Κι όμως... τα καλύτερα έρχονται... και είναι κοντά...Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλημέρα,ομορφιές μου!
Δεν ξυπνά πλέον χαρούμενο το μωρό σου,Λινταλένια μου...
Printable View
Kαλημέρα,ομορφιές μου!
Όπου καλύτερα,η αγκαλιά σου;(όχι ασφαλώς πως την υποτιμάω!)Quote:
Originally posted by LIDA
Kαλημέρα,ομορφιές μου!
Γιατί από όσο ξέρω άλλη είναι η προσωπική μου αστρολόγα...
Εκτός αν έχεις κι εσύ τα κονέ σου με το σύμπαν και τ'αγνοώ...
Παρεμπιπτόντως τα φιλιά και την αγάπη μας στην Ονειρένια μας
για μια ανώδυνη και ευχάριστη μέρα σπιτάκι της!Σε περιμένουμε...
ρε κοριτσακια τι ωραια που τα λετε, εχετε ολες δικιο, δεν μπορω να το χωνεψω ακομα,
πηγα προχθες σε ενα μαγαζι να παρω ζυγαρια κουζινας γιατι το καμαρι μου την εσπασε την παλια που ειχα και μου λεει η πωλητρια: γλυκακι θα φτιαξεις? δεν πολυκαταλαβα τι ηθελε να μου πει και της λεω ναι,ναι,
βγαινω εξω και λεω γιατι μου το ειπε αυτο τωρα, οτι δηλαδη εγω αποκλειεται να ζυγιζω το φαγητο που τρωω και οτι πηρα την ζυγαρια για να μετραω την ζαχαρη στο γλυκο που φτιαχνω?........
η στραβος ειναι ο γυαλος η εγω στραβα αρμενιζω..........
μαλλον εγω στραβα αρμενιζω
μπαρμπουνι μου δεν θελω να κανω πλαστικη γιαυτο κοπανιεμαι, δεν με παιρνει αλλο, τωρα που τα δινω σιγα σιγα δεν πολυφαινεται, αλλα αν κανω και δευτερο παιδι δεν θα βγαινει με τιποτα, ουτε που θα τολμαω να το ζητησω, εχω ξοδεψει πολλα λεφτα, δεν μπορω να του πω δωσε αλλα 10.000 να κανω πλαστικη.......
αννα εισαι η χαρα της ζωης, καθε μερα δινεις δυναμη σε ολους μπραβο σου,
για το ναταλακι τι να πω, αφιερωσε παλι, χιλια ευχαριστω,
δεν ξερω τον τελευταιο καιρο κοιμαμαι με ενα σφιξιμο στο στερνο, θυμηθηκα τις παλιες εποχες που εκανα διαιτα, ετσι αισθανομουν και τοτε, απο το ζορι μου να μην φαω με επιανε μπουκωμα......
το γαμωτο ειναι οτι ενω ξερω οτι ειμαι καλα, ο αλλος μου εαυτος με μπουκωνει........., νιωθω ενοχη που δεν κανω πια 6 φορες γυμναστικη αλλα 3, οτι τρωω λιγο παραπανω, φυσιολογικα πραγματα δηλ για μια παντρεμενη εργαζομενη γυναικα αλλα ελα ντε που θελω να τα προλαβω ολα,
δεν γινεται το ξερω και αυτο με αγχωνει.........
πρεπει να βρισκω παντα κατι να αγχωνομαι, δεν μπορω να χαρω τιποτα πια?
ας το καλο συγχηστικα τωρα....
αλλα οπως ειπε και η ναταλια θα τον διωξω τον δαιμονα που θα παει................
βασια μου πρεπει να αποδεχτεις οτι εισαι πλεον μια φυσιολογικοτατη κοπελα, μητερα, συζυγος, εργαζομενη. καμια που τα εχει ολα αυτα μαζι δεν ειναι τελεια. ολες εχουν κυταριτιδα, ραγαδες, πιασιματα, κρεμασμενα δερματακια. δεν θελεις να γινεις τελεια, δεν πρεπει να γινεις τελεια. μια χαρα εισαι. παρτο αποφαση. εισαι οπως θα ηθελες να εισαι. αντι να πας σε ψυχολογο, παρε κανενα βιβλιο ψυχολογιας. πανε βιβλιοθηκη με την βασιλικουλα, παρτην και μερικα παραμυθια να την διαβαζεις τα βραδια, παρε και για σενα μερικα βιβλια που θα σου κανουνν κλικ. Ψαξε στο ιντερνετ για βιβλια και συγκρατησε μερικους τιτλους. θα σε βοηθησουν ολα αυτα να δεις τη ζωη και τη ζωη σου διαφορετικα.
ε, και που εισαι....εκει που κανεις τις διαστημοσυνεδριες, κοιτα μη σε τυλιξουν και σε φορτωσουν ενα καρο προγραμματα...
Καλησπερα σε ολες τις κουκλες!
Καλησπέρα κουκλίτσες,
δεν σας ξέχασα καθόλου μα καθόλου, έτρεχα με μία προγραμματισμένη επέμβαση τη μαμά μου η οποία πήγε καλά, και δεν μπορώ να συνέλθω. Ελειπα από το γραφείο πολλές μέρες. Δεν έχω διαβάσει τι έγινε όλο αυτό τον καιρό και έχω μεγάλη περιπέτεια γιατί αφησα στη μέση έρωτες, καημούς, ξιφομαχίες.... Θα διαβάσω και θα επανέλθω....
Σας σκέφτομαι και ας μην κάνω τσατ.....
Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!
έχω μεγάλη περιέργεια και όχι περιπέτεια.....
alalumaki η γουροουνιτσα ειμαι.πως πας αγαπη μου|??φορεσαμε το μπικινι τελικα π λεγαμε?εγω φορεσα το βρακι μ αναποδα γιατι ξαναπαχυνα.
Λοιπόν έχω διαβάσει μέχρι την 98 σελίδα, δεν ξέρω τι γίνεται μετά ούτε νουβέλα να διάβαζα δεν θα είχα τόση αγωνία, τέλος πάντως πρέπει να φύγω, αλλά θέλω πρώτα να πω στο Ναταλάκι ότι χαίρομαι πολύ για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.... και να της δώσω κουράγιο γιατί έχω ένα συνάδελφο δίπλα μου που έχει χάσει 35 κιλά με σλιβ και είναι πολύ καλά και πολύ ευχαριστημένος, συνεχίζει γιατί έχει πολλά ακόμα. Ολα θα πάνε καλά.... και αν έρθεις Αθήνα θα το κάψουμε!!!! Θα διαβάσω και τα παρακάτω της νουβέλας και θα τα ξαναπούμε.
Να ' στε όλες καλά, καλό ΣΚ !!!
Γειά σου γουρουνίτσα που έγινες κεφτεδάκι..... τι κάνεις, γιατί τα ξαναπήρες ??? τι κάνει ο μικρός σου ?
τα πηρα διοτι σταματσηα τα ρεντουκτιλ.με πιασανε τα ψυχολογικα μου αν θυμασε.εσυ πως τα πας?ο μικρος μια χαρουλα :)
Kαλημέρα,χειμώνα!
Σήμερα σαν να ξυπνήσαμε σε άλλη εποχή...Πολύ τη χαίρομαι την καιρική εναλλαγή κάθε φορά!
Όποια θέλει αγκαλίτσες κάτω από τα παπλώματα,να μου έρθει γιατί δεν είναι το στρώμα μου μονό κι εγώ είμαι πάντα μόνη...
--->ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : ΧΑΘΗΚΑ
"Χάθηκα μέσα στους δρόμους
που μ' έδεσαν για πάντα,
μαζί με τα σοκάκια, μαζί με τα λιμάνια.
Χάθηκα γιατί δεν είχα τα φτερά
και είχα εσένα Κατινιώ,
γιατί είχα όνειρα πολλά και το λιμάνι,
και το λιμάνι είναι μικρό γιατί
ήμουν πάντα μόνος
και θα 'μαι πάντα μόνος "
ʼδοξα έληξε η νουβέλα,Αλαλουμένια μου,σχεδόν πριν καν αρχίσει...Η πληθωρική μας προσωπικότητα
τους τρομάζει τους άντρες φαίνεται,ακόμα κι όταν δείχνουν πως βρήκαν αυτό που και καλά έψαχναν...
Τελικά καταλήγω σ'αυτό που πάντα γνώριζα...Δε θέλουν ισότιμες ελεύθερες σχέσεις,δε θέλουν κάποιον
που να τους εκτιμά και να τους φέρεται όμορφα,να τους σέβεται,να τους κατανοεί και να τους στηρίζει.
Θέλουν την ανελευθερία τους,την καταπίεση,την υποτίμηση,την γκρίνια,ώστε να συνεχίζουν να κηνυγούν
τον μηχανικό λαγό στις κυνοδρομίες κι ας ξέρουν πως δε θα τον αποκτήσουν ποτέ,ωστόσο νιώθουν ευγνωμοσύνη
για το παραμικρό ξεροκόματο,που θα τους πετάξουν στα πόδια,εκείνες που ξέρουν καλά να τους χειραγωγούν!
Ακόμα και οι άντρες-καλά παιδιά,ακόμα κι εκείνοι που από προηγούμενες ιστορίες τους ακόμα φυσούν το γιαούρτι,
ακόμα κι εκείνοι στην τελική αυτό φαίνεται πως αποζητούνε.Οπότε,με τις ευλογίες μου,στην ευχή του Θεού
και στο έλεος των κυριάρχων τους!Οπότε μόνη για πάντα(ησύχασε Λινταλένια μου)κι επειδή δε με δέχονται ούτε στα μοναστήρια
θα με ανέχεστε εσείς εδώ,θα με κανακεύετε όπως ούτως ή άλλως άλλωστε(να πέσει φωτιά να με κάψει αν έχω παράπονο από σας)
και πού και πού θα με αφήνετε να κρατώ τα παιδιά σας,να έχω κι εγώ την ψευδαίσθηση της μητρότητας,που τόσο λαχτάρησα...
Κι επειδή τώρα έπεσε βροχή στα μέρη μου,σας χαιρετώ προς το παρόν...Να είστε όλες καλά και να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!
Αλαλουμένια μου,καλή ανάρρωση στη μητερούλα σου!Να είναι το τελευταίο χειρουργείο,ματάκια μου,γιατί πολύ ταλαιπωρηθήκατε!
Βρε κορίτσια.. δεν γίνεται να σας αφήνω κάπου στις 98 σελίδες και να σας βρίσκω κάτι λίγες μέρες μετά στις 102! Ευτυχώς διαβάζω και γρήγορα δηλαδή...
Καλησπέρα σε όλα τα ρεντουκτιλόπαιδα και μη.. ελπίζω να περνάτε ένα ήρεμο και χαλαρό Σαββατοκύριακο! Θα μου επιτρέψετε να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο Μπαρμπούνι που όποτε το διαβάζω μου φτιάχνει τη διάθεση και τα χαμόγελα πάνε σύννεφο! Να θυμίσω πως από τούδε είμαι απολύτως διαθέσιμη για την συνάντηση που μελετάμε καιρό τώρα αλλά πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο .. χμ... άντε και είμαστε και σε λόγιο τόπικ!
Το αυτό να θυμίσω και στη Βάσια που την διάβασα λίγο πεσμένη και νομίζω πως χρειάζεται ενέσεις αυτοπεποίθησης ενισχυμένες με σταγόνες αφασίας και υπερβολική δόση γούτσου από το αστεράκι της για να συνέλθει! Κάνε βρε Βάσια μου ένα βηματάκι πίσω και δες τι έχεις καταφέρει ως τώρα! Έναν άθλο έχεις κάνει και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη.. καιρός να αρχίσεις να αποδίδεις τα εύσημα στον εαυτό σου, που τα αξίζει και με το παραπάνω μάλιστα!! Και χαλάλι τα σημάδια της μάχης.. δεν μειώνουν την αξία του αποτελέσματος! Είσαι πραγματικά αξιέπαινη..
