βγαινουν και σε αλλα μεγεθη?Quote:
Originally posted by Eli
Και ιδού τα λαλαγγόσπιτα! :lol::lol::lol:
Printable View
Originally posted by Eli
Να μαι και πάλι! Μόλις έφαγα το τελευταίο γεύμα της ημέρας και είπα να δω τι κάνετε. Μάλιστα, έβαλα εκτός από κοτόπουλο και δύο φέτες κασέρι, για να νοστιμίσει. Μαθαίνω, Eli μου, σιγά σιγά..
Χαίρομαι που η αλλοτριωμένη παρέα μεγαλώνει. Εύγε, τέκνον Γλαύκη!
Η αλλοτρίωσή μου έχει προχωρήσει ανησυχητικά... Πριν τον καφέ, επισκέφτηκα ένα μαγαζί με είδη υγιεινής διατροφής και πήρα υγιεινά πραγματάκια, όπως αποξηραμένα φρουτάκια κλπ. Ο ιδιοκτήτης θέλησε να με κεράσει το κατιτίς του και απάντησα όχι ευχαριστώ, κάνω συγκεκριμένη διατροφή!
Τώρα θέλω να μαγειρέψω, αλλά βαριέμαι βραδυάτικα. Έχει περισσέψει και μια μερίδα κοτόπουλο. Μπορώ αύριο να κάνω γρήγορα ένα ρυζάκι και να περάσω. Αλλά με τρώει.. Δεν είναι μόνον ο χρόνος παρασκευής του φαγητού, το θέμα είναι και ποιος περιμένει να ψηθεί. Μάλλον θα το αφήσω για αύριο, που θα έχω άφθονο χρόνο.
Α! Πήρα και ιπποφαές και έφαγα τέσσερα σπυριά. Έχει απαίσια γεύση. Αυτά τα νέα των τελευταίων ωρών.
ʼβα παιδί μου δεν σε αναγνωρίζω!:crazy:
Αυτό δεν είναι αλλοτρίωση μετάλλαξη είναι :lol:
Υ.Γ. Τo τυράκι με φειδώ ε; :lol:
Τον πηρα.δεν ηταν πολυ εγκαρδιος.του ειπα να βγουμε την κυριακη αλλα ειναι στην πατρα και θα γυρισει μετα την τεταρτη το πιο πιθανο.θα με παρει αυτος οταν κατεβει λεει.
Λίλα ελπίζω να εννοείς μικρότερα μεγέθη και όχι μεγαλύτερα! :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Originally posted by Eli
Με φειδώ, Eli μου, αλλιώς θα με φάνε τα μαύρα φίδια! :saint:
Λίλα μου, εσύ έκανες την κίνησή σου. Τώρα το μπαλάκι είναι στη δική του μεριά.
Λίλα μου ελπίζω να σε πάρει σύντομα ώστε να μπορέσεις να του μιλήσεις από κοντά. Όπως και να χει έκανες την κίνηση σου.
Πως νιώθεις;
Λίλα νομίζω ότι επειδή έχεις τη μύγα μυγιάζεσαι, τι εννοείς δεν ήταν εγκάρδιος; Τι να κάνει, να ρίξει βεγγαλικά; Μπορεί να ήταν έτσι επειδή δεν το περίμενε αυτό το τηλεφώνημα και ξαφνιάστηκε.
Ψαχνω για ξυραφι να κοψω τις φλεβες μου.
ʼσε τα ξυράφια κατά μέρος και να χαίρεσαι που βρήκες την τόλμη να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, ανεξάρτητα από την έκβαση. Τι ήθελες, να ζεις με την αμφιβολία; Υπομονή μέχρι την Τετάρτη. Και σκέψου πως, ακόμη και αν ένιωσες ότι είναι αρνητικός, μπορεί στο μεταξύ να το ξανασκεφτεί υπέρ σου..
Ψυχραιμία μανάρι μου, ψυχραιμία!
Έχετε καιρό να μιλήσετε σίγουρα θα ξαφνιάστηκε από το απρόσμενο τηλεφώνημα.
Δεν θέλω να αρχίζεις να βασανίζεσαι περιμένοντας πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνο...
Λίλα κάντο με ασπιρίνες γιατί στη 2η ασπιρίνη θα νοιώσεις καλύτερα και θα πας για ύπνο! :lol:
Μπορει να ηταν με τη γκομενα και να ηταν ψυχρος.δεν ξερω.
Πολύ πιθανό να μην ήθελε να δώσει δικαίωμα.
Μπήκα να σας πω μια καληνύχτα και βλέπω το πάρτυ καλά κρατεί!
Δε γίνεται να χάνω την εβδομάδα την ενδεχομένως πιο αστεία κι από αυτήν της Φτουτάτης!
Κάπου σε Λιλοτηλεφώνημα πέφτει το μάτι μου και δεν ξέρω αν πρέπει να υποψιαστώ αυτό που ποθώ!
Αλλοτριώσεις,λαλαγγόσπιτα κι ένα σωρό χάχα μπούχα!Ντροπή σας που γλεντάτε χωρίς εμένα!
Παρόλ'αυτά για να σας δείξω πόσο ανώτερος άνθρωπος είμαι θα σας δώσω άλλη μια Τζινομέρα!
Πάω να ξαπλώσω.Δεν ξέρω αν μιλήσουμε εντωμεταξύ...Ίσως μπω απ'το κινητό κάποια στιγμή
για ένα γειά...Να μου σας προσέχετε και να έχετε ένα εξίσου μ'εμένα όμορφο Π/Σ/Κ!Τζινάκιαααααα