σκέφτομαι ότι βαριέμαι το φόρουμ, ευτυχώς που ξεκινάνε καινούριες δραστηριότητες και έχω αρκετή όρεξη!
Printable View
σκέφτομαι ότι βαριέμαι το φόρουμ, ευτυχώς που ξεκινάνε καινούριες δραστηριότητες και έχω αρκετή όρεξη!
Έχω μια απορία, στις ειδήσεις του Google όταν επιλέγω ειδήσεις για την Αττική γιατί μου βγάζει αυτό:
Δεν βρέθηκαν αρχεία που να περιέχουν - detect_metro_area - τα κριτήρια αναζήτησής σας.
Προτάσεις:
Βεβαιωθείτε ότι έχετε πληκτρολογήσει σωστά όλες τις λέξεις.
Δοκιμάστε διαφορετικές λέξεις-κλειδιά.
Δοκιμάστε με πιο γενικές λέξεις-κλειδιά.
Μπορείτε επίσης να δείτε τους κυριότερους τίτλους ειδήσεων στην αρχική σελίδα Ειδήσεις Google.
Λίγο άσχετο με το γενικό πνέυμα αλλά ειλικρινά δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να βασιστώ σε υποθέσεις.
..............................................
πολλά λέω.............
...........................
Ι WANT TO SPEAK TO INSTANT!!!
Idella αν μην τι άλλο είναι τουλάχιστον άδικο, να δέχομαι προσβολές και εσύ να κλειδώνεις το θέμα που στην τελική εγώ το άνοιξα και δεν έγραψα ούτε μία ύβρη, οπότε θα σε παρακαλούσα να μ αφήσεις να υπερασπίσω τον εαυτό μου
pad:καταλαβαίνεις φίλε ότι βάζεις τον εαυτό σου σε υψηλότερη θέση από το συνομιλητή σου κ κάνοντας το δικαστή τον κρίνεις γι αυτα που έχει πεί κ το παίζεις κ λίγο γάμιασ της γειτονιάς
δεν βάζω τον εαυτό μου σε υψηλότερη θέση, αντιθέτως, πέφτω ή ανεβαίνω στο επιπεδό του (και μίλα με λίγο περισσότερο σεβασμό..)
pad:ξέρω δεν εχω διαβάσει το θέμα
κάνεις μπάμ ότι δεν έχεις διαβάσει το θέμα
pad: αλλά εχω μια παλαιότητα στο χώρο που νομίζω μ επιτρέπει να νουθετω τους καινούριος
το ότι έχεις μια παλαιότητα δεν συνεπάγεται και ότι οι απόψεις σου είναι και πιο σωστές (επίσης αυτό το νουθετώ τι σημαίνει?)
το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης
ΥΓ: πάντα μ αρέσει να κάνω καινούργιους φίλους..
ποιος είπε ότι δεν περνάω καλά?? είμαι healthy θεοφανίααααα....οι ντοπαμινεργικοί υποδοχείς μου είναι ελεύθεροι και ζώ την ζωή μου ακριβώς όπως την θέλω....
μην με βάζεις ρε παιδί μου να το σκεφτώ ντε και καλά να φύγω.....εντάξει ήμουν βλάκας όσο έπαιρνα αντιψυχωτικά, αλλά τώρα ''ξημέρωσε''....
Ημέρες γενικού απολογισμού: Τα προσωρινά γίνονται μόνιμα κ τα μόνιμα παρελθόν... γενναίο μπέρδεμα σε παντός είδους σχέσεις. Επιφανειακά εύθραυστες ισορροπίες αλλά κατά βάθος πολύ στέρεες. Δε βαριέσαι,τι κι αν δν είναι σωστό ό,τι κάνω...ήδη μετράμε αντίστροφα, το μεγαλύτερο μέρος το έζησα. Τώρα δε βαδίζουμε, τρέχουμε προς το τέρμα. Κι αν είναι στην επόμενη στροφή? Πόσους φίλους έχασα γμτ στην "επόμενη στροφή"! Ανθρώπους δυνατούς, έξυπνους, όμορφους... με τον πανικό της αρρώστιας στα μάτια. Πόσα ταξίδια έξω, νέες θεραπείες κ το αποτέλεσμα κοινό: φύτεμα. Κ αν είμαι η επόμενη? Κ αν δν είμαι, θα ρθεί κι η σειρά μου... γλιτώνει κανείς???