Ονειρένια μου να σου ευχηθώ με τη σειρά μου περαστικά και σιδερένια, με το καλό να συνέλθεις και να αρχίσεις σιγά σιγά να πραγματοποιείς στόχους και όνειρα! Εύχομαι γρήγορα να μάθουμε νέα σου.
Και τέλος για τη Ντάλια μου.. έχω να κάνω μια δήλωση! Αγαπητέ μου τεντζερούλη.. δηλώνω ευθαρσώς και δημοσίως πως όποιος τολμήσει να ξαναπαίξει με την εμπιστοσύνη σου για τους ανθρώπους θα βρει το μπελά του! Θα του στείλουμε το ζεν αρνί με το ανατριχιαστικό βέλασμα και τις πανίσχυρες οπλές και θα τον τουλουμιάσει για τα καλά! Μην αλλάξεις ποτέ όλα αυτά που μαρτυρούν την εξωγήινη καταγωγή σου.. κι αν κάποιους "λίγους" τους τρομάζουν οι κεραίες μας και η παράξενη γλώσσα που μιλάμε με στόμα και νου.. είναι εκείνοι οι χαμένοι σε τελική ανάλυση! Εσύ πάντα δείχνεις το φεγγάρι.. αλλά εκείνοι συνεχίζουν να κοιτούν το δάχτυλο..
Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο και καλή ξεκούραση σε όλες σας! Φιλιά :)
http://funlist.theanswerto.gr/pic32270-1.jpgQuote:
Originally posted by pennyV
...αυτά που μαρτυρούν την εξωγήινη καταγωγή σου..
Kαλησπέρα,καλό μήνα και καλό μας χειμώνα!
Ο Νοέμβρης μπήκε για τα καλά,τα Τζάμπο ξεκίνησαν διαφημήσεις με αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα
(τι άγχος πάλι ο στολισμός!)και χωρίς να το πολυκαταλάβουμε κατεβάσαμε παπλώματα και χειμερινά επανοφόρια
(όσες τουλάχιστον δε χρειάζονται καινούρια λόγω αλλαγής διαστάσεων).Βασιοσύζυγε,κο� �ράγιο!
Ανάμεσα σε φταρνίσματα,βαρύ κεφάλι,μπουκωμένη μύτη και φόβο μήπως κόλλησα τίποτα στο νοσοκομείο,
έφυγε η χθεσινή στεναχώρια και πεσιμισμός και σα να βάζω τα πράγματα στην ρεαλιστική τους διάσταση...
Ανακαλώ τα χθεσινά λόγια(όχι πως δεν ισχύουν γενικότερα,αλλά είναι άδικο να τα καταλογίζω σ'έναν άνθρωπο,
που ξέρω καλύτερα και κατανοώ).Είναι και οι άντρες άνθρωποι,με τις φοβίες και τις αδυναμίες τους,τη δυσκολία τους
να χειριστούν κάποιες καταστάσεις και ασφαλώς το δικαίωμα τους στην επιλογή του τι προέχει στη ζωή τους να έχουν.
Είμαι καλά,δεν χάνω την πίστη μου πως όλα γίνονται για το καλύτερο μας και πως η ομορφιά στο τέλος κερδίζει πάντα!
Σήμερα είναι πολύ σπουδαία μέρα για μένα,αν και δεν την περνώ όπως την περίμενα...Η ουσία της δεν αλλάζει...
Να έχουμε όλοι έναν υπέροχο Νοέμβρη!Νομίζω το τραγούδι του Παντελή τον επισφραγίζει...Τα παγωμένα φιλιά μου...
--->ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ : ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΜΗΝΑΣ