Καλλιόπη ο ψιτ είναι καλά, τρώει πάλι αλλά αυτή η ειδική τροφή που του δίνω συνεχίζει να του δημιουργεί διάρροια και δεν ξέρω τι να τον κάνω. Μόλις μπορέσω πρέπει να τον πάω οπωσδήποτε στον κτηνίατρο.
Εδώ και καιρό είχε χαλάσει το ντουί σε ένα φωτιστικό που έχω και σήμερα αποφάσισα να το φτιάξω. Πήγα σε έναν ηλεκτρολόγο που είναι κοντά στο σπίτι μου και μου το άλλαξε. Όση ώρα ήμουν εκεί μου ψιλοκολούσε, μου συστήθηκε Παναγιώτης το όνομα αυτού και κάποια στιγμή που τον ρώτησα κάτι για το ντουί μου απαντάει τα μαλλιά σου είναι φυσικά σγουρά; :lol: ʼλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε δηλαδή. Τον παρακολουθούσα όση ώρα το έφτιαχνε και κάποια στιγμή μου λέει είσαι παρατηρητική και θέλεις να μαθαίνεις, λέω να σε πάρω για βοηθό μου. Εκείνη την ώρα σκέφτηκα μωρέ αλλιώς θέλεις να με πάρεις αλλά έχε χάρη! :lol: Το θέμα είναι ότι βρίσκεται στο δρόμο που περνάω κάθε μέρα που περπατάω οπότε μάλλον πρέπει να πηγαίνω από άλλο δρόμο τώρα γιατί δε λέει να με βλέπει κάθε μέρα που περνάω, θα με πρήξει. Βρε τον ηλεκτρολόγο που θέλει να μου αλλάξει τα φώτα! :lol: :lol: