Και μαλακια ειναι και πραγματικοτητα ειναι....
Printable View
Και μαλακια ειναι και πραγματικοτητα ειναι....
ελα ντε!!!!!!Quote:
Originally posted by penelope1985
Ρε Πεταλουδιτσα! Αφου εσυ εισαι παλια καραβανα... τι ανησυχεις? Τοσα κιλα εχεις χάσει... σ'ενα +2 θα κολλησεις?
click μου δεν γραφω εγω μου εκλεψαν τον κωδικο οι χακερ :smug b:
χαχαχαχαχααχαχαχαχα
καλο
:lol::smirk:
Σημερα -100 γρ.
Θαυματουργα τα καλιτσουνακια:duh:
66,5 kg
Καλα κλικ 68 κιλα ρε θηριο!!!!!???
Μπραβοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!:tumble :
Καλημερα
-500γρ
Kαλημερα! Επισημως εχω αρχισε να εκνευριζομαι...
+300 σημερα και τριτη μερα καθυστερηση...
56.4
καλημέρα 67,2 σημερα
+400 από βλακεία δικιά μου. :grind:
στο χέρι μου είναι τώρα, τα κεφάλια μέσα!
Σημερα,αν και δεν το περιμενα,στα ιδια!:bouncing:
Καλημερα.-100 σημερα.:rolleyes:
Καλημέρα τσούπρες
-100 σήμερα αν και η αληθεια ειναι οτι περιμενα πολυυυ καλύτερα, εχω αρχισει και πιεζομαι με τα κιλα και αυτο με κανει να μην χανω γμτ μου, αφου με ξερω οσο μουλαρωνω ψυχολογικα αλλο τοσο μουλαρωνω και στα κιλα :sniff:
53.5
Καλησπέρα!:blush:
54
καλησπερααα
+400 σημερα :(
66,5
Χτες παρα πολυ πεινα και σημερα μονο -200 και 5η μερα καθυστερηση...
ΟΥΦ ΠΙΑ!
Καλημερα....-400γρ σημερα :starhit:
Ευτυχως ειναι Παρασκευη δεν την παλευω πια με την δουλεια
Αυτο ξαναπεστο!
-500γρ 53 σημερα
Karamelitsa το παθαινω και εγω αυτο , για αυτο βαθιες ανασες και προσπαθησε να το αποβαλλεις ...................... Με θετικη σκεψη και χωρις διατροφη χανω κιλα , με αρνητικη σκεψη και διαιτα του κ..... κολαωωωωωωωωωωQuote:
Originally posted by karamela
Καλημέρα τσούπρες
-100 σήμερα αν και η αληθεια ειναι οτι περιμενα πολυυυ καλύτερα, εχω αρχισει και πιεζομαι με τα κιλα και αυτο με κανει να μην χανω γμτ μου, αφου με ξερω οσο μουλαρωνω ψυχολογικα αλλο τοσο μουλαρωνω και στα κιλα :sniff:
Καλημέρα!
53 σήμερα
Καλημερα.Σημερα στα ιδια.Κολλημα...
καλημερα
+100 σημερα...
66,6
-200 γρ σημερα
Θα ερθουν αναδρομικα,το νιωθωωω:P
66.3 kg
-100 σημερα... γαμω τη τυχη μ την ταξιθετρια...
Τωρα θ'αρχισουν παλι τα +
Αχ και βαχ.Σημερα -200.
Kαλημερα στα ιδια σημερα!
:sniff:
Πεταλουδιτσα!
Χροοοοοοοοοοοοοονιααααααα αααααααααααααα Πολλααααααααααααααααααααα !
Ευχαριστω penelop μου !!!!
Δυστυχως δεν μου εκανε κανενα ωραιο δωρο η ζυγαρια να παρω τα πανω μου :starhit:
Xρονια πολλα πεταλουδακι ομορφο,να τα εκατοστησεις (σε χρονια,οχι κιλα:P) και ο,τι ποθεις!!:blush:
Πηνελοπη,τη Δευτερα προβλεπεται high score παλι για ολες μας..
ευχαριστω onelifeonechance μου...να μου ευχεστε να τα εκατοστησω σε χρονια και να τα 60αρισω σε κιλα :smilegrin:ΧΧ
Λεω να σβησω αντι τουρτα καμια μπαρα δημητριακων:starhit:
Καλη φαση,να ειναι με σοκολατα η μπαρα για να ειναι σαν τουρτα:regan:
αναμεσα σε 52.5 και 53 η ζυγαρια, αλλλα επιφυλασσομαι να αλλαξω τικερακι
χρονια σου πολλά (έστω και με κάποια καθυστέρηση οι ευχές) και να δεις σύντομα το νουμεράκι που επιθυμείς!
Quote:
Originally posted by Alma libre
Karamelitsa το παθαινω και εγω αυτο , για αυτο βαθιες ανασες και προσπαθησε να το αποβαλλεις ...................... Με θετικη σκεψη και χωρις διατροφη χανω κιλα , με αρνητικη σκεψη και διαιτα του κ..... κολαωωωωωωωωωωQuote:
Originally posted by karamela
Καλημέρα τσούπρες
Καλησπέρα χθες -1300 σήμερα -100 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:smilegrin:
άτιμη ψυχολογία, το κακο ειναι βρε αλμα οτι υπαρχουν παραγοντες που σου μπιπ την ψυχολογια ;)
Πεταλούδι χρόνια πολλάααα:tumble:
Kαλημερα.Σημερα -100 γρ. αλλα δεν αλλαζω το τικερακι
Καλησπέρα!
53,5 σήμερα
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Kαλημερα.Σημερα -100 γρ. αλλα δεν αλλαζω το τικερακι
αα κι εγω δεν το αλλαζω μεχρι να φτασω εκει που ημουν σημερα ειμαι στα 116,7 άλλα 3200 θέλω:yes:
Redish και Karamelitsa σας ευχαριστω και σας πολυ για τις ευχες σας ...οτι ποθειτε πραγματικα και εσεις ...καλη δυναμη σε ολες μας χχχχ
+300 τελικά .....Μια εβδομαδα τωρα εχω κολήσει, αλλα δεν το βάζω κατω ...... Αποφασισα να παω γυμναστήριο και να επανεξετάσω λιγο τη διατροφη μου να δω που κανω λαθος ...........
Στο δικο μου χερι ειναι και οχι στο δικο του .....