-
Αβάκι μου προσπάθησε να διασκεδάσεις την προσπάθεια σου και να την δεις ως μια στροφή στην υγιεινή διατροφή. Είναι σημαντικό να μην νιώθεις καταπίεση αλλά να κάνεις ευχάριστα τις αλλαγές που χρειάζονται για μπορέσεις να φέρεις ισορροπία στην διατροφή σου.
-
Και αυτό που μου έλεγε ο διαιτολόγος μου στην αρχή είναι ότι δεν τον ένοιαζε αν θα έτρωγα κάτι παραπάνω αρκεί να έκανα σωστά τα γεύματα μου και στην ώρα τους . Αν μετά από αυτό προκύψει κάτι έξτρα ας το φάω δεν πειράζει. Η απενοχοποίηση είναι πολύ σημαντική σε όλη αυτή τη διαδικασία της διατροφής.
-
Γεια σας κορες!Λιλα κ Τζινακο δεν αφαιρειται το χαρατσι λογω εκλογων!Οσοι δεν το πληρωσαν θα το πληρωσουν στην εφορια απο δω κ περα.Κ δεν ξερω μηπως εκει εχει κ τοκους ληξιπροθεσμους.
Τζινα με το χερι εχω κ εγω προβλημα ενω με ειχε σχεδον περασει.Μαλλον φταιει ο καιρος.
Ελι μπορεις να μου πεις τι με πιανει κ το απογευμα τρωω οτι υπαρχει στο σπιτι ενω ολη την ημερα οκ?
Σημερα εφαγα το πρωι 1 αυγο βραστο μιση ντοματα κ ενα κριθινο παξιμαδακι.
Μετα 3 ωρες παλι ενα κριθινο παξιμαδακι κ ενα φλυτζανι φραουλες.
Μετα μεσημεριανο φασολακια με ντοματα πατατες κολοκυθια,μια φτερουγα κ ενα λαιμο απο κοτοπουλο λεμονατο,σαλατα μαρουλι ροκα με μισο παξιμαδι κ λιγη σφελα τυρι.
Κοιμηθηκα λιγο αλλα κ στον υπνο ο νους μου ηταν στο φαγητο.Σηκωθηκα εφαγα ενα φλυτζανι κερασια κ τρια μπισκοταμε σοκολατα κ φραουλα,τιποτα!Τρωω μια ριζογκοφρετα με μια φετα τυρι,τιποτα!εφαγα 6-7 μικρα μπισκοτακια με γεμιση σοκολατα κ συνεχιζω!Λεω να παω να φαω το μπιφτεκι με τη σαλατα που εχω για βραδυνο μηπως κ σταματησω!
-
Μπράβο, βρε κορίτσια, τι καλά να έχεις για όλες τις καταστάσεις τη λύση!
Σε περιόδους δίαιτας, αυτό που πάντα μου την έδινε ήταν η λέξη "απαγορεύεται". Απαγορεύονται τα γλυκά, απαγορεύονται τα αλμυρά, απαγορεύεται το αλκοόλ. Οκ έλεγα, θα το κάνω. Και το έκανα, αλλά για δύο μήνες το πολύ. Πόσο μπορείς να ζήσεις έξω από τις συνήθειες και τα θέλω σου;
Όσο για σήμερα, χαχαχα, το παρεάκι δε θα ξέρει από πού να φύγει! Θα βγάλω μπανάνες και μαχαιροπήρουνα, θα βγάλω κρακεράκια και χαρτοπετσέτες, χαχαχα, σαν να το βλέπω!
-
Γλαύκη μου η αρχή είναι δύσκολη και τρως πολλές τρικλοποδιές. Οι υπογλυκαιμίες δεν περνάνε από την μία μέρα στην άλλη εγώ πάλευα καιρό που δεν μπορούσα να κρατηθώ τα βράδια. Ακόμη και τώρα αν ξεφύγω για λίγες μέρες μετά έχω και πάλι υπογλυκαιμίες. Ξεκινάω όμως και πάλι την διατροφή μου και σε 2-3 μέρες στρώνω.
Κάνε μια σαλάτα ωραία να φας μπας και ηρεμήσεις με τυράκι και παξιμάδι. Βασικά κάνε μία τριάδα μπας και σου κοπεί η υπογλυκαιμία. Ότι και να κάνεις μην πτοείσαι συνέχιζε να κάνεις τα γεύματα σου κανονικά και ας έχεις φάει 1 κουτί μπισκότα.
