GT ετσι?Εμενα δυστυχως ολοι μ οι φιλοι την κανανε για σεζον δουλεια
Και περιμενω τωρα να την κανω απο αθηνα να παω στο χωριο μου διακοπες
Printable View
Mισάνθρωπο σε θεωρώ εγώ επειδή όποιος δε σου λέει αυτό που θες να ακούσεις,τον μισείς και θες να πάθει μεγάλες συμφορές.Και τώρα σοβαρά αν θες να κατηγορήσεις κάποιον για την κατάντια σου και τα προβλήματα σου,αυτοί πιστεύω πως είναι οι γονείς σου και το πως σε μεγάλωσαν.Εχεις μόνος σου αυτοπαγιδευτεί σε εμμονές (άλλωστε και εγώ είμαι εμμονικός σε κάποια πράγματα και ξέρω πως είναι αλλά δεν κατηγορώ όποιον δε μου λέει αυτό που θέλω να ακούσω) που δε μου βγάζεις απο το μυαλό ότι έχουν προέλθει από κακή διαπαιδαγώγηση στο σπίτι σου.
Σκεφτομαι οτι οσο καποιοι θα λιωνουν στα γυμναστηρια, εγω θα ειμαι στο νησι για διακοπες και για μπανακια.. χου χου χου :p
Εγω πηγαινα για ενα διαστημα μηνων, τωρα προσφατα τελειωσε η συνδρομη και δεν ανανεωσα, δεν αξιζε για τοσο μικρο διαστημα αφου θα φυγω, κουραζομαι και με τις δουλειες δεν υπαρχει και η ανεση... Απλα κανω διατροφη...με τη λογικη να την συνηθισω κ να την κανω παντα δλδ οχι τρελλα πραγματα. Κατα πασα πιθανοτητα θα ξεκινησω ξανα γυμναστηριο οταν μπει σε μια σειρα η ζωη μ γιατι τωρα ειναι μεταβατικη φαση.
Δεν ξερω τι παιζει και απο που προερχεται αλλα κι εγω σε θεωρω σκληρο και επικριτικο και "ρατσιστη" με τις γυναικες που λεει κ νικ και με τους ανθρωπους γενικα. Ας πουμε να αυτο που δεν σου λεγαμε με τη κιουμπ την αλλη φορα ειναι που εγραφες στο δελφινι πως καταντησε ετσι κ τετοια...η ελεγες οτι αν ειχες μετρια κοπελα θα προσπαθουσες να την κανεις ανθρωπο...οτι αν εχει ατελειες δεν ειναι ανθρωπος; Η ελεγες υπερβαρες κοπελες "αυτο το πραγμα" και γενικα μιλουσες με μισος...αλλο δεν μου αρεσει δε τον γουσταρω καποιον και αλλο να βγαζω τοση απαξιωση και μισος απεναντι του...εχεις θεματακια μισογυνισμου και μισανθρωπιας κυριως επειδη δεν τα εχεις καλα με τη παρτη σου και για αλλους λογους ισως που δεν μπορω να ξερω. Ρωτησες και σου λεω ειλικρινα τι βλεπω.
@nick κοντα θα ειμαστε, εγω Σκιαθο και Λημνο φετος :p
ωραια η σκιαθος ,μπορει να σκασω και εγω κανα τριειμερο το καλοκαιρι.τυχερη σ βρισκω κατα αλλα ;p
Κάντε λίγο ησυχία ρε παιδιά
Διαβάζω.....χοχοχο
Τζανκ φουντ απ'εξω σουβλακια πιτσες κλπ, οτιδηποτε πολυ επεξεργασμενο σε πακετακια σακουλακια πχ μπισκοτα πατατακια μαλακιτσες, τηγανιτα, αναψυκτικα και χυμους και σοκολατες τσαγια οποιαδηποτε ροφηματα με τζαμπα ζαχαρη και υγρες θερμιδες, αλατι, ψωμι, γλυκα. Αν με τραβαει τρωω κανα φρουτακι, γιαουρτι με μελι τετοια πραγματα. Δεν τρελαινομαι ομως μια ατασθαλια θα τη κανω μια φορα στις τοσες. Απο ροφηματα θα πιω κανα καφε με μια κουταλια ζαχαρη τη μερα τοπ. Δεν βαζω πουθενα αλλου ουτε ασχολουμαι με ασπαρταμες και βλακειες. Απο φαγητο δεν τρελαινομαι ουτε εκει, κανονικα σπιτικο, οτι εχει. Αυτα για αρχη επειδη τα κουμαντα με τα μαγειρεματα τα κανει η μητερα μου. Οταν θα αναγκαστω να εχω την ευθυνη εγω (συντομα δλδ) σκοπευω να το προσεξω και αυτο. Αυτα....και νερακι :)