Αποψη του δικαιωμα του ασ λεει οτι θελει δε θα χαρακτηριζει. Κ με τροπο παντα ασ πει οτι θελει δε με νοιαζει ο τροποσ με τρελενει
Printable View
Αποψη του δικαιωμα του ασ λεει οτι θελει δε θα χαρακτηριζει. Κ με τροπο παντα ασ πει οτι θελει δε με νοιαζει ο τροποσ με τρελενει
πραγματικα μενω εκπληκτος με την συζητηση που εχετε ανοιξει!
γιατι τετοιο παθος?
ειναι τοσο σημαντικο αυτο το θεμα και ασχολειστε τοσες μερες?
εδω η χωρα μας βρισκεται μεταξυ σφυρας και ακμονος παλι ,και εσεις καταναλωνετε τοση ενεργεια μαλωνοντας μεταξυ σας για κατι τετοιο?
Για κάποια φασιστακια ένα εχω να πω.Η σιωπή του ελεύθερου λόγου δεν θα περάσει.
Ουτε ακομα και με τον εκφοβισμο του θανατου.ειμαι ετοιμος να πεθανω για τα ιδανικα μου.
Εσένα rea πως σου αρέσει να σε προσεγγίσει κάποιος; τι πρέπει να κάνω;
τι είναι η λοβοτομή;
rea γκουγκλαρα τι είναι η λοβοτομή και είδα ότι είναι κάτι κακο.Γιατι μου φερεσαι έτσι; Εγώ σου είπα κάτι καλό.Μήπως μου το κρατας μανιάτικο από τότε που ήσουν ban και δεν μπορεσα να σου απαντήσω στο εμαιλ που μου είχες στείλει και μου ζήταγες βοήθεια; Παρόλα αυτά είμαι έτοιμος να ακούσω την επόμενη αυτοθυσία που θα μου ζητήσεις.Ακόμη να πω προς όλα τα αγαπητά μέλη του φόρουμ ότι η πρόταση για ένα δικό μου (σας) φόρουμ ισχύει ακόμη.Εδώ μέσα είδαμε όλοι ότι η τεχνική υποστήριξη ειναι για τα πανηγύρια.Εσείς νιώθετε ασφάλεια εδώ μέσα; Δε μου στείλατε όμως και το εγχείρημα δε μπορεί να προχωρήσει χωρίς την δική σας πολύτιμη συνδρομή. Παρόλα αυτά περιμένω ακόμη την επικοινωνία σας στο [email protected] για τα περαιτέρω.
Αντε βρε κινητοποιηθείτε.Ερχεται και ο βαλεντίνος όπου να`ναι και πρέπει όλοι να είμαστε μαζί και αγαπημένοι :)
ποιος ξερει γιατι χρησιμοποιουσαν την λαβοτομη?????
Στα αρχικα σταδια της ιατρικης και ειδικα στον αγνωστο κοσμο του εγκεφαλου πειραματικα θα βρηκαν οτι κατ αυτον τον τροπο ο ανθρωπος μετα εχει απωλεια μνημης και απωλεια γενικως.
Αν θυμαμαι καλα, βολεψε καποιες ηγεσιες στο να αποχαυνωσει μεγαλα μυαλα. Για να μην παω σε συνωμοσιολογικο σεναριο φαινεται πως η επεμβαση στον ανθρωπινο εγκεφαλο δεν ειναι τοσο απλο σπορ.
Για αυτο και μας εχουν τιγκαρει- μυησει στην υποθεση τεχνητη νοημοσυνη, να μας τσιπαρουν να τελειωνουν. :p