Κοιτάζω πίσω μου κ δν μπορώ να το πιστέψω: Σα να ανοιγόκλεισα τα μάτια μου κ ο χρόνος πέρασε σαν αστραπή... πριν προλάβω να πάρω αποφάσεις με πήραν αυτές. Αχ γμτ, είμαι ευτυχισμένη έτσι, είμαι, ας πάγωνε ο χρόνος στο σήμερα!!!!
αχ ρε παιδιά, γράφω τις σκέψεις μου εμβόλιμα στους καβγάδες... είμαι εκτός κλίματος αλλά δε βαριέσαι. :)
ρε κοπέλα μου...μου την δίνει αφάνταστα όταν υποτιμάνε την νοημοσύνη μου (βέβαια θα στην δώσει και σένα σε επόμενα θέματα αφού θα κριτικάρω και την δικιά σου δραστηριότητα στο φόρουμ, να ζήσει αυτό το search στα θέματα και μηνύματα κάθε μέλους)...θα σου χαλάσω την δικιά σου ζαχαρένια γλυκιά μου, μην φοβάσαι.....
έχω χάσει το μέτρημα με πόσα μέλη άνοιξα flame wars :P :D :O :D :D
δύο μέλη μου είναι ξεχωριστά όμως...
η λάκρυ (το φιλαράκι), που αν με ξεκινήσει κι αυτή flame war κατα πάσα πιθανότητα δεν θα ανταποδώσω(δεν είμαι σίγουρος βέβαια)...αφού είναι η πρώτη γυναίκα στην ζωή μου με την οποία κάνω φιλική παρέα...έστω κι απο το ιντερνετ....βέβαια για καλό δικό της ας κάνει πως δεν με ξέρει, αφού έχω γίνει τόσο συμπαθής σε τόσα μέλη :P
και ο PETRAN ο οποίος είναι υγιής (τουλάχιστον έτσι φαίνεται) συν είναι άντρας συν είναι γνώστης των θεμάτων με τα οποία ασχολούμαστε...οπότε δεν θα με πειραζε και ιδιαίτερα αν ξεκινήσει και με αυτόν κανά flame war .....φίλε Πέτρο τι λές? θα ανοίξουμε κάνα θέμα -σούπερ flame war αλά τιτανομαχία ? (funny ή πιο σωστά εσύ θα πείς αν ήταν funny...)
Idella: Driver,
για το αρχικό σου ερώτημα θα σου έλεγα να ξαναδιαβάσεις τους όρους χρήσης.
Το παρόν φόρουμ δεν έχει σκοπό να "προετοιμάζει" μέλη για flame-wars.
Το θέμα κλειδώνεται.
αλήθεια Idella και λοιπά μέλη της διαχείρισης.....αφού όλοι συμφωνούμε πως το φόρουμ δεν έχει τέτοιο σκοπό.....η δικιά σας λύση είναι η ηθικά σωστή ή η σωστή για την εικόνα που βγάζει το σάιτ προς τα έξω?
καλά εμένα προσωπικά πολύ που με ενδιαφέρει αν θα μπλέξω σε flame wars με 10-20-30 μέλη :D :D :D (το πρώτο σκαλι των 10 τουλάχιστον το έχω ήδη πιάσει...:P)....
αλλά πιο ευαίσθητα μέλη π.χ. dissection(που είναι σε μια φάση ναρκωτικά, κατάθλιψη, αυπνίες, σκέψεις αυτοκτονίας) που στο θέμα της με την απολογία της για την ''φάρσα'' προς το τέλος άρχισε η dora-agxos να της την λέει...εκεί αρκεί το δικό σας το σύστημα?
σαφώς και κατανοώ πως είμαι ένα απλό μέλος που και εγώ συμφώνησα με τους όρους χρήσης όταν έκανα έγγραφη, και στην τελική τον τελευταίο λόγο εσείς τον έχετε...αλλά στο θέμα που είχα ανοίξει στο σχόλια,προτασειςκλπ σχετικά με τους τρόπους ''ρύθμισης'' αυτού του προβλήματος, κατέληξα να μπλέκω δικαίως ή αδίκως σε flame wars με dora-agxos,remedy, boltseed και εκτός αυτού η διαχείριση δεν εξέφρασε μια άποψη πάνω στον προβληματισμό μου (απ ότι θυμάμαι τουλάχιστον) παρά μόνο εσύ τυχαία σε ένα πμ δίνοντας μου μια απάντηση 1 γραμμής πως απλώς δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας αυτού του φόρουμ....και θα μου πείτε δικαίως ή/και αδίκως ''ρε φίλε να λες ευχαριστώ που δεν έχεις φάει μπαν ακόμα, αφού μέσα σε 6 μέρες έχεις μπλέξει σε flame-wars με (κάτσε να τους θυμηθώ όλους)...dora-agxos, remedy, boltseed, pad, νιφαδα, Instant (γεια σου ρε ινσταντ(με εστησες σημερα όμως)), ΝεοΞεκινημα (κάτι ελαφρά...), αν πιάνεται βάλτε και το παλαιότερο θέμα με την Idella, με την RainAndWind(που τα ξαναβρήκαμε), με τον ioannis2 (που και με αυτόν τα βρήκαμε)......ξέχασα κανέναν?? άρα σύνολο μέχρις στιγμή 10 μέλη ...ΥΕSSSSS!!!!!!! ευχηθείτε μου να τα 100στήσω.....
σκέφτομαι πώς έγραψα (εντάξει τα περισσότερα ήταν στο music) μέσα σε 7 ώρες...130 μηνύματα!! yeah baby!!
μην την βγαζεις όλο εδω φίλε, βγες και λίγο έξω απ το σπίτι, εκεί είναι η πραγματική ζωή, εκεί θα δεις άσπρη μερα κι όχι πίσω από την οθόνη του πισι σε ένα φανταστικο κόσμο στον οποίο βαζεις τα μελη του φορουμ εκφραζοντας αυτα που δεν εκφραζεις στην καθημερινη ζωη.
Σκέφτομαι πως μια νέα ημέρα ξεκινά...
σκέφτομαι το ταξιδάκι μου σε ένα μήνα..
σκέφτομαι ποσό δημιουργική νιώθω..
αλλά σκέφτομαι και πόσο συναισθηματικά επίπεδη είμαι το τελευταίο διάστημα και ξενερώνω..
τώρα πρόσεξα χαρακτηρισμό στην θέση του senior member, και υπογραφή...βέβαια και ο τρόπος γραφής μου έδειχνε κάπως, αλλά το νικνέιμ void μου χτυπούσε πιο πολύ σαν αρσενικό ....... γειά σου ρε void ....τι είναι? όνομα καμίας ιστορικής γυναίκας ή κανα παρατσούκλι που στο έχει βγάλει η παρέα σου?
void-ομάτης (ποτάμι που διασχίζει το φαράγγι του Βίκου - ενδείκνυται για ράφτινγκ αρχαρίων )
void-άμαξα
void-οκοιλιά (ωραιότατη παραλία κάπου στη Μεσσηνία)
Ιστορική γυναίκα με όνομα void δε γνωρίζω, εκτός κι αν καταλήξω να μπω εγώ στο πάνθεον των ιστορικών γυναικών που άλλαξαν το ρου της ιστορίας :-)))
Αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ως συνθετικό για άλλες λέξεις χωρίς να χάνει παράλληλα την αρχική του σημασία: το απόλυτο κενό, εκεί που δεν ισχύουν οι φυσικοί νόμοι.
Αρσενικό θα χτυπούσε αν ήταν void-ι (βοϊδι) που λεμ και στο χουριομ.
Η σημερινή μέρα δεν υπάρχει!!!
πριν λίγο έσκασαν μύτη κάτι παπάδες στο γραφείο για να αγιάσουν και στο καπάκι κάτι γυφτάκια με τουμπερλέκια να λεν τα κάλαντα!!!!
εγώ πότε θα αγιάσω η γυναίκα????..καμια διάθεση για δουλειά σήμερις...
σκέφτομαι πως η κυκλοθυμία μου είναι πολύ εκνευριστική, είναι δύσκολο να παλεύεις με τον ίδιο σου τον χαρακτήρα.
:) yes it happened again! δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά κάτι παίζει
Σκεφτομαι αν κανω τωρα εναν απογευματινο περιπατο θα την παλεψω καλυτερα τη μερα απο το να λιωνω στο φορουμ...
ρε με δουλευεις? μόλις ''μπαίνω'', εσύ βγαίνεις?
