-
Στη Λίλα να δείξετε τους ίδιους, αφού πρώτα τελειώσω τη δουλειά μου, με το ψαλίδι... Νομίζω αυτό θα έχει αποτελέσματα. Τηλέφωνο; Ποιο τηλέφωνο; Περίμενα εγώ κανένα τηλέφωνο; Αχ, ναι καλέ, αλλά τα λέμε μετά τα του τηλεφώνου, γιατί πρέπει να μελετήσω πρώτα κάτι.. :bigsmile:
Καληνύχτα, κοριτσάκια μου! Πάω να χωθώ στα σκεπάσματά μου. Φοράω χοντρές κάλτσες, κολάν, μάλλινη νυχτικιά και μάλλινη μπλούζα από πάνω! Η πεμπτουσία του αισθησιασμού! Τζάαακιαααα!!!
-
-
Δεν θυμαμαι αν σας ειπα οτι πριν ενα μηνα περιπου ανακαλυψα οτι μου σουφρωσαν ενα ζευγαρι φουξια camper πλατφορμες που ειχα φορεσει μονο μια φορα.
-
Κρίμα Λίλα μου για τα παπουτσάκια σου, πήγαν αφόρετα τα καημένα.
Πάω για ύπνο μαναράκια, άρχισα να χασμουριέμαι πολύ! Στην Ερτ3 έχει ωραίο αφιέρωμα σε ταινίες του παρελθόντος που έφαγαν απαγόρευση :lol:
Τζινάκια πολλά αγαπημένες μου!
-
Καληνυχτα ελακιον καληνυχτα τζινακιον καλη ξεκουραση και ονειρα γλυκα!!!!!παω και εγω για υπνο.
-
Μιλούσα με τη Σοκολατίτσα γι'αυτό χάθηκα. Σας ευχαριστεί πολύ για τις ευχές σας και θα σας τα πει κι η ίδια όταν φτιαχτεί ο υπολογιστής της, ίσως μέσα στο σ/κ. Ναταλία αξίζει όταν μπορέσεις να διαβάσεις τις σελίδες μας γιατί έχουμε όλες ρέντα! Δεν κάνω σκονάκια ούτε τίποτα, scripta manent, να τα διαβάσεις όταν μπορείς! Καλό ταξίδι και καλή διασκέδαση. Τα μαγιώ τα έχω ξαναδεί και είναι άπαιχτα! Λίλα πως έγινε και σου έκλεψαν τα παπούτσια; Καληνύχτα και από μένα και καλό ξημέρωμα. Τζινάκια!
-
κοριτσια εβλεπα ταινια"το ημερολογιο"κ οπως να'ναι ενα κλαμα το'ριξα...
Ναταλακι μου να περασετε καλα,φανταστικα,υπεροχα.αξ� �χαστα!!!Να προσεχεις,σε προσεχει ,ο Τηρης!Τζινακια πολλα πολλα!
Καληνυχτα σε ολες...αν κ δεν βλεπω να καλοκοιμαμαι αποψε...
Λιλακο,ξεχασα!Μην επενδυεις τιποτα επειδη εκανες ενα τηλεφωνο.Μπορει να ακουγομαι σκληρη αλλα εχουν περασει πολλα χρονια κ η ζωη εντωμεταξυ συνεχιζετε.Σιγουρα εναν καφε θα τον πιειτε.Μακαρι να υπαρχει αναπαντεχο ξαφνιασμα κ για παρα περα!Φιλακια κ μην χασεις τον υπνο σου περιμενοντας!
-
Καλημέρα σας πέρα ως πέρα! Ελπίζω να είχατε όλες έναν βαθύ, ικανοποιητικό και αναπαυτικό ύπνο, και εσείς που σας κυνηγάνε τα πρόσωπα του παρελθόντος, και εσείς που σας κυνηγάνε τα γουργουρίσματα του στομαχιού, και εσεις που σας κυνηγάει η κούραση
Ετοιμάζομαι για το σχολείο, έχω πολλή δουλειά αυτές τις μέρες λόγω προετοιμασίας των εξετάσεων των παιδιών, πρέπει να βγάλω θέματα κλπ. αλλά τις βόλτες μου, βόλτες μου! Θέλω να τα προλάβω όλα!
