Αισθάνομαι περίεργα..
Printable View
Αισθάνομαι περίεργα..
Oλοι περιεργα αισθανομαστε , πως ειναι να αισθανεσαι οχι περιεργα ?
αισθανομαι οτι φοβαμε μην αυτοκτονησω..........
http://helpsuicide.wordpress.com/
Πολύ κουρασμένη...θέλω να ξανακοιμηθώ αλλά δεν γίνεται...
--------------------------------------------------------------------
καλυτερα..........
Σιναχωμένος το πρωϊ,ευτυχώς πέρασε.Αλλά τώρα αρκετά αγχωμένος για το Σήμερα... που ξεκινάει.Το ούζο τελικά πέφτει βαρύ οπότε πάω σε οίνο λευκό ξηρό και σοκολάτα lacta merenda.
Ας ελπίσω ότι όλα θα πάνε καλά γιατί κάθε νέα αρχή με αγχώνει λίγο
σκεφτομαι οτι εχω παραπανισια κιλα και πρεπει να τα χασω....
Αγχωμένη...ελπίζω να ηρεμήσω γιατί έχω να ετοιμαστώ για το σινεμά αργότερα...
Θέλω κι εγώ λάκτα μερέντα...
http://i59.tinypic.com/sy4b9i.jpg έτοιμη η σοκολάτα σου http://i59.tinypic.com/2el4ldc.gif
σκεφτομαι οτι εχω πολυ διαβασμα για την σχολη και πρεπει να διαβασω!
επισης σκεφτομαι ποσο πολυ νυσταζω αυτη την στιγμη, οποτε σκεφτομαι να το αφησω το διαβασμα για αυριο
αφου εδώ γραφουμε "τον πονομας" κι επειδή αυτό που θελω να γραψω δεν με περνει να το που πουθενα αλλου!!¨). εχω φρικαρει!!!με εχει πιασει μια μεγαλη μυζερη τυψη!
με πειρε τηλ.μια κοπελα οπου πριν χρονια είμασταν μαζι,με πειρε από πολύ μακρια!εκτως χωρας ,μου ειπε ότι σε λιγο καιρο γενναει!!πριν 10 μερες εκανε ένα κοριτσακι μια άλλη κοπελα που είμασταν μαζι!! κι τελος καλοκαιριου μια άλλη!!που παλυς είμασταν πριν πολλα χρονια μαζι!!
μα τι παθαινουν ???με το που τα "σπαμε"πανε και κανουνε οικογενεια ολες??-από την άλλη ευτυχως που δεν ετυχε μαζιμου.
Κουρασμενη...Πφφφφφφ!
νιωθω με συνεχομενη κουραση . ειμαι στο κρεβατι και δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα. περιμενω να μου ετοιμασουν το φαγητο μου να φαω. αχ αυτα τα κιλα ποτε θα τα χασω? !!!
Νιώθω περίεργα! Μέσα παλεύω να είμαι καλά, αλλά μόλις πιάνω κουβέντα με άνθρωπο μου βουρκώνουν τα μάτια. Δεν θέλω να παραδεχτώ πως δεν είμαι καλά. Κι όσο δεν μιλάω με άλλους είμαι μια χαρά!!! Η παρουσία των άλλων μου φέρνει μελαγχολία! Όλοι μιλάνε για προβλήματα. Πού είναι οι χαμογελαστοί άνθρωποι;
το εσβησα να παει στο διαολο.. αφου ετσι κι αλλιως συνδεδεμενος με καιρο ειμαι...
αντε πειτε καμια μαλακια να περασει η ωρα...
τελικα ισχυει αυτο που λενε... η λογικη στις μερες μας θεωρειτε υπερδυναμη...
O πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο........ σε λίγο καιρό θα πάρω άδεια! Α-Δ-Ε-Ι-Α! Ούτε να το πιστέψω δεν μπορώ, κόντευα να ξεχάσω τί σημαίνει αυτή η λέξη..........
Αισθάνομαι μια ταραχή και δεν μπορώ να βρω το λόγο ώστε να την καταπολεμήσω...
Σκατά εντελώς και περιμένω να δω πότε θα δράσουν τα αντικαταθλιπτικά.
Το κακό ρε γαμώτο με τα αντικαταθλιπτικά είναι ότι τον πρώτο μήνα σε κάνουν χειρότερα.
Μου πήγαν το άγχος στο ταβάνι τα άτιμα και έτσι είμαι πιο σκατά ακόμα..........................
στο κοσμο μου ζωγραφιζω πινακες στο κρεββατι κ κλωσαω κ τ αυγα :-)
υπομονή και κουράγιο ρε παναγιώτη... θα περάσει ο μήνας και θα σε πιάσουν... πότε ξεκίνησες?
Αισθάνομαι αρκετά κουρασμένος μετά απο 14.30ώρες στη δουλειά και βαριέμαι τόσο πολύ να σηκωθώ απο την καρέκλα του γραφείου και να πάω σπίτι.Και ξέχασα να φάω και τώρα δεν είναι ώρα για φαγητό..
Σε καταλαβαίνω απόλυτα....... για μένα προσωρινά σταματάει το μαρτύριο (όταν λέμε μαρτύριο εννοούμε ξυπνητήρι 5.15.......) λόγω επερχόμενης άδειας (γιαυτό κ είμαι μες την τρελή χαρά), αλλά ξέρω πως όπου να'ναι κ εγώ στα ίδια θα επιστρέψω. Δυστυχώς τα ωραία περνάνε σφαίρα κ τα ζόρικα με ρυθμούς βασανιστικούς. Αυτή τη στιγμή κοιτάω το παράθυρο κ θέλω να δραπετεύσω........
Αισθάνομαι μελαγχολία και μοναξιά...
Μου λείπει...Θα θελα πολύ να άκουγα το γέλιο του και τον έπαιρνα μια αγκαλιά...
Κρυώνω και πεινάω σαν λύκος.Το 2ο διορθώνεται το πρώτο μόνο με σόμπα για ολόκληρο σπίτι.
Αλλά μακριά από το τρελοκομείο και οπουδήποτε αλλού!
Εξάλλου το 2αρακι μου είναι κουκλί
Μπουμπού σαν εμένα
Αν αυτό το ωράριο συνοδεύεται και από ανάλογες χρηματικές απολαβές,λες οκ εντάξει κουράζομαι αλλά τουλάχιστον βγαίνει το μεροκάματο.Αν όχι,άστα να πάνε... διπλή πίκραααααααα http://i60.tinypic.com/2n6g6ix.gif
Δεν έχεις άδικο.3 τεμάχια σουβλάκι κοτόπουλο συν 2 πίτες και καμμιά 10αρια πατάτες ήταν ότι έπρεπε.Μετά βέβαια ήθελα να πάρω και μια μερίδα λουκουμάδες συνοδευόμενους με λευκή σοκολάτα και μπισκότο oreo αλλά (ευτυχώς) το μαγαζί είχε ήδη κλείσει.Πάλι καλά που η διαδρομή σπίτι-δουλειά είναι 2χλμ και την κάνω με τα πόδια οπότε καθημερινά περπατώ τουλάχιστον 4χλμ.
Κάτι που συνιστώ σε όλους.Οσο μπορείτε παιδιά αν βαριέστε την εντατική γυμναστική (όπως εγώ) τουλάχιστον βγείτε έξω και περπατήστε έστω και λίγο.