-
Εμένα οι δύσκολες ώρες μου είναι το βράδυ γιατί για χρόνια γυρνούσα από την δουλειά και μασαμπούκιαζα.
Έτσι όταν άρχισα την διατροφή μου όλη την ημέρα την έκανα σωστά και το βράδυ είχα υπερφαγικές τάσεις τρομερές και πολλές φορές υπέκυπτα και έτρωγα γλυκά, και ότι έβρισκα. Ωστόσο η διατροφή αυτή με βοήθησε να μην παχαίνω ακόμη και αν έτρωγα παραπάνω τα βράδια. Γιατί όλη την ημέρα κρατούσα τον μεταβολισμό μου ψηλά. Γι αυτό σου λέω Γλαύκη μου μην πτοείσαι ακόμη και αν απόψε δεν τα πας καλά, το πρωί που θα ξυπνήσεις κάνε κανονικά το πρωινό σου σαν να μην συνέβη τίποτα, με τον καιρό ο οργανισμός ηρεμεί και οι υπογλυκαιμίες μειώνονται :)
-
Χαρά μου, κράτα γερά! Είναι με τα φεγγάρια μας αυτές οι κρίσεις, όλες το ξέρουμε. Αν δε μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον απόλαυσέ το και παράλληλα ακολούθησε τις οδηγίες της ΓκουρEli! Η αδελφούλα πώς είναι; Έχετε κανένα νέο ή ακόμη;
-
Γλαύκη το φαντάστηκα ότι θα μεταφέρουν το χαράτσι στην εφορία, το θέμα είναι τι θα γίνει με τους λογαριασμούς που είναι σε άλλο όνομα από αυτό του ιδιοκτήτη. Γιατί και η μητέρα μου ενώ έχει αγοράσει το σπίτι της εδώ και 22 χρόνια δεν έχει αλλάξει το όνομα στο λογαριασμό και είναι στο όνομα του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Αν βγάλουν άκρη να με χ@σεις!
Σκέφτομαι μήπως επειδή είχες αιμορραγίες τον τελευταίο καιρό έχει επηρεαστεί και η όρεξή σου και γι'αυτό πεινάς. Προσπάθησε να τηρείς τα τρίωρα και ελπίζω να σου περάσει η αυξημένη πείνα σύντομα. Εν τω μεταξύ προσπάθησε να χορταίνεις με φρούτα και λαχανικά που έχουν λιγότερες θερμίδες.
-
-
Δυστυχως τα νεα της αδελφης μου δεν ειναι καλα.Το προβλημα της εχει "ξυπνησει"ενω παιρνει κορτιζονη σε μεγαλη δοση νομιζω 10 μλ κ την εχει χτυπησει στον πνευμονα.Ευτυχως ξερουν το ιστορικο της το διεγνωσαν σχεδον αμεσως κ δεν ταλαιπωρηθηκε πολυ.Φυσικα σημερα δεν περασε γιατρος κ σιγουρα οχι ο καθηγητης που θα δωσει θεραπεια κ περιμενει απο Δευτερα.
Κοριτσια εφαγα!!!5-6 κερασακια που ειχαν μεινει απο το στολισμα του γλυκου κ τρια κομματια νερατζι γλυκο.Ειμαι ενταξει αλλα νιωθω χαλια που δεν μπορεσα να κρατηθω.Η υπαλληλος μου κυρια.Τα κανει κατα γραμμα οτι της ειπα!
-
Εγώ πάλι Λίλα μου σου αφιερώνω αυτό! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=H9j-xcxpUn8
-
Λιλάκιον προσπάθησε να το δεις λίγο πιο ψύχραιμα το όλο θέμα γιατί σε βλέπω ότι έχεις τσιτώσει και ίσως να μη σου βγει σε καλό. Μην πορώνεσαι, αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει. Αν το σκέφτεσαι συνέχεια στο τέλος θα σε πάρει τηλέφωνο και θα του πεις άι στο διάολο κι εσύ κι ο γρύλος σου! :lol:
-
γλαυκη μην στεναχωριεσαι αν φας και κανενα γλυκακι οσο περιμενεις για την επεμβαση.ειναι και απο το αγχος και επειδη πιστευουμε οτι μετα δεν θα μπορουμε να φαμε.εγω οσο περιμενα πηρα 7 κιλα.
-
ο βασιλης καρρας σε αλλες δεκαετιες με πεθανε.
-
Eli, θεά, με έφτιαξες τώρα!!!