:lol: :lol: :lol: Αν κάνει τόσα έξοδα για να φτιάξει το γλυκό, για το ψυγειάκι και για το courier καλύτερα να μας στείλει τα λεφτά να το φάμε έξω το γλυκό! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Και ψυγειάκια Λίλα και ψυγειάκια! :lol:
Printable View
:lol: :lol: :lol: Αν κάνει τόσα έξοδα για να φτιάξει το γλυκό, για το ψυγειάκι και για το courier καλύτερα να μας στείλει τα λεφτά να το φάμε έξω το γλυκό! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Και ψυγειάκια Λίλα και ψυγειάκια! :lol:
ʼβα μου και εγώ την γουστάρω την παρακμή και μάλιστα μπορεί αν έχω κέφια να γίνω και η ψυχή της παρέας! Αλλά είναι αυτό που λες... δεν είναι για κάθε μέρα. Όσο για την επαρχία αυτό είναι αναγκαστική καθημερινότητα και το κακό είναι ότι όσο πιο μικρό το χωρίο τόσο το χειρότερο, οπότε φαντάζομαι τι μαγικές μοναδικές καταστάσεις μπορεί να ζεις! Όταν θα φύγεις με το καλό από εκεί να δεις που αν σε ξαναβγάλει ο δρόμος σου εκεί θα περάσεις καταπληκτικά! Αλλά θα ξέρεις ότι είναι για μία μόνο βραδιά :).
Βρε γιωτακι εισαι μικροτερη απο εμενα.καποτε και εγω 100 ενιωθα τωρα νιωθω 15.τελειος συντονισμος.
Το μεσημέρι γύρισα λίγο νωρίτερα από τη δουλειά και καταπιάστηκα να κάνω τα μπιφτέκια. Υποχρεώσεις, μη ξεχνιόμαστε..
Είπα να βάλω λίγη μουσική της αρεσκείας μου και έβαλα ένα τραγούδι, που με πήραν τα δάκρυα. Δεν ήταν από το κρεμμύδι, αυτό το ξέρω, ήταν από το συναίσθημα που έβγαζε το τραγούδι και από τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες μου. Πρόκειται για το:
http://www.youtube.com/watch?v=Lv-iRjEhrPc
Γιωτάκι είσαι πιπινάκι! :wow:
Παρεπιπτόντως δεν υπάρχει τίποτα πιο θλιβερό από το να πλάθεις μπιφτέκια, την ώρα που θα ήθελες να είσαι κάποια άλλη, κάπου αλλού...
Αβα δεν πήρες άδεια από εμένα για να κλάψεις στην εβδομάδα της αισιοδοξίας οπότε βάλε τα δάκρυα πίσω πάραυτα!! :lol:
Βρε ʼβα που το ξέρεις ότι κι αυτή η άλλη κάπου αλλού δεν πλάθει μπιφτέκια; :lol:
ʼβα μου καλύτερα όταν ζυμώνεις μπιφτέκια να βάζεις τον Καρρά! :lol:
Ίσως είναι οι ευθύνες που έχω αναλάβει κ με κάνουν να νιώθω έτσι,δεν ξέρω!!!!!!
ʼβα κρατά γερά,θα το περάσουμε κ αυτό !!!!!!!!!
Η Ναταλία που είπαμε ότι πήγε;
Συγνώμη Κυρία Τζίνα! Πραγματικά δεν έλαβα την άδειά σας, γι' αυτό και περιέπεσα σε τέτοιο ατόπημα!
Το συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να μου θυμίσει ακόμη και την πολυθρόνα που καθόμουν, όταν παρακολουθούσα το σήριαλ, κάποτε, σε μια άλλη πόλη, σε μιαν άλλη ζωή.. Γι' αυτό και τα δάκρυα..
Ευτυχώς είμαι άνθρωπος που τα σκουπίζω γρήγορα και κοιτάω μπροστά.
Eli εγώ στα μπιφτέκια βάζω συνήθως ρίγανη, δεν έχω βάλει ποτέ Καρρά, γίνονται νόστιμα; :lol:
Eli μου, το έχω ορκιστεί και θα το κάνω. Μόλις φύγω, με το καλό από εδώ, δεν πρόκειται να επιστρέψω, ποτέ!
Ευτυχώς ʼβα μου γιατί αν δεν συμμορφωθείς πρόσεχε! Θα λάβω δραστικά μέτρα και θα σου βάλω μία Κάλη Φέρρη να σε συνεφέρει! :lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Ευτυχώς είμαι άνθρωπος που τα σκουπίζω γρήγορα και κοιτάω μπροστά.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli εγώ στα μπιφτέκια βάζω συνήθως ρίγανη, δεν έχω βάλει ποτέ Καρρά, γίνονται νόστιμα; :lol: