Λίλα, εσύ φτιάχνεις τον τραχανά ή εννοείς ότι θα τον μαγειρέψεις με ντομάτα; Σε ρωτάω γιατί τον αγαπώ πολύ και θα ήθελα να ξέρω να κάνω κι εγώ. Αν φυσικά είναι κάτι εύκολο.. Αλλιώς, ας είναι καλά το σούπερ μάρκετ!
Printable View
Λίλα, εσύ φτιάχνεις τον τραχανά ή εννοείς ότι θα τον μαγειρέψεις με ντομάτα; Σε ρωτάω γιατί τον αγαπώ πολύ και θα ήθελα να ξέρω να κάνω κι εγώ. Αν φυσικά είναι κάτι εύκολο.. Αλλιώς, ας είναι καλά το σούπερ μάρκετ!
τον ειχα δει περυσι τετοια εποχη στην γιορτη μου ειχαμε βγει μεγαλη παρεα γιατι με ειχε πιασει μια φοβια οτι θα ψοφησω στην εγχειρηση και ηθελα να δω τους φιλους μου.δεν του ειχα πει τιποτα για την επεμβαση γιατι θα ερχοταν να με δει σιγουρα αν του το ελεγα και δεν ηθελα να με δει σε τετοιο χαλι.μετα ειπα να το αφησω και να με δει αλλαγμενη σαν εκπληξη
τον τραχανα αβα εμεις τον φτιαχνουμε καθε καλοκαιρι και τον ξεραινουμε.μας κραταει για ολο το χρονο.ειναι με γαλα ξυνισμενο προζυμι και αλευρι οχι με σταρι.
Κοριτσακια παω να δω θεατρικη παρασταση.Σας φιλω θα τα πουμε αργοτερα αν δεν βγουμε μετα για ποτακι!
Θέλω πάρα πολύ να συναντηθείτε! Θα είναι γι' αυτόν μία εκπληξάρα! Μακάρι να τη διαχειριστεί και σωστά. Εννοώ να είναι άνθρωπος, που προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές και δεν αρέσκεται σε δεδομένα και στερεότυπα.
Καλή διασκέδαση Γλαύκη.
Στο καλό χαρά μου! Να περάσεις όμορφα!
εφαγα και επεστρεψα.
Βαρεσατε εξαφανιση????
Εδώ είμαι Λιλάκι. Βλέπω σειρές στο laptop.
Η ζουμπΕλι δεν γυρισε ακομα?
Μάλλον όχι, αν πήγε στις 21.00 και μία ώρα ζουμπάνιασμα, μέχρι να γυρίσει να μπανιαριστεί και να φάει, καλές 23.00 τη βλέπω.
καλησπέρα και από μένα!
Λιλάκοοοο, αχ, unfinished business λοιπόν η υπόθεση σας δεσποινίς μου! Πρέπει να έρθει ένα closure , με τον ένα ή τον άλλο τρόπο..
Είμαι πτώμα παρόλο που όλο το απόγευμα σεργιάνιζα στη βόλτα οπότε σας καληνυχτώ από τώρα , ες αύριον τα καλύτερα!
Εν αναμονη Μακ μου.καληνυχτα και καλη ξεκουραση.ευχομαι να περασες ομορφα στη βολτα σου!!!!!
Καληνύχτα Μακ και καλή ξεκούραση.