Καλό ταξίδι Ναταλία! Να περάσετε ονειρεμένα!
Όσο για μας μείνε ανήσυχη! :lol: Δεν θα είμαστε καθόλου καλά παιδάκια χιχιχιχιχι :punk:
Printable View
Καλό ταξίδι Ναταλία! Να περάσετε ονειρεμένα!
Όσο για μας μείνε ανήσυχη! :lol: Δεν θα είμαστε καθόλου καλά παιδάκια χιχιχιχιχι :punk:
Ναταλακι καλα να περασεις με το Τηρακι σου στο ταξιδι σας.να υποψιαστεις αυτο που ποθεις μιας και τα λογια σου στη βδομαδα μου με εκαναν να αποφασισω να τον παρω τηλεφωνο.τωρα ποιο θα ειναι το αποτελεσμα απο ολο αυτο δεν ξερω ακομα ομως θα παρω την απαντηση μου ακομα και αν δεν θα ειναι αυτη που θελω.
Mερσούμε!Έχε χάρη που αποκλείεται να διαβάσω τόσες δεκάδες σελίδες όταν τελειώσουν τα σούρτα φέρτα μου
κι η Τζίνιους αποκλείεται να μου στείλει σκονάκι εις βάρος των κολλητών της και του εαυτού της βεβαίως βεβαίως!
Οπότε φοβάμαι πως ό,τι κι αν κάτετε θα έχετε τον ατιμώρητο έστω κι αν δεν έχετε το ακαταλόγιστο...Enjoy!
Αχ!Λιλάκι μου,με την ευχή μου!Να γίνει το καλύτερο δυνατό και για τους δυό σας!
Θα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα!Αχ...θα μπαίνω από το κινητό!Αν κάτι γίνει σημαντικό,
στείλε μου προσωπικό μήνυμα στο φμπ.Εκεί θα το βρω ευκολότερα από τον εδώ χαμό!
ʼντε έφυγα...Να μου σας προσέχετε όλες οι τσούπρες!Σας αγαπώ πολύ κα μου λείπετε ήδη!
Να μας φιλήσεις το Τηράκι! Να περάσετε τέλεια! Και που είσαι; Να ανησυχείς! Να ανησυχείς πολύ.. Τι, δηλαδή, μόνον εσείς θα περνάτε ωραία; Τζάκια!
Μωρε κατσε να με παρει και θα το κανω γιγαντοαφισα στο συνταγμα οχι μονο μηνυμα θα σου στειλω.
H Ναταλία έφυγε;;;;:punk:
Έψαχνα στο google για φωτογραφίες με αστεία μαγιό και έπεσα πάνω σε αυτό:
http://www.funnyfunpages.com/funny_p...hing_suits.htm
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Το μαυρο ειναι ολα τα λεφτα.
Τσούπρες, πάω κι εγώ να την πέσω, όχι τόσο γιατί νυστάζω, αλλά γιατί άρχισα επικίνδυνα να ψάχνομαι για φαί.
Λίλα, αν σου τηλεφωνήσει τελικά, θα τα δούμε τα πυροτεχνήματα, έννοια σου.. Στο μεταξύ, ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να βγάλεις αυτή τη σκέψη από το μυαλό σου. Ξέρω καλά τι σου λέω, τα έχω περάσει. Σκεφτόμουν νύχτα και μέρα, έκανα με το μυαλό μου σενάρια, έπαιρνα το τηλέφωνο μαζί μου ακόμη και στην τουαλέτα και όταν τελικά τηλεφώνησε, δε μπόρεσα να χαρώ τη στιγμή, γιατί ήταν σα να μην ήμουν εγώ. Ήταν σα σε άλλη διάσταση, σα να μιλούσαν άλλοι και όχι αυτοί που είχα οραματιστεί. Επίσης, εσύ το στίγμα σου το έδωσες και σταματάς εδώ. Από δω και πέρα παίξτο άνετη, να είσαι μάλιστα όσο πιο άνετη μπορείς και θα το πιάσει το μήνυμα στον αέρα. Η άνεση είναι κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα. Καλή σου νύχτα και προσπάθησε να το ξεχάσεις όσο γίνεται, εντάξει; ʼστον να σε ξαφνιάσει.
Καληνύχτα και στον υπόλοιπο Τζινόκοσμο! Φεύγω, πριν φάω και το λάπτοπ κι εσάς μαζί και τότε τι θα γίνω; Τζάκια!
Μόλις είδα τα μαγιώ, με φαντάστηκα κάπου εκεί γονατιστή, με ένα ψαλίδι στο χέρι... :lol::lol:
Τσακ! :punk: Ούπς, συγνώμη, κύριε, σας έπεσε το μαγιώ σας... :saint:
Καληνυχτα αβα!!!!!θα προσπαθησω να σταθω στο υψος μου.οσο για το φαγητο οταν πεινας προσπαθησε να πιεις κατι πρωτα και ισως να ξεχασεις τη λιγουρα.
Καληνύχτα ʼβα μου όνειρα γλυκά!
Τελικά οι φωτογραφίες έκαναν την δουλειά τους :lol:
Μέχρι και η ʼβα ξέχασε για λίγο το φαί! :lol:
Να δούμε τώρα πως θα κάνουμε την Λίλα να ξεχάσει το τηλέφωνο :crazy:
Αν παθω αμνησια κατι κανουμε.οποτε βρειτε κατι βαρυ και κοπανατε στο κεφαλι.