-
Μακ μου, ήλθες, είδες και απήλθες ένα πράγμα! Καλή σου ξεκούραση!
Εγώ τελικά μετέτρεψα σε μπαρ το σπιτάκι μου. Καλύτερα ίσως, γιατί και τις δουλίτσες μου κάνω σιγά σιγά και φοράω τα καραγκιοζιλίκια μου και βάζω και τη μουσική που μου αρέσει και είναι και τζάμπα! Το παρεάκι φρόντισε και έφερε τα πάντα! Από ποτό μέχρι προφιτερόλ! Το ποτό κατάσχεται, αλλά το προφιτερόλ και το παγωτό θα τα πάρει μαζί του, γιατί δεν τα βλέπω καλά..
Τσούκου τσούκου έκανα τις περισσότερες από τις δουλειές μου. Τι κακό είναι αυτό, να είσαι αγχωτικός χαρακτήρας δηλαδή.. Με το που τελειώνει η δουλειά και αρχίζει το αραλίκι, αρχίζω να σκέφτομαι, σκούπισμα, σφουγγγάρισμα, εκείνο, το άλλο, ίσως και το παραάλλο.. Δε μπορώ να με αλλάξω, έχω προσπαθήσει πολύ, αλλά δε γίνεται τίποτα. Πιστεύω ακράδαντα στα ρητά του τύπου "η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά" ή "τα μεταξωτά βρακιά κλπ" και φροντίζω να τα κάνω πράξη. Μόλις έβαλα κάτι σεμέν στη λεκάνη, ώστε αύριο να απλωθούν και να σιδερωθούν. Είπαμε, τα μεταξωτά βρακιά..
-
Καλησπέρα κουκλάκια μου!!!!!!!!!
Τι μου κάνετε;
-
Καλώς το Γιωτάκι μας! Πώς είσαι; Πώς πάνε οι δουλειές, τώρα που χάλασε ο καιρός; Από διάθεση όλα καλά;
-
Καλως το ΠΟΠγιωτακι μας.τι κανεις???
-
Καλησπέρα Γιωτάκι. Δεν έχω διαβάσει ακόμα τίποτα για σένα στις εφημερίδες οπότε μάλλον είσαι σε καλό δρόμο! :lol:
-
Μόλις χθες τη νύχτα γύρισα στο σπιτάκι μου για να δω το αγοράκι μου και αύριο το πρωί ξαναπάω στην εξορία!!!!!!!
Ψυχολογικά είμαι χάλια,λέω να δώσω μια κλωτσιά και να τα τινάξω όλα στον αέρα αλλά σκέφτομαι το παιδάκι μου και τα όσα έχω τραβήξει μέχρι τώρα και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω . Πιέζομαι πολύ κ δεν ξέρω αν αξίζει να τα τραβάω όλα αυτά!!!!!
Κατά τα αλλά όλα οκ. Τα ΠΟΠ μεγαλώνουν με τρελούς ρυθμούς και δε τα προλαβαίνω!!!!
Εσείς κοριτσάκια μου είστε καλά;
Συγνώμη αλλά δεν πρόλαβα να διαβάσω!!!!
-
Κουράγιο, Γιωτάκι μου! Σκέψου και άλλους που είναι στην εξορία και επιβιώνουν και μάλιστα χωρίς ένα ζουζούνι ως κίνητρο. Όλοι έχουμε έναν προορισμό, διαλέξαμε να κάνουμε κάτι και πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είναι βαρύ, το ξέρω, αλλά μήπως έχουμε και άλλη επιλογή; Σφίξε τα δόντια και όρμα στο καθήκον!
-
Γιωτάκι, σκέψου θετικά! Μόλις άπλωσα και ελάφρυνε η ψυχή μου. Μύρισα εξοχή, είδα πράσινο, σκέψου ότι μπορείς να αντλήσεις χαρά και ικανοποίηση από το παραμικρό. Είμαι, ή μάλλον έγινα εξ ανάγκης, μανούλα στο είδος..
-
Αχ ρε Αβάκι ξέρω ότι οι εξορίες είναι χάλια και θα μπορούσα να επιβιώσω πιο εύκολα αν ήταν μόνο η δουλειά μου κ εγώ αλλά δυστυχώς είναι και οι άνθρωποι στη μέση!!!!
Αυτό κάνω ,σφίγγω τα δόντια και λέω θα περάσει ,δε μπορεί θα ξυπνήσω από τον εφιάλτη αλλά δε βλέπω φως !!!!!
-
Γεια σας κοριτσάκια μου!
Θα ερχόμουν νωρίτερα στην παρέα σας αλλά ένα πρόβλημα στην σύνδεση μου με κράτησε μακριά σας. Πριν λίγο βρήκα το κουράγιο να ασχοληθώ και να αποκαταστήσω την σύνδεση και τσουπ! Να μαι εδώ!
Πήγα ζουμπιάστηκα και χάρηκα τόσο που έπεισα τον εαυτό μου να ξεκουνηθεί. Κάτω από άλλες συνθήκες θα τεμπέλιαζα αλλά αυτή τη βδομάδα το έχω πάρει ζεστά το θέμα και θέλω να κάνω λίγο γυμναστική κάθε μέρα για να κρατάω την διάθεση μου ψηλά.
-
Καλως τη ζουμπιασμενη!!!!
-
Εμένα το λες; Ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ τι σημαίνει εξορία, τη ζω τόσα χρόνια τώρα.. Απλά βρήκα φόρμουλες να ανταπεξέρχομαι, αλλιώς θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει. Επειδή, όμως, αγαπώ τη ζωή και θεωρώ την αυτοκτονία τη μεγαλύτερη βλακεία που μπορεί να κάνει κάποιος, βρήκα τρόπους και μηδαμινά έστω κολπάκια και περνώ καλά, μόνη μου ή και με παρέα.
-
ΠοπΓιωτάκι μου γλυκό κουράγιο χαρά μου, αυτή την εποχή όλες οι δουλειές δύσκολες είναι και ο άντρας μου από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ στο τρέξιμο είναι και μάλιστα όχι για δικη του δουλειά και ακούει και τις κουβέντες και τα μπινελίκια από πάνω! Αλλά κάνει και αυτός υπομονή όπως έκανα και εγώ για χρόνια με την δουλειά μου. Πόσες φορές ευχήθηκα να έχω μία δουλειά από την οποία να αντλώ χαρά και να είμαι δημιουργική αλλά ακόμη δεν έχει έρθει....
Αβάκι μου είμαι και εγώ είμαι μουρλή με τις δουλειές του σπιτιού, δεν μπορώ να ηρεμήσω αν δεν τα έχω όλα σε τάξη και αν δεν έχω καθαρίσει. Όταν δούλευα και δεν είχα χρόνο οι δουλειές του σπιτιού και η καθαριότητα ήταν ο νούμερο ένα λόγος για καυγά με τον Γιώργο! :lol:
Τώρα έχω χρόνο και τα κάνω όλα με την ησυχία μου αλλά όταν με πιάνουν οι σπαρίλες μου τυραννιέμαι χωρίς λόγο και αιτία!
-
Αυριο θα σας ποσταρω φωτο του γλυκου που θα κανω για τη γιορτη μου και μεθαυριο τη φωτο αυτου που θα ετοιμασω εγω να μου πειτε αν πετυχε.
-
Ακόμη και τώρα που κάθομαι βλέπω την σκόνη στην τραπεζαρία και με πιάνουν τα νεύρα μου, είμαι υστερική δεν πάω καλά! :crazy: