Quote:
Originally posted by interappted
ναι ρε εμεις ειμαστε πιο αρσενικα απο αυτους εχω τυχει να ακουω φιλο μου να λεει το μωρο μου εχει δεκατα δεν θα βγουμε σημερα...τι λες ρε bangel? (καταρχην εγω αμα γουσταρα και με 40 πυρετο θα πηγαινα)το μωρο σου εχει φωναξει 5-10 φιλες εχουν διαβασει ολες τις στηλες στο cosmopolitan αρθρο\" πως να τον κρατησεις\"και κανουν πρακτικη εξασκηση εχει παρει τηλ ολες τις φιλες τησ ως η τολμηρη της παρεας να πει οτι τολμησε το τεστ με μεγαλη επιτυχια εφοσον ο bangel επερνε να δει τι κανει το μωρο του του επεσαν τα δεκατα?σε αυτην επεσαν τα δεκατα κ σε εμενα ανεβηκε η πιεση....οχι ρε συ δεν κατανταω ετσι που μονη μου να μεινω.....
Μέσα πέφτεις ρε κοπελιά.Το τι ιστορία-αμαρτία έχω ακούσει από κατά καιρούς φίλες μου για το πως να ρίξουν,να κρατήσουν έναν γκόμενο δε λέγεται.Το καλύτερο ήταν όταν μου έλεγε μία τον τρόπο με τον οποίο δούλευε τον επί 4 χρόνια φίλο της και πηδιόταν με τον κολλητό του.Και μου έλεγε να με γνωρίσει στη μάνα της για να λέει ότι πάει σπίτι μου ενώ βγαίνει με τον γκόμενο....Φρικάρω,δεν μπορώ άλλο....Κοσμοπόλιταν,Πινκ γούμαν και το κακό συναπάντημα....Αυτές θέλουν όμως Ιωάννα μου..Κι εμείς στα ράφια και με κέρατα..Με σύνδρομα στερήσεως και με χαπάκια για να μην μας πιάνουν κρίσεις και μετά να μου παραπονιούνται γιατί τους παράτησα ενώ με αγαπούσαν..Πότε πρόλαβες ρεεεεεε;;;;Στην μία εβδομάδα που βγήκαμε;;;;;Γι\'αυτό τζους..Καλύτερα μόνη στο σαλόνι,με λεμόνι παρά να ψάχνω τι στρινγκ να φορέσω για να τον ανάψω...Συγνώμη αλλά φοράω κιλότες..Λολ