γεια σας,
εχω καταθλιψη και θα ηθελα πολυ να μιλησω με ατομα που εχουν το ιδιο η το εχουν ;επερασει κ ισως να με βοηθηση αυτο.Αν γινετε καντε μου Αδδ στο ΦΒ.Λεγομαι ΟΚ Lakis.Σας ευχαριστο.
Printable View
γεια σας,
εχω καταθλιψη και θα ηθελα πολυ να μιλησω με ατομα που εχουν το ιδιο η το εχουν ;επερασει κ ισως να με βοηθηση αυτο.Αν γινετε καντε μου Αδδ στο ΦΒ.Λεγομαι ΟΚ Lakis.Σας ευχαριστο.
Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Βιώνω και εγώ σχεδόν ένα μήνα τώρα τα άσχημα συναισθήματα της κατάθλιψης και του 'αγχους με μερικές κρίσεις πανικού και σταδιακή απομόνωση από τον κόσμο γιατί φοβάμαι να μην ξαναπάθω κρίση και γίνω ρεζίλι. Έχω πάει σε ψυχίατρο ο οποίος μου έδωσε στην αρχή ζαναξ και έπειτα Cipralex τα οποία τα παίρνω εδώ και 7 ημέρες. Καμιά ιδιαίτερη βελτίωση δεν βλέπω και θα ήθελα αν γίνεται να μου πείτε αν είχατε παρόμοια θεραπεία και αν τελικά σας βοήθησε. Ευχαριστώ. Μια απάντησή σας θα μου ήταν πολύ σημαντική.
πρεπει να κανεις λιγο υπομονη γιατι τα φαρμακα αρχιζουν και δρουν γυρω στις 15 μερες.
μην κλεινεσαι μεσα στο σπιτι.
η μονη λυση ειναι να παμε κοντρα στους φοβους μας.
ξερω καλα ομως τι σημαινει κριση πανικου και ποσο τρομερη εμπειρια ειναι, γι' αυτο προσπαθησε να βγαινεις εξω οταν εισαι σχετικα καλα.
εγω δεν το εφαρμοζω (το εφαρμοζω ψιλοσπανια) απλα σου λεω πιο ειναι το σωστο με βαση τα οσα μου εχει πει η ψυχολογος μου.
Πάντως ρε παιδιά τι αίσθημα ξεφτίλας είναι αυτό που νιώθουμε ενώ μέχρι χτες ήμασταν μια χαρά. Μακάρι να γίνουμε όλοι καλά και να μην ξαναμιλήσουμε σε τέτοια φόρουμ μόνο σε φόρουμ χαράς.
ετσι μπραβο οταν εισαι καλουτσικα να επιδιωκεις να βγαινεις!!!
τα χαπια βοηθανε να "μην πνιγεις".
να "κολυμπας" ομως βοηθαει η ψυχοθεραπεια.
κανεις ψυχοθεραπεια?
παντως δεν θα εισαι για παντα ετσι.
δεν ειμαι βεβαια σε θεση να σου πω ποτε κ αν θα περασουν οι κρισεις πανικου κ η καταθλιψη, αλλα το βεβαιο ειναι οτι καθως περναει ο χρονος ακομα κι αν δεν εισαι τελειως καλα, μαθαινεις να διαχειριζεσαι καλυτερα τα ψυχολογικα σου προβληματα.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!! :)
Καλή χρόνια σε σένα και σε όλους. Ψυχοθεραπεια δεν κάνω. Είμαι σε επαρχία σε χωριό και για να βρεθεί γιατρό είναι ολόκληρη διαδικασία. Πρέπει να πας σε άλλη πόλη κτλ. Η χειρότερες στιγμές πάντως είναι όταν σηκώνεσαι το πρωί και έχεις αυτό το αίσθημα πνιγμού που έχεις.
εχεις δικιο.
κι εγω οταν ξυπναω εχω αυτο το φριχτο συναισθημα.
προς το μεσημερι ηρεμω και μολις αρχιζει να σουρουπωνει με πιανει το καταθλιπτικο μου.