ασε μονο που σκευτομαι το πρωινο μπαλαμουτι του ντοκτορ ξενερωνω αλλα τι να κανουμε, ε ρε τι τραβαμε και μεις οι γυναικεςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςς
μακαρι αντε να δουμε χιχιχ
Printable View
ασε μονο που σκευτομαι το πρωινο μπαλαμουτι του ντοκτορ ξενερωνω αλλα τι να κανουμε, ε ρε τι τραβαμε και μεις οι γυναικεςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςς
μακαρι αντε να δουμε χιχιχ
χαχαχαχχα εχεις δικιο μωρε αλλα τι να γινει...εγω παιρνω και τον δικο μου μαζι κ νιωθω πιο χαλαρη...λενε κ ασχετα-σχετικα "να σου πω σταση για κορη" "τι να πεις τα ξερω γιατρε αλλα δε μαφηνει" χαχαχαχα
εχω πλακατζη γυναικολογο, ευτυχως ειναι φαν των φυσιολογικων τοκετων κ εχει ξεγεννησει πολλες φορες αδελφια, ξαδελφια κτλ..
ε ναι δε γινεται διαφορετικα, αντε ας παει κ ααυτοοοοοοοοοοοοοοοοο
καλο ειναι που εχεις γυναικολογο πλακατζη τουλαχιστον ε.... καπως πιο χαλαρα!
:P :P :P
βρε συ τον παιρνεις τηλ κ μες το χαμογελο σου λεει "ειμαι χειρουργειο τωρα αστερι μου, να σε παρω σε λιγο?!?!"
στη δικια μου γεννα θα του πω να κλεισει το κινητο αλλιως θα τα παρω χαχαχαχαχαχ
δεν ειναι κ τοσο καλο να ειναι διαρκως ετσι...
βρες μου αυτη τη πενηντακιλη και εγω μαζι σου......χαχαχχαχαχαχα:smilegrin:: smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by mitsokolo
ξερω γω ρε φιλε μπας και βοηθησει καπως εχω πολυ προβλημα εκει, αντε και λιγο στον εγγεφαλο :lol: :lol: :lol: :lol:
ευχομαι να χτυπησει κλικακι αλλιως φερτο μου να το πατησω κατω! τ'ατιμο
σκευτομαι να γραφτω γιογκα χμμμμ... επεισης σκευτομαι οτι αμα μου ξαναδιαμαρτηρηθει καμια 50κιλη οτι θελει να χασει τα ΠΕΡΙΤΤΑ ΤΗΣ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ , μα την Παναγια θα φαει μπουνια ! :saint2:
κοριτσαρες μου.....bad και μιτσοκολο μου.....δεν ξερω ποια θα ειναι πρωτη αλλα το ευχομαι και στις δυο απο καρδιας.........:D:D θα ειστε πολυ τρελοτέλειες μανουλες:roll::roll::roll: χιχιχιιχιχιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!
σκεφτομαι οτι ανυπομονω να παω να βγαλω τα ραμματα την Δευτεραααααααααααααααααα!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και οτι ειμαι καλααααααααααααααααα:kiss:
νασαι καλα βρε μαρακι μου τρελλιαρικο!
μολις γυρισα απο γυναικολογο βρηκαμε οινομιομα και πρεπει να βγει με χειρουργειο , αφου βγει μετα απο 6 μηνες μπορω παλι να προσπαθησω για μπεμπε.
μπαινω κιολλας στη διαδικασια να παω να το ξεριζωσω να φυγει και αυτο απ τη μεση, ελπιζω μετα το Πασχα!
καλημερουδια σε ολους...
χριστε μου πως το εγραψα ετσι το ινομυωμα :lol: :lol: :lol:
αχ καταραμενα greeklish!
δεν πειραζει κοπελαρα μου.....καθε εμποδιο για καλο!!!!!!:yes::yes:υπομονουλα και σε λιγο καιρο παλι βουρ στο ψητο:spin::spin::tumble::yes::thumbup:Quote:
Originally posted by mitsokolo
νασαι καλα βρε μαρακι μου τρελλιαρικο!
μολις γυρισα απο γυναικολογο βρηκαμε οινομιομα και πρεπει να βγει με χειρουργειο , αφου βγει μετα απο 6 μηνες μπορω παλι να προσπαθησω για μπεμπε.
μπαινω κιολλας στη διαδικασια να παω να το ξεριζωσω να φυγει και αυτο απ τη μεση, ελπιζω μετα το Πασχα!
καλημερουδια σε ολους...
ναι μωρε κοριτσι τι να κανω τωρα αντε να φυγει απ τη μεση και αυτο, αν και δε σου κρυβω οτι ψιλοξενερωσα ... λεω παλι χειρουργειο? γκρρρ...!
εσυ πως τα πας? βλεπω σφαιρα ε? :love:
ρε αστερι μου μην αγχωνεσαι......ενα χειρουργειο ακομα....και??????σκεψου τον σκοπο αυτου του χειρουργειου ομως......:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: ειπαμε.....ουδεν κακο αμιγες καλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(πω πω τι ειπα παλι????)
καλα τα παω αν και μου την εχουν σπασει τα υγρα τοσεσ μερες.....θελω να μασησωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!! !! την δευτερα το βραδυ θα βγαλω τα ραμματα και θα δω επισημα το νεο μου βαρος.....110 κιλα πριν το χειρουργειο στην ζυγαρια του γιατρου, 102 τωρα στην δικια μου ζυγαρια....θα δω την δευτερα την διαφορα μεταξυ τους να δω τι εχασα οντως......:blush:
αντε ρε κοριτσαρε με το καλο! θα μασουλησεις μην αγχωνεσαι! χαχαχαχαχ
οτι θελησεις απο αποριες ξερεις ε? εδω στους μαστερ-σληβ χαχαχαχα
kalhsperes! mitsokolo μου ευχομαι να απαλαχθεις συντομα ωστε να εγκατασταθει το μωρακι! φιλια κ ευχομαι νασαι δυνατη κ να μη σε επηρεασει καθολου :thumbup: ριξε κανενα τατου...ξερεις εσυ τον τροπο :)
ακομη καθυστερηση εγω...
μακαρι κοριτσακι μου , θα το ψαξω αμεσως να παω να το αφαιρεσω, τι να κανω??? αφου ετυχε τωρα ετυχε! στο μεταξυ θα το ριξω στην γυμναστικη και στην τεχνη! μουαχαχα
καθηστερηση ε? ΧΜΜΜΜΜΜΜ δεσποινης μου! γιαααα να δουμε!!! τι θα δουμε??????? :D :D :D :love: