σκεφτομαι να βαλω ιντερνετ στο σπιτι
Printable View
σκεφτομαι να βαλω ιντερνετ στο σπιτι
εφυγες?
μπες εδώ
http://www.e-psychology.gr/forum/support/index.php?act=frame&room=General%20Chat
Για τι θεσεις προκειται που ζητανε εγγραφο οτι εισαι ψυχικα υγειης?
Και αν ναι μηπως το αναφερει οπως παρακατω?
\"Δεν πάσχει από ψυχικό νόσημα που δεν επιτρέπει την άσκηση των ανωτέρω καθηκόντων\"
Δωσε μου λεπτομερειες να το ψαξω εγω.
Ρε σεις.....Βλέπω κιεγώ το τόπικ μου κόκκινο, λέω κάποιος μου γράφει τι κάνεις περπ, πώς είσαι;
Ντροπή σας!:mad:
Συγγνωμη perpatontas που καναμε hijack το post σου:(
μην έχεις παράπονο ρε περπ
δες το σαν ανάσταση του θρεντακίου σου
υγ:τι κάνεις; πως είσαι;
Να το δω σαν έμμεση δημοσιότητα δλδ ε :P
χούμορ έκανα!
υ.γ Τώρα μας θυμήθηκες έεεε;;;; perpatontas in parapono mode:)
χιούμορ ε; κι εγώ το πήρα σοβαρά:(
...:-Ρ
δεν ξερω ακριβως τι λεει το ψυχοχαρτι αλλα την επομενη φορα που θα παω για δουλεια θελω χαρτι απο ψυχιατρο κ οσοι με ξερουν δεν θελουν να μου το δωσουν
αν ειναι δυνατο καθε φορα που θελω εργασια να πρεπει να περασω απο χιλιους γιατρους αστα τα αλλα αλλα κ απο ψυχιατρο? θα εχω προβλημα στο μελλον γιατι ξεστομισα σε εναν τι χαπια περνω αχ κ υπαρχει το αποριτο κ παλι σκατα τα εκανα
ενα χαρτι ειναι λεει σαν του παθολογου ολοι γυρω μου το περνουν ευκολα κ απλα εγω να δω παρω
γιατί δεν στο δίνουν;Quote:
Originally posted by lina
δεν ξερω ακριβως τι λεει το ψυχοχαρτι αλλα την επομενη φορα που θα παω για δουλεια θελω χαρτι απο ψυχιατρο κ οσοι με ξερουν δεν θελουν να μου το δωσουν
πρέπει να πάρεις από συγκεκριμένους ψυχίατρους χαρτί;
Ε αν δεν σου το δίνουν αυτοί πήγαινε σε κάποιον άλλο ψυχίατρο.Quote:
Originally posted by lina
[quote][i]