τσουπρες μου οργασμος ποστ βλεπω!!!!!ολο το μεσημερι καθαριζα γαυρο για να τον κανω μαρινατο και βρωμαγα ψαριλα.μολις βγηκα απο το μπανακι μου.
Printable View
τσουπρες μου οργασμος ποστ βλεπω!!!!!ολο το μεσημερι καθαριζα γαυρο για να τον κανω μαρινατο και βρωμαγα ψαριλα.μολις βγηκα απο το μπανακι μου.
μακ ειμαι τοσο χαρουμενη για σενα και για το αποτελεσμα της τοσο σωστης σου αποφασης.παμε για αλλα τωρα πια δεν κοιταζουμε πισω μονο μπροστα στα καλυτερα.
Μακονες τελεια νεα!!!! :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:
Αχ μοναδικη μου Μαρια, τι επαθες... εγω την εκανα την καμπυλη ζαχαρου στο 6μηνο και τα ειδα ολα μπλε! το τι περασα δεν περιγραφετε! ευτυχως δεν του ξερασα αλλα περασα γολγοθα! την αλλη φορα με το πασο σου. εχεις κινδυνο για ζαχαρο? γιατι στην κανουν την εξεταση τοσο νωρις?
Λιλάκι παρόλο που δεν μου αρέσει το ψάρι και η μυρωδιά της ψαρίλας ο γαύρος είναι το μόνο ψάρι που το τρώω μαριναρισμένο. Του βάζω ξύδι και χοντρό αλάτι για να ψηθεί και μετά τον διατηρώ στο ψυγείο με λίγο μαϊντανό και σκόρδο.
το frozen yogurt εγινε ωραιο αλλα την αλλη φορα θα δοκιμασω να το φτιαξω με φρουκτοζη
Πως το έκανες; Εγώ βάζω φράουλες ή μπανάνες, λίγο λεμόνι, γιαούρτι και ζάχαρη άχνη.
Βαριόμουν να πάω γυμναστήριο ή να κάνω οτιδήποτε άλλο γιατί έχει παλιόκαιρο...έτσι είπα να ξεσκονίσω λίγο το ελλειπτικό μου που είχα να ανέβω κάμποσο καιρό. Τώρα είμαι μούσκεμα μιας και έλιωσα τελικά μία ολόκληρη ώρα! Έχω καταρρίψει όλα μου τα προσωπικά ρεκόρ! :roll:
Βοήθησε βέβαια και το σούπερ προγραμματάκι μου στο youtube που με πώρωσε και κοπανήθηκα με όρεξη :lol:
Πάω να μπανιαριστώ και εγώ γιατί μπορεί να μην βρωμάω ψαρίλα αλλά μία ιδρωτίλα την έχω :lol::lol::lol::lol:
Αβάκιον καλό καφέδιασμα αλλοτριωμένο μου!!!!
Κορίτσια εγώ είχα δοκιμάσει frozen yogurt με μέλι και φράουλες και ήταν σούπερ! Θα το κάνω και εγώ σύντομα μου φαίνεται γιατί το είχα ξεχάσει ότι έχω την συνταγή μιαμ μιαμ!
και εγω ετσι το εκανα τζινακιον ομως βρηκα μια νεα συνταγη στο περιοδικο του παρλαρου χωρις παγωτομηχανη που μπορεις να το διατηρησεις και στην καταψυξη.εχει γιαουρτι ζαχαρη ασπραδι αυγου και οτι αρωμα θες.εγω εβαλα ρουμι και το εφαγα με μια φραουλιτσα.
Εγώ δεν έχω παγωτομηχανή, λιώνω στο multi τα φρούτα και μετά χτυπάω όλα τα υλικά μαζί με το μίξερ χειρός. Ο Παρλιάρος έχει πολύ ωραίες συνταγές.
ουτε εγω εχω παγωτομηχανη εχει συνταγη και για παφωτομηχανη και χωρις.
θελεις 350 γρ στραγγιστο γιαουρτι 75γρ ζαχαρη και ενα ασπραδι.
βαζεις σε μπεν μαρι τη ζαχαρη με το ασπραδι και τα χτυπας ελαφρα με τον αυγοδαρτη μεχρι να ειναι ζεστο το μειγμα.το κατεβαζεις απο τη φωτια και το χτυπας στο μιξερ για 5 λεπτα να γινει μαρεγκα.ανακατευεις και το γιαουρτι και οτι αρωμα θες και μετα καταψυξη.βγαλτο 5 λεπτα πριν να το φας.
Ξέχασα να σας πω ότι η μητέρα μου είπε στην αδερφή μου να της φτιάξει μία μικρή ξύλινη ταμπελίτσα για να την βάλει στην καγκελόπορτα του εξοχικού που θα γράφει επάνω "Προσοχή, ο σκύλος φοβάται"!!! :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τώρα που η Πουπέ έχει άγριο πανκ λουκ μπορεί και να τρομάξει κανέναν ανυποψίαστο περαστικό :lol: