Quote:
Originally posted by Alma libre
Kοριτσια καλησπερα ........... απο χτες ειμαι χαλια μαυρα .......................για την ακριβεια ξεκινησα κανονικα τις τριαδες μου απο το και ενυσχημενες οχι διαιτητικες .............αλλα ειναι να αδιαθετησω σημερα, αυριο . Απο το μεσημερι ομως και μετα με επιασε μια επιθυμια , λυσσα θα ελεγα για σοκολατα . τετοια επιθυμια δεν με εχει πιασει ή τουλαχιστον ειχε πολυ καιρο να με πιασει. Να σκεφτειτε οτι μια η ωρα τη νυχτα τραβολογουσα τον αντρα μου να βρω κρεπα με σοκολατα να παρω .............. Ειπα οτι σημερα θα αδιαθετησω και θα ηρεμησω αλλα ακομα τιποτα ........... μονο φοβερος πονοκεφαλος με πιανει με την αδιαθεσια ενιοτε και ταση προς εμετο και η ιδια λυσσα για γλυκα και κυριως για σοκολατα ............... τι θα θα κανω, εχω αδειασει τα ντουλαπια .............. σοκολατες βεβαια δεν εχω αλλα οτι ειχα τα εφαγα μετα τις τριαδες ......... οι τριαδες τριαδες ομως!!! εντελως οξυμωρο ............. εχει περασει καμια σας απο αναλογη φαση ;;;; κοντευω να σκασω και μεταφορικα και κυριολεκτικα ............. γιατι οι γυναικες ταλαιπωρουμαστε ετσι ;;;;;
Αλμα μου τι κάνεις κουκλίτσα μου? Και πήγε ο αντρας σου να σου φέρει κρέπα?? τυχερή εισαι..μπράβο...