Υγρός και μουντός καιρός, εύχομαι να αλλάξει!
-
καλη σας μερα κοριτσοπουλα τι κανετε? Κουκλες μου δεν εχω ζαχαρο κ δεν ξερω γιατι στο τριμηνο θελει να την κανω την καμπυλη.Το μονο σιγουρο οτι δεν μπορω να την αποφυγω μου ειπε οτι πρεπει να την κανω , αρα θα το υποστω.Σας ευχαριστω για την υποστηριξη ειστε πολυ καλες.Ειμαι στη δουλεια θα ξαναμπω πιο μετα
-
Καλημέρα τζινοκοσμε!!!
Γλαύκη μου αλλοτριώνεσαι και εσύ? Παιδια κατεβάζουμε κόμμα "Οι αλλοτριωμένες"???
-
καλημερουδια τσουπρες μου.ασχετο αλλα απο πιο site κατεβαζεται σειρες γιατι εκει που κατεβαζω δεν εχουν βαλει το τελευταιο επεισοδιο του grey's και εχω τα νευρα μου.
-
Καλημέρα. Σας έλειψε ο χειμώνας; Αν μπορούσα δεν θα έβγαινα καθόλου έξω σήμερα αλλά τελείωσε η τροφή του γατούλη και πρέπει να πάρω γι'αυτό βγάζω παλτά, πουλόβερ και μπότες για να ντυθώ! Το χέρι μου είναι τύπου κουλό σήμερα, για πρώτη φορά με πονάει στον ώμο χωρίς να το κουνάω καν, ενώ μέχρι σήμερα με πονούσε σε συγκεκριμένες κινήσεις, προφανώς επηρεάστηκε από την αλλαγή του καιρού.
Λίλα σου έστειλα μήνυμα.
-
Καλημέρα Τζινόκοσμε!!!
Τζινάκι μου στείλε μου και εμένα γιατί εχω αγωνία να δω το τελευταίο επεισόδιο από greys...
Ο καιρός έχει ξεσαλώσει για τα καλά! Βρέχει καρέκλες και κάνει κρύο, ευτυχώς από αύριο λένε ότι θα έχει βελτίωση.
-
λοιπον ακουστε τωρα την ιστορια των χαμενων παπουτσιων.πριν 4 χρονια πηρα ενα ζευγαρι φουξια camper πλατφορμες για να παω σε μια βαπτιση.τοτε δεν υπηρχαν οικονομικα προβληματα οποτε δεν με πειραζε να τα ακριβοπληρωσω.εκαναν θυμαμαι 135 ευρω.τα φορεσα μια φορα στη βαπτιση και μετα τα εβαλα στην ντουλαπα γιατι με εκοβαν μιας και τα ποδια μου ηταν τουμπανο απο τα πολλα κιλα.την επομενη χρονια ειχα παχυνει κι αλλο και δεν χωρουσαν ουτε τα δαχτυλα μου μεσα.περσι που ημουν ολο το καλοκαιρι στο κρεβατι η μανα μου αποφασισε να μου φτιαξει την ντουλαπα μου και επειδη τα παπουτσια επιαναν πολυ χωρο τα εβγαλε σε μια βοηθητικη ντουλαπα που εχουμε στο μπαλκονι.το πασχα που ειχα πλεον αδυνατησει πολυ αποφασισα να τα φορεσω να δω πως μου πανε.αφαντα τα πατουμενα.ψαξαμε παντου.τιποτα.εχουμε ενα κλεπτομανη γειτονα οποτε δεν μου φαινεται περιεργο το ολο θεμα μιας και το μπαλκονι συνδεεται με σκαλα με τον κηπο και ειναι ευκολο να ανεβεις και να κανεις τη βρωμοδουλεια σου.
-
Κρίμα Λίλα μου για τα παπουτσάκια σου. Έχω μία ιδιαίτερη σχέση με τα παπούτσια μου. Έχω αρκετά πέδιλα και γόβες που δεν μπορώ να τα φορέσω αυτή τη στιγμή λόγω βάρους και τα έχω όλα στα κουτάκια τους και περιμένω πως και πως να τα ξαναχαρώ. Φαντάζομαι την απογοήτευση σου όταν ανακάλυψες την απουσία τους.