Idella δικαιολογημένα δέχτηκα 4 πόντους για τα επιθετικά σχόλια που ανταλλάξαμε με τον Instant.......εγώ γιατί δεν μπορώ να δώ τους δικούς του πόντους? ή μήπως δεν δέχτηκε ούτε έναν ύστερα απο τα ωραία κοσμητικά επίθετα που μου προσέδωσε......
επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω, αφού το συγκεκριμένο μέλος δεν με σέβεται (ενώ σε αντίθεση εγώ τον σεβάστηκα στα δικά του θέματα (εντάξει πριν απο τα σημερινά..)
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...AC%CE%BD%CF%89
εγώ όποτε δέχομαι επιθέσεις απο το συγκεκριμένο μέλος (εννοείτε πως όταν δεν του απευθύνω τον λόγο ή να τον ειρωνεύομαι), θα μπορούσα να παραθέσω απλώς (μόνο παράθεση, τίποτα άλλο..χωρίς δικά μου σχόλια) κάποια δικά του μηνύματα?? γιατί εαν δεν γίνεται αυτό και δέχομαι πόντους ακόμα και γι αυτό..τότε μου φαίνεται πως η διαχείριση θα παραβιάζει τους όρους λειτουργίας του φόρουμ....
Πάλι βυθίζομαι στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών
Reggie
http://images4.wikia.nocookie.net/__.../d4/Reggie.png
Ατάκα της ημέρας του κυρίου ιακώβ εδώ
Μερικοί από εμάς μιλάμε για αλλαγές στους εργασιακούς νόμους εδώ κάτω... αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός, στην έκστασις το να μιλάει κάποιος μπορεί να τον εξαφανίσει. Όχι απλά το σώμα μοναχά αλλά και τα πράγματα του και ότι έχει καταγραφεί για εκείνον. Οι άνθρωποι σταματάνε να αναφέρονται στο όνομα του, από φόβο. Αλλά όχι εγώ, Θα πάω κάτω στο αρχηγείο και θα χαράξω το όνομα μου με μεγάλα γράμματα.
Να και η κασσέτα
http://bioshock.wikia.com/wiki/Staying_Visible
όντως πρέπει να είναι καλό αυτό το παιχνίδι....(χωρίς υπονοούμενα :) )''that was the one who was chasing you? (no, that was nt him...thats him..)
http://www.youtube.com/watch?v=Y_DSfjAdhlU&ob=av3e
Είμαι σε φριχτή κατάσταση θλίψης με παγωμένα αισθήματα και ζεστό κεφάλι. Ο χαβαλές είναι απλά μια παράσταση μήπως και φτιάξει το αίσθημα. Τώρα πίνω δηλητίριο και η φωνή μου σβήνει αλλά δεν ξεχνάω τη φωνή του ερπετού και σίγουρα δεν ήταν η δικιά μου φωνή η inner voice δηλαδή. Asta la vista baby.
βαριέμαι.... βαριέμαιβαριέμαιβαριέμαι, βαριέμαι, βαριέμαι, ας αποκτήσει λίγο χρώμα αυτή η ζωή ρε γαμώτι. Όλοι κλεισμένοι στον εαυτό τους είναι χωρίς διάθεση και κέφι. Θα πάω να γραφτώ τώρα στην δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης μπας και βρούμε τίποτα καλό.
θα σου πρότεινα το βιβλίο του τζωρτζ όργουελ με τίτλο ''1984''...λίγα λόγια για το βίβλιο που βρήκα σε ένα σάιτ (γιατί εγώ βαριέμαι να γράφω..)..
http://www.ramnousia.com/2010/09/1984.html#.TwZbDfLWvGM
Κεντρικός ήρωας του βιβλίου είναι ο Ουίνστον Σμίθ, ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Είναι κυβερνητικός υπάλληλος και μέλος του εξωτερικού κόμματος της Ωκεανίας, μιας από τις τρεις χώρες που είναι χωρισμένος πλέον ο πλανήτης. Τα γεγονότα διαδραματίζονται το έτος 1984 (από εκεί έχει πάρει και το όνομα του το βιβλίο) μια χρονολογία μελλοντική αυτής που ο Όργουελ το έγραψε. Οι κοινωνικές τάξεις στην Ωκεανία είναι τα μέλη του εσωτερικού κόμματος (που ασκούν την διοίκηση της χώρας), τα μέλη του εξωτερικού κόμματος (οι κρατικοί υπάλληλοι) και οι προλετάριοι (που είναι απλά τα εργατικά χέρια της χώρας).
