Ακούστε το λοιπόν και αυτο!!!!Quote:
Originally posted by keep_walking
Να τους πληρωνει τα φαρμακα?
Γιατι δεν εχει ασφαλεια?
ΙΚΑ ή κατι?
-για να δείτε και τι τραβάνε η άλλη πλευρα,-εγω δηλαδηκαι οσοι σαν εμενα την πατανε -.και να μην ειστε μονοπλευροι-
Ο κύριος,ειναι μηχανικός..!!!σε δημόσια υπηρεσία,και έχει ΤΣΜΕΔΕ ταμείο.....!!!!κατόπιν εορτης έμαθα-μεσω τριτου και μεσω εξυπνάδας μου-που δεν θαναι και μεγαλη για να την πατησω ετσι...-ότι ο κύριος ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ,ακουστε ακουστε,ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ,να πηγαίνει σε ΤΣΕΜΕΔΕ να του τα γράφουν,ακι πλήρωνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ απο την τσεπη του...για να μην τυχον και κυκλοφορησει σε κυκλο,τον ΜΕΓΑ κυκλο των ελληνων μηχανικων ότι ειναι ψυχωπαθης...!!!!
Και απαιτουσε-εμεσα και μετα αμεσα-αυτος και η μαμα του να μπω και ΕΓΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ..γιατι θα επρεπε εγω να συντηρω το σπιτι..το ότι τελοσπαντων ονειρευομουν να κανουμε-ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ..να παντρευτουμε δηλαδη κτλ
μπορω να υποθεσω ότι πιθανως να πληρωνε και των υπολοιπων τα φαρμακα,δεν ειμαι βεβαιη αλλα με σιγουρια,τα φαρμακα που βρηκα ηταν πολλα..και οι πασχοντες το λιγοτερο 3 ατην οικογενεια..
ο θεος θα ανταμειψει τετια .αθικια..και τους ομοιους τους.ΔΕν εχω να πω τιποτα αλλο.
Μαζευω τα συντριμια μου,και...ΨΑΧΝΩ ΔΟΥΛΙΑ..εφοσον την αλλη εφυγα γιατι ητνα ιδιωτικου τομεα και ο κυριος με ερωτες και αγαπες με επεισε οτι αλλιως δεν θα προχωραγαμε..οτι ηταν το μονο εμποδιο..
ψαχνω δουλια γραφειου..αν ξερετε κατι στειλτε πμ.
Ευχαριστω,και ναι ..υπηρξα ληλιθια..