...χαχαχχαχα!
Printable View
σκεφτομαι την πολυ αστεια ατακα που μου ειπε ενα φιλαρακι (εκτος φορουμ) για μια κοινη γνωστη και δεν μπορω να σταματησω να γελαω:
"Μη δει παρτ@ύζα, αμέσως να τρέξει. Μήπως περισσέψει καμιά π@ύτσα και γι' αυτήν!"
μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω, το μεντιουμ....
κι αλλα λεφτα χαμενα...
Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να ξυπνάω νωρίς το πρωί γιατί δεν έχω κανέναν να μιλήσω, όλοι κοιμούνται...
ενα σ/κ καθηλωμενοι επιτοπου, λογω εκλογων :(
Οπωσδηποτε η τοποθετηση σιδερενιας ταπας ειναι κατασκευαστικο λαθος , αλλα αν εβαζαν μπρουτζινη ταπα θα δημιουργουνταν ηλεκτρολυση ( θα φρακαρε ) . Οπως και ναναι , σωστο δεν ειναι . Παντως εχω ενα aprilia 11 χρονια τωρα , προβληματα δεν εχει . Συμφωνω για τους Ιαπωνες .
Η συνεχεια στο επομενο ποστ.........
Εμείς μετά από την ψήφο κλασικά, παραλιακά για τσιπουράκι, με φίλους που έρχονται από μακριά για να ψηφίσουν.
Πότε γιορτές, πότε εκλογές, δεν προλαβαίνουν να μας λείψουν!
(Αστεία-αστεία, τελευταία σα να ψηφίζουμε πολύ συχνά! Αλλά συνήθως είναι καλοκαίρι.)
Τώρα, αν αύριο χιονίσει, που δεν το βλέπω, ας είναι καλά και το βουνό εδώ δίπλα! Παντού τραβιέται το άτιμο το τσίπουρο (και το κρασάκι), όρεξη να έχεις και καλή παρέα!
Ύστερα σου λένε ν' αλλάξεις χώρα!
Αν δεν είχε πεθάνει ο Φώσκολος, θα έλεγα ότι άρχισε να γράφει στο φόρουμ...
........... ότι άμα κάτι δεν τραβάει, δεν τραβάει κ τέλος. Δεν το ζορίζεις. Απλά.
Σκέφτομαι ότι με έχει πιάσει πάλι το αυτοκαταστροφικό μου, άντε να δούμε αν θα καταφέρω να βγάλω τη νύχτα στα μαλακά...