κοριτσια βαριεμαι ατελειωτα και ολο σκεφτομαι το φαι......
Printable View
εγω μασουλαω τσιχλα για να μην νιωθω αδειο το στομαχι μου.δεν πειναω ομως αυτη η αισθηση του αδειου στομαχιου μπορει να με στειλει στο ψυγειο.
κοριτσάκι μου, σου επιτρέπω να βαριέσαι αλλά για να μη σκέφτεσαι το φαί , σου βάζω homework: "Αφού μελετήσετε προσεκτικά τον περιβάλλοντα χώρο 500 τ.μ , περιπλανώμενες από stand σε stand, ξεχωρίστε τα μαγιώ μου επιθυμείτε, και αρχίστε να δοκιμάζετε! Ζήτω το μπικίνι! Ζήτω το τρίγωνο! Ζήτω το στράπλες! viva liberta!Quote:
Originally posted by *Katie
εγω δεν πειναω αυτο ειναι το προβλημα, οταν βαριεμαι πειναει το κεφαλι μου..:grind:
ευτυχως σε λιγο θα παω να καφεδιαστω και θα ειμαι οκ.
ΑΧ μου κοπηκε βρε Μακ μου να εισαι καλα!!! Που το ξέρεις οτι θελω να παρω τετοιο μαγιω???? μμμ ονειρευομαι!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
κοριτσάκι μου, σου επιτρέπω να βαριέσαι αλλά για να μη σκέφτεσαι το φαί , σου βάζω homework: "Αφού μελετήσετε προσεκτικά τον περιβάλλοντα χώρο 500 τ.μ , περιπλανώμενες από stand σε stand, ξεχωρίστε τα μαγιώ μου επιθυμείτε, και αρχίστε να δοκιμάζετε! Ζήτω το μπικίνι! Ζήτω το τρίγωνο! Ζήτω το στράπλες! viva liberta!Quote:
Σε πέντε λεπτά μαντάμ Katie έχεις φύγει!!!! Και ναι είναι Παρασκευή! Γιούπιιιι!
Νομίζω αυτός ο καιρός μας κάνει να πεινάμε!
Χθες το βράδυ είχα υπογλυκαιμίες και μέχρι τα κουφέτα του γάμου μου θυμήθηκα! :lol:
Έφαγα πέντε έξι και μετα λιγώθηκα! :lol::lol:
και μολις σκεφτομουνα που να είναι η οικοδεσποινα..... και τσουπππ
εγω ηπια χθες το βραδυ μιση κουπα γαλα με ροφημα σοκολατας και το βουλωσα
εφυγα αφη ερχομαι!!!:cool:
Λίλα κρίμα για τα παπούτσια σου που είναι και camper, η αδυναμία μου. Μόνο εάν είναι κλεπτομανής εξηγείται να τα έκλεψε γιατί τι να τα κάνει, που να τα φορέσει, είναι και ιδιαίτερο χρώμα και τα ξεχωρίζεις εύκολα.
Με πήρε τώρα τηλέφωνο ο φίλος μου που με βοηθάει με τους γιατρούς και μου έδωσε το κινητό ενός παθολόγου σε ένα νοσοκομείο για να τον καλέσω και να μου πει πότε να πάω για να κάνω τις αιματολογικές εξετάσεις ελέγχου του σλιβ. Επιτέλους θα δω πως είναι η Β12 και το φυλλικό οξύ!
Αρχισα να ψιλοτρώω πάλι, το πρωί δεν πάει κάτω τίποτα μόνο λίγο γάλα ή χυμός, αλλά από το μεσημέρι και μετά τρώω μόνο ότι μου αρέσει πολύ, με ψιλοζόρι αλλά τρώω. Έχω 5 μέρες ένα παγωτό πύραυλο στο ψυγείο και δεν μου κάνει κέφι να τον φάω.:puzzled:
Και μια και μιλάω για φαγητό...
Μια πολυεθνική εταιρεία στατιστικής, έκανε κάποτε μια παγκόσμια έρευνα, θέτοντας το παρακάτω ερώτημα:
?Ποια είναι η άποψή σας για την έλλειψη τροφής στον υπόλοιπο κόσμο;?
Τελικά η έρευνα απέτυχε παταγωδώς.
Η αιτία;
1. Στην Αφρική, ο κόσμος δεν ήξερε τι σημαίνει ?τροφή?.
2. Στην Ανατολική Ευρώπη, ο κόσμος δεν ήξερε τι σημαίνει ?άποψη?.
3. Στην Δυτική Ευρώπη, ο κόσμος δεν ήξερε τι σημαίνει ?έλλειψη?.
4. Τέλος, στην Αμερική δεν ήξεραν τι σημαίνει ?υπόλοιπος κόσμος?!!!
αν και θα μπορούσα να κοκορευτώ ότι έχω μια μεταφυσική σχεση μαζί σου , ότι βλέπω μέσα στις σκέψεις σου, ότι λέω τον καφέ, διαβαζω την παλάμη και είμαι η μάντισσα Ζαίρα, δεν θα το κάνω! Απλά και ταπεινά, θυμάμαι αυτά που μου λες, ξ ε χ α σ ι ά ρ α!Quote:
ΑΧ μου κοπηκε βρε Μακ μου να εισαι καλα!!! Που το ξέρεις οτι θελω να παρω τετοιο μαγιω???? μμμ ονειρευομαι!!!
εχει δυο κορες ο κλεπτομανης οποτε ευχομαι να μην τα δω μπροστα μου ξαφνικα
Αν πετύχεις καμία κόρη του να τα φοράει απλούστατα θα γυρίσει σπίτι της ξυπόλητη και ξαμαλλιασμένη!