Γλαύκη εύχομαι να τελειώσει σύντομα η ταλαιπωρία της αδερφής σου και να συνέλθει με την κορτιζόνη.
Printable View
Γλαύκη εύχομαι να τελειώσει σύντομα η ταλαιπωρία της αδερφής σου και να συνέλθει με την κορτιζόνη.
Λιλα πριν ποσα χρονια εισασταν μαζι?Δεν θυμαμαι καλα αν εισασταν η τον αφησες για τον αλλο.Μην το σκεφτεσαι συνεχεια γιατι επηρεαζεις αρνητικα το ολο ζητημα.δεν ξερω αν πιστευεις στα μεταφυσικα αλλα ετσι λενε.Αφου σου εχεο πει αλλωστε οτι θα σε παρει μετα την Τεταρτη.
Δεν πειράζει Γλαύκη μου έχεις και την αδερφή σου στην κατάσταση που είναι και είσαι και φορτισμένη. Φάε το βραδινό σου κανονικά ακόμη και αν δεν πεινάς και μην νιώθεις τύψεις. Ο κάθε οργανισμός έχει τους δικούς του ρυθμούς δώσε χώρο στον εαυτό σου να αναπνεύσει.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την αδερφούλα σου και να νιώσει καλύτερα σύντομα.
ʼστα ʼβα μου ήταν χρυσή η φλασιά! :lol:
:lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Λιλάκιον προσπάθησε να το δεις λίγο πιο ψύχραιμα το όλο θέμα γιατί σε βλέπω ότι έχεις τσιτώσει και ίσως να μη σου βγει σε καλό. Μην πορώνεσαι, αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει. Αν το σκέφτεσαι συνέχεια στο τέλος θα σε πάρει τηλέφωνο και θα του πεις άι στο διάολο κι εσύ κι ο γρύλος σου! :lol:
Πόσο δίκιο έχεις Τζίνα μου!
δεν ημασταν ουσιαστικα ποτε μαζι.απλα υπηρχε ενα μικρο διαστημα καποιων ημερων που εκδηλωσαμε και οι 2 τα συναισθηματα μας μετα εγω τον εφτυσα για τον αλλον.απο τοτε εχουν περασει 8χρονια 5 απο τα οποια δεν ειχαμε πει ουτε ενα τυπικο γεια.
Αχ, πως να αντισταθούμε σε νόστιμες συνταγές και να μην φάμε όταν η λέξη από μόνη της σε προτρέπει να φας και σου λέει ναι!!!! Σι (ναι στα Ιταλικά), ντα (ναι στα Ρώσικα), γες (ναι στα Αγγλικά)!!
Οχι Τζινα μου κορτιζονη παιρνει συνεχεια ετσι κ αλλιως.Δεν τη σταματαει εδω κ χρονια.Θα κανει μαλλον μια ειδικη χημιοθεραπεια που εκανε κ παλιοτερα.Την ειχε χτυπησει παλι τη δευτερη φορα στην περιπετεια της στον πνευμονα.Φυσικα τοτε ηταν πολυ σοβαρα κ την ειχαμε 14 μερες διασωληνωμενη στην εντατικη στο Σωτηρια.Την εχουν κανει πειραματοζωο.Της εχουν βγαλει ολα τα δοντια.το σπληνα κ προσφατα θα της εβγαζαν τα γεννητικα οργανα αλλα της εβγαλαν μονο τη μια σαλπιγγα.Ερχετε ενας καθηγητης απο την Αμερικη κ την παρακολουθει σε συνεργασια με το τιμ του Μουτσοπουλου εδω.Δεν πληρωνουμε ειναι περιπτωση για ερευνα γι'αυτο σου λεω πειραματοζωο.
Επίσης να αφιερώσω αυτό στην Λίλα μας :D
http://www.youtube.com/watch?v=taQxMtnJemM
Χαρά μου, μάλλον γι' αυτό σε έπιασε η κρίση. Αγωνιάς για την αδελφούλα σου, φυσικό είναι.. ʼσε τις τύψεις και τις σκέψεις περί φαγητού και εστίασε όλη τη θετική σου ενέργεια στην αδελφή σου. Στο κάτω κάτω, μπροστά στην ψυχική σου υγεία και εν όψει του χειρουργείου, δε πα να χ#^%εί το φαί; Η διατροφή θέλει πάνω από όλα ηρεμία και ισορροπία. ʼστη για αργότερα.
Γλαύκη μου δεν ξέρω καθόλου την ιστορία της αδερφής σου αλλά ακούγεται πολύ σοβαρή και μακροχρόνια. Εύχομαι οι θεραπεία που θα της κάνουν τώρα να την βοηθήσει και να μην έχει επιδείνωση. Πως να μην είσαι στεναχωρημένη καρδιά μου;
Αχ, Γλαύκη μόλις μας εξήγησες τι σημαίνει Γολγοθάς.....
γλαυκη μου μακαρι ολα να πανε καλα για την αδερφουλα σου.
Λίλα, υποψιάζομαι ξηρασία.. Όταν λείπει το ενδιαφέρον, τότε συνήθως στρεφόμαστε στο παρελθόν. Σαν κάτι άντρες συνήθως, που σε περιόδους απραξίας ξεθάβουν το καρνέ με τα τηλέφωνα και ό,τι θυμούνται χαίρονται.
Θυμάμαι ένα αντίστοιχο περιστατικό. Είχα κάνει μία ψιλοσχεσούλα, μάλλον νόμιζα ότι είχα σχέση, ενώ ο κύριος μάλλον είχε και άλλη στη ζωή του. Δεν το έμαθα ποτέ. Ένα βράδυ που του τηλεφώνησα, με έστειλε στον αγύριστο, προφανώς ήταν η καλή του μπροστά. Πέρασαν χρόνια και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο. Δεν τον αναγνώρισα κι ας μου είπε το όνομά του. Τελικά με τα πολλά, αφού μου διηγήθηκε περιστατικά από εξόδους μας, τον θυμήθηκα. Ωραία, είπα, πώς μπορώ να σου φανώ χρήσιμη; Ήθελε να με δει, μετά από χρόνια και ζαμάνια! Ο καλός Θεούλης, όμως, με είχε στήσει εκείνη τη στιγμή μπροστά στην εξώπορτα, να ετοιμάζομαι για Σαββατοκύριακο στη θάλασσα και του το είπα. Ευγενικά και γελαστά. Ούτε πικρίες, ούτε κακίες, ούτε τίποτα. Κρίμα, είπα, ίσως κάποια άλλη φορά, τώρα βιάζομαι, με περιμένει η συντροφιά μου. Να είσαι καλά!
Κι εσύ, βρε πουλάκι μου, τι τα θες και τα θυμάσαι, μετά από τόσα χρόνια; Δεκτό μόνον όταν ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτας της ζωής σου. Διαφορετικά, ας ευχηθούμε να έχεις ένα καλό λαλάγγιασμα, αλλά όχι να σε φάει και η αγωνία!
Αχ ʼβα μου μάλλον δεν είχες διαβάσει το λοβ στόρι της Λίλας μας. Ήταν ένας έρωτας ανεκπλήρωτος λόγω διαφόρων καταστάσεων.... δεν ήταν απλά μία περιπέτεια. Υπήρχε φιλία, πάθος, τρίτο πρόσωπο, διεκδικήσεις και πολύ κακό timing!