Το κόμμα ασκεί την εξουσία έχοντας καταλύσει κάθε έννοια ελευθερίας.
Όλοι παρακολουθούνται, ακόμα και μέσα στα σπίτια τους, με την βοήθεια τηλεοθονών. Όλα και όλοι ελέγχονται από τον Μεγάλο Αδερφό. Όλα οφείλονται και πηγάζουν από τον Μεγάλο Αδερφό. Ένα πρόσωπο που χρησιμοποιείται για την προσωποποίηση του κόμματος.
Η ελευθερία έκφρασης αλλά ακόμα και σκέψης έχει ποινικοποιηθείΟ Ουίνστον προσπάθησε να εναντιωθεί σε όλη αυτήν την κατάσταση και αποφασίζει να αντιδράσει. Δεν μπορεί να δεχθεί μια κοινωνία που το διαστροφικό της τρίπτυχο συντίθεται από τα συνθήματα: «Ο πόλεμος είναι ειρήνη», «Η ελευθερία είναι σκλαβιά», «Η άγνοια είναι δύναμη».
Παρά το γεγονός ότι παντού υπάρχει αναρτημένη η επιγραφή
«Ο Μεγάλος Αδελφός σε παρακολουθεί»
ο Σμιθ βρίσκει τον τρόπο να ξεγελάσει για μικρό διάστημα το σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης, ακόμη και να ζήσει τον έρωτα. Δεν ξέρει και δεν θα μάθει ποτέ αν ο Μεγάλος Αδελφός υπάρχει ή αν είναι απλώς η εικόνα η οποία παρακολουθεί τους πολίτες μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες που βρίσκονται παντού. Οταν ο Σμιθ συλλαμβάνεται, ρωτάει την ώρα που τον ανακρίνουν: «Υπάρχει ο Μεγάλος Αδελφός;». «Φυσικά και υπάρχει. Το Κόμμα υπάρχει. Ο Μεγάλος Αδελφός είναι η ενσάρκωση του Κόμματος» απαντά ο ανακριτής του. «Υπάρχει όπως υπάρχω εγώ;» ξαναρωτά ο Σμιθ, για να κατακεραυνωθεί από τον ανακριτή: «Εσύ δεν υπάρχεις».
Πηγή: Βιβλίο : 1984, του Τζορτζ Όργουελ. Το καθεστώς του Μεγάλου Αδελφού και η επαλήθευσή του στη σύγρονη εποχή --- RAMNOUSIA
Στην προσπάθεια να ελεγχθεί, έχοντας ως στόχο να καταργηθεί, η σκέψη, χρησιμοποιείται η γλώσσα. Η εξουσία ετοιμάζει την «Νέα Ομιλία». Ο Όργουελ με το στόμα του Σάιμ (συναδέλφου του Ουίνστον) αναφέρει στο βιβλίο: «…η Νέα Ομιλία είναι η μόνη γλώσσα στον κόσμο που το λεξιλόγιο της λιγοστεύει κάθε χρόνο…» και προσθέτει «…ο σκοπός της Νέας Ομιλίας είναι να στενέψει τα όρια της σκέψης. Στο τέλος θα κάνουμε κυριολεκτικά αδύνατο το έγκλημα της σκέψης, γιατί δεν θα υπάρχουν λέξεις για να το εκφράσει κανείς…».
Πηγή: Βιβλίο : 1984, του Τζορτζ Όργουελ. Το καθεστώς του Μεγάλου Αδελφού και η επαλήθευσή του στη σύγρονη εποχή --- RAMNOUSIA
Ο ήρωας του βιβλίου λοιπόν, έκρινε την εξουσία όταν αυτό ήταν αδιανόητο. Ερωτεύθηκε όταν ο έρωτας είχε γίνει κολάσιμη πράξη. Σκεφτόταν όταν η σκέψη έτεινε να καταργηθεί. Τα κατάφερε τελικά; Άλλαξε κάτι στην ζωή του και στην ζωή των συνανθρώπων του; Αυτό είναι κάτι που θα το μάθετε όταν διαβάσετε το αριστούργημα του Τζωρτζ Όργουελ.
Το βιβλίο μισό αιώνα μετά την συγγραφή του, δυστυχώς, τείνει να γίνει προφητικό.