Το μήνυμα αυτό είναι κρυμμένο γιατί μαρκελα είναι στη λίστα αποκλεισμού σας.
Printable View
Το μήνυμα αυτό είναι κρυμμένο γιατί μαρκελα είναι στη λίστα αποκλεισμού σας.
..δεν ειναι ρωσιδα μαλλον,γι'αυτο..χαχα
δε πιανει μια στις ρωσιδες ρε! και περισσοτερο μυαλο εχουν απ'αυτη, και βυζαρες οπως συνηθιζουν. με μια ελλεϊνιδα ανικανη να δωσει αγαπη και να σκεφτει, που στοιχηματιζω εμφανισιακα εχει και σωμα μεσογειακου τυπου ή στη χειροτερη ειναι κοκαλο, ουτε κουβεντα δε μπορεις να κανεις. τις ασυναρτησιες τις ειδες στη πισω σελιδα, και προσφατα τις εγραψε και στο "τι σκεφτεστε" προσβαλλωντας ολο το φορουμ. ασε και στην αρχη σεβομουν, τωρα τον εχασα τελειως τον σεβασμο μου. γι'αυτο ignore μεχρι να συνελθει!
δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ετσι κι αλλιως xrusaki. αν και σιγουρα ο αντρας θελει να μην ειναι η γυναικα του πιο ισχυρη απ'αυτον και μπορει να θελει να εχει τον ελεγχο. ετσι αυτο με τα χερια που εγραψε κι ο axl100 ισχυει, μα και αυτο με το βαψιμο λογικο μου φαινεται.
κοιτα που τελικα οσο ζεις μαθαινεις
κενο μην παιρνεις ορκο γιατι αυτες για τα λεφτα οχι μονο αγαπη δινουνε πουλανε και την μανα τους
απο μαρκελες που το μονο που ξερουν ειναι να κρινουν αρνητικα, και ενω οι περισσοτεροι βλεπουν την ηλιθιοτητα τους, αυτες ψωνιζονται και στο παιζουν και υπερανω, προτιμω οχι μονο τις ρωσιδες αλλα ακομα και τις αλβανες! οτιδηποτε αλλο αρκει να εχουμε την υγεια μας και την ησυχια μας!
οταν θα παντρευτω ρωσιδα θα σου πω. μεχρι τωρα ψαχνω να βρω ελληνιδα, αλλα με εχουν απογοητευσει απλα και μονο με τη συμπεριφορα τους. αφου τα βλεπουμε κι εδω στο φορουμ πως σκεφτονται...
εμένα πάντως μου αρέσουν οι Τσέχες και οι Σέρβες :-)
κουκλαρες όμως..ψηλές ναι, αλλά ωραία πρόσωπα :-)
όσο για την υπεροψία δε νομίζω ρε συ..πολύ κουλ μου φάνηκαν εμένα.
παιδια δεν ξερω γιατι καταφευγετε εκει
μαλλον εχετε πεσει σε λαθος γυναικες
εγω με τον αντρα μου ειμαι ανατολιτισσα
ο,τι θελει
αλλα νομιζω-να το πω ευγενικα-
οτι καναμε ''ερωτα''το θεμα της καιτης