η περσινή γαστροσκόπηση,που έδειξε
πως δεν το είχα,έμαθα φέτος πως δεν ήταν αξιόπιστη,καθώς το χάπι επηρεάζει
την κλινική εικόνα.Εντωμεταξύ έχω έναν δράκο μέσα μου εδώ και κάποιες εβδομάδες!
Τέλος πάντων...Όπου όλα κι αυτό!Δεν περιμένω και πολλά πάντως από τον γιατρό μου...
Θα επισκευτώ κάποιον άλλον μήπως βγάλουμε άκρη...Θα σας ενημερώσω όταν πάω.
Εσένα καλά σε διαβάζω Πωλινάκι!Κράτα όσο μπορείς θετικές τις σκέψεις σου!Φιλάκια!
Να'σαι καλά,μονάκριβη μου(έτσι αποφάσισα να λέω τον σιδηρόδρομο username σου)Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Nαταλακι για να μην εισαι με την απορια,εδω Ηρακλειο Κρητης ο υδραργυρος δειχνει 25 βαθμους,εχει πολυ ηλιο κ γενικοτερα ειναι μια ομορφη μερα! Το βραδακι λενε πως θα χαλασει κ εδω.. :)
Και μου στέλνεις ανταπόκριση καιρού ακριβώς από την πόλη,που ήθελα να μάθω!
Ελπίζω ν'απολαύσεις την υπέροχη αυτή μέρα στον ευλογημένο τόπο σου!Φιλάκιαααααααα
Σου εύχομαι να βρείς μια άκρη με όποιο γιατρό και να είναι καλή μου. Και ελπίζω επιτελους να άρχησε η κατηφόρα και για σένα!!!!!! Δεν μας πειράζει αν είναι αργή, φτάνει να είναι συνεχόμενη! Φιλακια
Παντα γλυκια,Ναταλια μου κ ετσι σου ευχομαι να παραμεινεις!!
Μια ομορφη μερα να εχουμε ολοι!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...να είστε καλά...
Και Μαριώ μου σε ευχαριστώ πολύ...Υγεία να έχουμε...
φιλάκια
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Τι ωραία νέα...το Νατάλι άρχισε να κατηφορίζει, το κρύο άρχισε να κατηφορίζει και αυτό που ανηφορίζει είναι η διάθεσή μας (ελπίζω να μην είναι το μόνο, χιχιχι!)
Διαβάζω καλά το Πωλινάκι,ακολουθεί ασθμαίνοντας η Ζωή και η ακατανομαστη που της έλαχε ο κλήρος να ακούει στο νικ:μονάκριβη! ʼκου, μονάκριβη....ενώ εγώ στο άστατο, κυκλοθυμικό:παλίρροια..ελπ� �ζω τουλάχιστον να εκτιμά το ακριβό της βάπτισης η νέα σου αγαπημένη και να μην προσπεράσει αδιάφορα.
Αναμένω την κατάθεση των αντίστοιχων ευχαριστιών και της διάθεσης φιλοφροσύνης προκειμένου να χρυσωθεί το χάπι αγαπητή Μια ζωή μια ευκαιρία..(εγώ έτσι θα σε λέω και ας προσθέσεις στο νικ σου και όλους τους στίχους της Ιλιάδας) Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το Ζωούλι για τις ιδιαίτερες ευχαριστίες, πάντα θα μας ενώνει αυτό το πρώτο πιπεράτο μας αστείο και αποδεικνύει ,όπως έσω προείπει τη λαική μου ροπή για την οποία και ουδόλως ντρέπομαι!!!!!!
Θα ήθελα πολύ να εξαφανιστεί αυτό που σε βασανίζει και σε κάνει να πονάς, Νατάλι μου, αλλά επέιδή αυτό είναι άδεια λόγια (επειδή δεν μπορώ να το κάνω) θα σου ευχηθώ απλώς να πονάς λιγότερο και γρήγορα να τελειώσεις με τις εξετάσεις για να μπεις και στην κατάλληλη θεραπεία!
καλές μου φιλενάδες, σας φιλώ με την ευχή όλα να μας πάνε καλά ή καλούτσικα, τέλος πάντων....θα το ανεχτούμε.
Φιλιά
Χαχαχαχαχα,πραγματικα χειμαρρος αυτο το ποστ και τι ευφραδεια λογου tide! Πραγματικα!
Εμενα ελαχε το "μονακριβη" μην κανεις ζηλειες..Βολεψου με το παλιρροια! Κατι ειναι κ αυτο.. :P
Αντικρουω την ευχη να μας πανε ολα καλα ή καλουτσικα και εμμενω στο ΚΑΛΑ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!
Σ'ευχαριστώ,παλίρροια μου!Το ξέρω πως εννοείς από καρδιάς κάθε σου λέξη!
Είμαι πολύ καλά,αλήθεια!Οι πόνοι είναι πλέον αστείοι μπρος στους παλιούς.
Πιο πολύ η κούραση των 6,5 χρόνων μου βγήκε και μ'έριξε τελευταία,
που είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες(θα μου πεις και πότε δεν ήμουν;)
Κυρίως με κουράζει ο χρόνος,που χάνω μέχρι να συνέλθω...Και το νερό.
Το ευχάριστο είναι πως πέρασε ο θυμός μου για την έκβαση και της τρίτης επέμβασης
και τώρα ξεκινώ από εκεί που ήξερα πάντα μέσα μου πως θα το έπιανα.
Μόνη μου κι απ'την αρχή σιγά σιγά!Τρέφομαι σωστά,σε λίγο θ'ανέβω και στο διάδρομο.
Και προπαντός νιώθω πως έχω αφήσει πίσω μου όλους τους λανθασμένους μου
συσχετισμούς με την τροφή.Τουλάχιστον στον μεγάλο εκείνο προβληματικό βαθμό.
Έχω βρει από καιρό και τον παλιό καλό μη κομπλεξικό εαυτό μου...Είμαι σε πολύ
καλό δρόμο νομίζω!Καμιά φορά με αγχώνει το θέμα της ηλικίας,αναφορικά με το παιδί,
αλλά όπως μπορώ το διαχειρίζομαι κι αυτό!Λίγη τύχη θέλω να βρω τον άνθρωπο μου!
Και υγεία για τους σημαντικούς μου άλλους!Όλα τ'άλλα είναι στο χέρι μου και τα πάμε καλά!
Σας ευχαριστώ όλους για τη ζεστή σας αγκαλιά!Μου δίνετε απίστευτη δύναμη να χαμογελώ!
Είμαι τόσο πλούσια και γεμάτη αγάπη!Ευχαριστώ και τα κιλά μας,που μας έφεραν κοντά!
Όχι, που δε θα αντέκρουες,μονάκριβή της!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Χαχαχαχαχα,πραγματικα χειμαρρος αυτο το ποστ και τι ευφραδεια λογου tide! Πραγματικα!
Εμενα ελαχε το "μονακριβη" μην κανεις ζηλειες..Βολεψου με το παλιρροια! Κατι ειναι κ αυτο.. :P
Αντικρουω την ευχη να μας πανε ολα καλα ή καλουτσικα και εμμενω στο ΚΑΛΑ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!
Ας κάνω λοιπόν ανακωχή...αλλά μην ελπίσεις σε πολλά!Πάντα θα είσαι η μονάκριβή ΤΗΣ...ίσως πολύ αργότερα να γίνεις ΜΑΣ!:wink2:
Τελικά, Νατάλι μου, αυτό είναι, ε;;Μέσα μας..με τόσα χειρουργεία και καταλήγεις στην εσωτερική δύναμη...Δε θέλω να ακυρώσω τη δύναμη της επιστήμης απλά υπερτονίζω αυτή του ανθρώπου.Quote:
Originally posted by NADINE
και τώρα ξεκινώ από εκεί που ήξερα πάντα μέσα μου πως θα το έπιανα.
Μόνη μου κι απ'την αρχή σιγά σιγά!Τρέφομαι σωστά,σε λίγο θ'ανέβω και στο διάδρομο.
Και προπαντός νιώθω πως έχω αφήσει πίσω μου όλους τους λανθασμένους μου
συσχετισμούς με την τροφή.Τουλάχιστον στον μεγάλο εκείνο προβληματικό βαθμό.
Έχω βρει από καιρό και τον παλιό καλό μη κομπλεξικό εαυτό μου...Είμαι σε πολύ
καλό δρόμο νομίζω!